QUOTE(Srove @ 2009 04 03, 19:57)
Greitas kiaulienos guliasas.
Apsirijimas
O aš nieko naujo neparodysiu, bet pirmą kartą pabandžiau kepti čeburekus. Ir vieną receptą padariau iš dviejų
Reikia:
Miltų
Aliejaus
400 g faršo (kokio tik norite)
Svogūno
Kefyro
Dviejų kiaušinio trynių
Pusės pakelio varškės
Pusės stiklinės pieno
Prieskonių
Paruošimas:
Užkaitiname puode 1/3 stikl. vandens plius šaukštelis druskos ir du šaukštai aliejaus. Į verdantį vandenį suberiame 1/3 miltų, gerai išmaišome. Tada pašildome pieną, įpilame jį į šitą masę, įmušame du kiaušinių trynius, metame pusę pakelio varškės, viską gerai išmaišome ir beriame tiek miltų, kad minkant nebeliptų prie rankų. Tada paruošiame įdarą - paimame faršą, beriame prieskonių (čia pagal skonį - aš bėriau vegetos, pipirų, petražolių ir krapų), įpilame 1/3 stiklines kefyro, sudedame sukapotą svogūną (vėlgi pagal skonį). Tešlą kočiojame ir kokiu nors dangčiu arba lėkšte "išpjauname" skritulius. Per vidurį dedame mėsytės ir labai "užsandariname" čebureką, nes kai sultinys, susidaręs jo viduje, išteka į karštą aliejų, tai būna "fejerverkai" švelniai tariant

Galima kraštus prispausti su šakute, kad gražiai atrodytų. Na ir toliau tiesiog kepti keptuvėje, kol gražiai apskrus. Iš to kiekio, kurį nurodžiau, gavosi 9 vidutinio dydžio čeburekai
Skanaus!