Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas

QUOTE(indrusep @ 2009 04 05, 22:02)
Oj Fiskuti, as tai jau seniai informaciniu lapeliu neskaitau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

beto kartais geriau tik arbatas su medum pagert, negerai kai temp. greitai numusama g.gif jei karsciuoji, vadinasi oraganizmas kovoja su infekcija smile.gif
Atsakyti
Visi nesteroidiniai priešuždegiminiai gali išprovokuoti paūmėjimą. Taip kad atsargiai. Su paracetamoliu irgi. O dėl pinigėlių vaistam, tai aš išleidžiu mažai. Apie 19 lt už mesalazino žvakutes damoku. Nesiriuošiu remti farmacininkų tongue.gif .Tegu jie mane remia. Papildų neskaičiuoju. Geriu litozin dėl sąnarių, žuvų taukus žiemą. Vitaminų nepripažystu - tam yra maistas. Nuo B grupės apsivemiu tokiu greičiu, kad nespėju tulikan, o kompleksinių vitaminų be B grupės praktiškai nebūna. Be to B grupė skatina polipų, auglių ir visokių miomų augimą, tai nafik man čia jų reikia.

Ale gerai, kad vėl galim bendrauti...
Fiskiau, sveik. Juk Velykos jau ant nosies... 4u.gif
Atsakyti
Na pagaliau ir aš jau po kolonoskopijos, bijojau siaubingai. Bet pasirodė kad nebuvo ko, nes visiškai nieko nejauciau, thumbup.gif suleido į veną narkozę ir ate. Labai puikios daktarės ir anesteziologė buvo. Žarnynas pažeistas trecdaliu. Lauksiu dabar vaistų išrašymo.
Atsakyti
QUOTE(ynga @ 2009 04 06, 12:04)
beto kartais geriau tik arbatas su medum pagert, negerai kai temp. greitai numusama g.gif  jei karsciuoji, vadinasi oraganizmas kovoja su infekcija smile.gif

Na tas teisybe, todel visa diena ir atkentejau, bet vakarop jau halionikai buvo, sakau bent iki 38 kad nukristu. Bet nukrito daugiau ax.gif

Atsakyti
Sveikuciai,
oi kaip kartais smagu pasiskaitineti, kai ne tik bedomis dalinames bet ir pajuokaujam smile.gif
FFiskiau, tu rimtai gydykis , velykos toj, uz lango pavasaris, silta, ner kada sirgti. na man cia kai buvo su gerkle blogai, tai as jamiau gripex smile.gif tai gal 3dieneles pageriau ir normaliai jau buvo. matyt koki virusa pasigavai.
Vilka vagilka, na tai tu ziurek tada, ka te prirasys, maista biskeli pasiderink, pasisaugok, nesitampyk, nesinervuok, ir viskas susitvakys, pamatysi. viskas buv ok smile.gif
o as stai ir vel kelionei ruosiuosiv:) vaziuosiu pas sese ant svenciu smile.gif tik labai gaila is pavasario i ziema grizti reikes smile.gif nors labai noriu paslidineti smile.gif
na bet rysis nenutruks, vesiuos kompa, tai pabendrausim smile.gif
Ziurekit, saugokit save, nesirkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilka_vagilka @ 2009 04 02, 21:47)
O sakykit kiek per mėn. išleidžiat vaistams maždaug? Kokioms sumoms man jau čia ruoštis neįsivaizduoju.

Cia paskaiciau OK ir krono ligos Draugijos tinklalapyje, kad nariai gali gauti Salofalk tableciu nieko nemokedami. rolleyes.gif ... jeigu kuriai nors aktualu mirksiukas.gif
Atsakyti
na va snd buvau vaistinej pirkau 5 dez salofalk ir 1dez imuran, na sumoj gavosi kazkur apie 170 gal.....labai tiksliai nepasakysiu nes ir kitokiu vaistu pirkau.....bet zodziu men doze smile.gif labai idomu kaip ten ji nemokamai dalina......reik nueiti paskaityti.....siaip salofalk yra dalinai kompensuojamas.....nzn, reik sita reikala issiaiskinti
Atsakyti
A-Ū-Ū... Kur čia kolonoskopiją su narkoze daro? Noriu ir aš pasidaryti be skausmo...
Atsakyti
Santariškėse.
Atsakyti
QUOTE(rututulė @ 2009 04 07, 20:01)
A-Ū-Ū... Kur čia kolonoskopiją su narkoze daro? Noriu ir aš pasidaryti be skausmo...

Man darė kaune, tai klausė ar kolonoskopiją daryti su vaistais ar be jų. Manau, kad visur daro su nuskausminimu, jei paprašai. O kol laukiau mane siaubingai prigasdinę kiti pacientai buvo, kad siaubingai skaudės, vaistų neduos ir pan biggrin.gif
Atsakyti
Gal galima konkrečiau? Pas kokį gydytoją Santariškėse? Man irgi leido į veną kažką, bet nuo to tik jaučiausi girta, o skaudėjo žiauriai g.gif . Tempiu gumą, nesidarau, nes negaliu net pagalvot...
Atsakyti
QUOTE(rututulė @ 2009 04 08, 04:02)
Gal galima konkrečiau? Pas kokį gydytoją Santariškėse? Man irgi leido į veną kažką, bet nuo to tik jaučiausi girta, o skaudėjo žiauriai g.gif . Tempiu gumą, nesidarau, nes negaliu net pagalvot...

Ir as tempiu guma g.gif , nes kai viena karta padare be jokiu vaistu, tai apie kolonoskopija pagalvojus net plaukai siausiasi fear.gif
Atsakyti