Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas

Na va ir prisikalbejot smile.gif

dziaugiuosi kad mes taip graziai bendraujam, ir jau du kartus mus uzdare smile.gif
bet manau niekas nesupyks jei atidarysim sia tema dar karta ir pratesim savo pokalbius smile.gif
sveiki atvyke smile.gif
Papildyta:
Cia kazkas rase apie sanarius.......man irgi skauda...ypac kai atsikeli is lovos...jau lyg buvo praeje, bet dabar ziuriu vel atsinaujino skausmai.......bet prasivaikstai prasijudini ir vel viskas gerai buna, bet jei ilgiau pasedi ar paguli tai vel viskas is naujo...manau reik kokiu vaistuku ar vitaminu pagerti.....nes tie skausmai nuo vaistu gali buti....prednizolono ir pan.......nes man kaip ir per anksti del senatves skustis smile.gif
Atsakyti
O sakykit kiek per mėn. išleidžiat vaistams maždaug? Kokioms sumoms man jau čia ruoštis neįsivaizduoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilka_vagilka: 02 balandžio 2009 - 20:48
Na manau priklausys kokius vaistus ir kokiom dozem tau reikia gerti. man budavo kad iseina iki 200lt per men kazkur.
bet sakau cia priklausys kokiom dozem gersi vaistus ir kokius vaistus.
o jei papildomai pasipirksi vitaminu ar dar ko nors...nu tai pabandyk pasiskaiciuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLa25 @ 2009 04 02, 10:56)
Na va ir prisikalbejot smile.gif

dziaugiuosi kad mes taip graziai bendraujam, ir jau du kartus mus uzdare smile.gif
bet manau niekas nesupyks jei atidarysim sia tema dar karta ir pratesim savo pokalbius smile.gif
sveiki atvyke smile.gif
Papildyta:
Cia kazkas rase apie sanarius.......man irgi skauda...ypac kai atsikeli is lovos...jau lyg buvo praeje, bet dabar ziuriu vel atsinaujino skausmai.......bet prasivaikstai prasijudini ir vel viskas gerai buna, bet jei ilgiau pasedi ar paguli tai vel viskas is naujo...manau reik kokiu vaistuku ar vitaminu pagerti.....nes tie skausmai nuo vaistu gali buti....prednizolono ir pan.......nes man kaip ir per anksti del senatves skustis smile.gif

sanariu skausmai cia jau opinio kolito pasekme ir jokia cia senatve, man budavo irgi, kaip senai bobai, pries lietu riesus ir kelius labai skaudedavo, ziema visi pirstai istine buvo unsure.gif bet kai pradeja gert imurana bent jau rankos normalios budavo, o kitus sanarius vistiek skaudedavo..nors dabar jau nebeskauda bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis visiems! 4u.gif
Jau senai berasiau, ziuriu kad tiek daug priraset, net uzdare smile.gif Ir naujoku kiek prisijunge prie musu, labai baisu, kad sitaip plinta ta musu liga, ir musu vis daugeja verysad.gif Na, bet kazkaip reikia su tuo susitaikyti, ir kaip nors gyventi toliau 4u.gif
Sanariukai man irgi biski paskauda, bet vis galvoju, ar nuo ligos, ar nuo luziu g.gif O del vaistu kainos, tai man nedaug tereikia moketi, kaip ansciau buvau minejusi, gyvenu uzsienyje, tai man cia vaistus kompensuoja.Anksciau visada geriau sulfasalazina, bet man labai pradejo smukti plaukai, jau visai buvau nuplikus, tai pries metus mano gydytojas pakeite vaistus i colazid ir paumejimo metu naudoju colifoam klizmutes, man pritiko tie vaistai, ir plaukai atsigavo, ataugo smile.gif Gal jau ir lietuvoj tokiu vaistu atsirado? 4u.gif
Norejau pasidalinti su jumis savo dziaugsmeliu, pries keles dienas suzinojau kad as nestuke.gif Labai dziaugiuosi, bet kartu ir labai pergyvenu, kaip man seksis isnesioti ir pagimdyti sveika vaikeli, jug tiek reikes vaistu isgerti, o jeigu dar koks paumejimas unsure.gif Nu reikes labai pasistengti save saugoti, tikiuosi viskas bus gerai smile.gif Linkejimai visiems, sveikatos ir geros pavasarines nuotaikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[
Norejau pasidalinti su jumis savo dziaugsmeliu, pries keles dienas suzinojau kad as nestuke.gif
Soritena, sveikinu ir labai dziaugiuosi uz tave, ir tikrai manau kad tau viskas bus gerai , pamatysi,juk ir sitam musu forume yra mamyciu kurios serga OK ir joms viskas kuo puikiausiai pavyko. todel ir tau bus viskas tvarkoje, pamatysi smile.gif
dar karteli sveikinu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilka_vagilka @ 2009 04 02, 22:47)
O sakykit kiek per mėn. išleidžiat vaistams maždaug? Kokioms sumoms man jau čia ruoštis neįsivaizduoju.

Siandien laukdamas pas gydytoja paskaiciavau, kad per metus ir 3 menesius vaistams isleidau jau apie 2000lt blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiskius @ 2009 04 03, 21:27)
Siandien laukdamas pas gydytoja paskaiciavau, kad per metus ir 3 menesius vaistams isleidau jau apie 2000lt  blink.gif  blink.gif  blink.gif

geriau jau neskaiciuot.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiskius @ 2009 04 03, 21:27)
Siandien laukdamas pas gydytoja paskaiciavau, kad per metus ir 3 menesius vaistams isleidau jau apie 2000lt  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Fiskiau,

Jei cia su paskatinimais gydytojams, tai nedaug ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Aš per mėnesį vaistams maždaug išleidžiu apie 200-300 litų. Labai priklauso kokiomis dozėmis reikia gerti. Ir ar papildomų vaistų neprireikia.
Atsakyti
QUOTE(indrusep @ 2009 04 05, 11:27)
Fiskiau,

Jei cia su paskatinimais gydytojams, tai nedaug  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Nea, cia tik primeciau vartydamas kompensuojamu vaistu pasa. Gerai sakai, kur dar paskatinimai... lotuliukas.gif

Bliamba vakar visa diena pragulejau su 39 temperatura. Isgeriu paracetamolio su karstom arbatom isprakaituoju o temperatura nekrenta. Pabandziau 2 tabletes, vistiek tas pats blink.gif Tada vakare isgeriau vaikisku vaistu Ibufen, va tada galu gale nukrito iki 37 bigsmile.gif
Siandien dar yra kelios dalys, bet jau gyvent galima. Ar cia gripas, ar cia kos durnas virusas prikibo schmoll.gif O blogiausia, kad siandien ir dukrytei tas pats, pamaciau kad rankos, kojos ledines, akurat temperatura 38,6 verysad.gif
Man irgi vakar visa diena kojos ledines buvo.

Beje, ibufeno lapelyje rasoma jog gali sukelti krono ir opinio kolito paumejima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiskius @ 2009 04 05, 21:56)
Nea, cia tik primeciau vartydamas kompensuojamu vaistu pasa. Gerai sakai, kur dar paskatinimai...  lotuliukas.gif

Bliamba vakar visa diena pragulejau su 39 temperatura. Isgeriu paracetamolio su karstom arbatom isprakaituoju o temperatura nekrenta. Pabandziau 2 tabletes, vistiek tas pats  blink.gif  Tada vakare isgeriau vaikisku vaistu Ibufen, va tada galu gale nukrito iki 37  bigsmile.gif
Siandien dar yra kelios dalys, bet jau gyvent galima. Ar cia gripas, ar cia kos durnas virusas prikibo  schmoll.gif  O blogiausia, kad siandien ir dukrytei tas pats, pamaciau kad rankos, kojos ledines, akurat temperatura 38,6  verysad.gif
Man irgi vakar visa diena kojos ledines buvo.

Beje, ibufeno lapelyje rasoma jog gali sukelti krono ir opinio kolito paumejima  doh.gif

Oj Fiskuti, as tai jau seniai informaciniu lapeliu neskaitau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti