Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas

QUOTE(rututulė @ 2009 04 08, 05:02)
Gal galima konkrečiau? Pas kokį gydytoją Santariškėse? Man irgi leido į veną kažką, bet nuo to tik jaučiausi girta, o skaudėjo žiauriai g.gif . Tempiu gumą, nesidarau, nes negaliu net pagalvot...

Man taip pat, abu kartus ta vadinama narkoze suveike tik kaip biski ikales buciau, bet ar tas bent kiek skausma sumazino tai net nzn, manau kad ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rututulė @ 2009 04 08, 04:02)
Gal galima konkrečiau? Pas kokį gydytoją Santariškėse? Man irgi leido į veną kažką, bet nuo to tik jaučiausi girta, o skaudėjo žiauriai g.gif . Tempiu gumą, nesidarau, nes negaliu net pagalvot...

Tos kuri darė tyrimą pavardės nežinau, neprisistatė, o paskyrė tai proktologė N. Zaks. Tik pirmą kartą aš pas ją buvau privaciai, o paskui jau liepė ateit pas ją į Santariškes.(gal tai įtakojo).
O suleido du ar tai tris skirtingų vaistų švirkštus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilka_vagilka: 08 balandžio 2009 - 15:26
Labutis visiems. 4u.gif Labai tikiuosi, kad nepadauginote per šventes margučių ir kitų valgių... nes kažko labai tyku temelėje. g.gif

Laukia ir manęs jau kolonoskopijos "malonumas" . Jau dabar kai pagalvoju, paširdžius suspaudžia. ax.gif Noriu paklausti tų, kas darėsi nuskausminant. Ar nuskausminamuosius vaistukus patys pirkote ir atsinešėte, ar buvo vietoje? Taip pat - kai atlieka tyrimą, iškart paleidžia tokį apsvaigusį?
Penkis kartus turėjau tą procedūrą ir su kiekvienu kartu vis skaudžiau (visada darė be nuskausminamų), kol praeina pro sąaugas. Pasisakiau paskutinį kartą, kad be vaistų nė krust daugiau. Ojojoj...
Atsakyti
Man abu kartus nuskausminamieji buvo valdiski. Ir abu kartus gulde i ligonine, todel niekas apspangusio nepaleidzia. Nuveza ratukais i palata ir paguldo atsigaut mirksiukas.gif
Atsakyti
labas smile.gif
dariaus 2 kartus, abu su pilna narkoze, diagnostikos centre Grybo g., man ten ir diagnozavo. atsibudus valandą reikia pagulėti, na o po to aš abu kartus už vairo sėsdavau ir darban, jokio savijautos pablogėjimo nejausdavau. tiesa, mano gastro, Santariškėse, tai sakė kad ir jie gali su nuskausminimu ir kad kitą kartą pas juos daryčiausi, dar sakė, kad Santariškių patologai patys geriausi. na bet man norėtųsi, kad visas kolonoskopijas darytų tas pats gydytojas, gal tada daugiau galimybių tiksliau pastebėti pokyčius. Grybo g. kainavo apie 1000 lt. Aišku, narkozė organizmui nėra gerai, bet stresas tikriausiai yra dar didesnis blogis, nes jis tikrai blogai veikia OK'ą.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif . Šventės praėjo gerai, kiaušinį suvalgiau tik vieną - per Velykas kaip kas užriša. Nenoriu ir viskas. Brendžiuko akcijinio torres 10 dar prieš Velykas įkaliau pora stopkelių, tai per šventes buvau rami kaip belgas (pravėmiau puse nakties) - nebereikėjo nieko. Kaip sakant prasideda ma, bet ne mama lotuliukas.gif. O kaip jūs atšventėt? Gal tūlike sėdit dabar vinigretų prisivalgę smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rututulė @ 2009 04 16, 16:16)
Sveiki 4u.gif . Šventės praėjo gerai, kiaušinį suvalgiau tik vieną - per Velykas kaip kas užriša. Nenoriu ir viskas. Brendžiuko akcijinio torres 10 dar prieš Velykas įkaliau pora stopkelių, tai per šventes buvau rami kaip belgas (pravėmiau puse nakties) - nebereikėjo nieko. Kaip sakant prasideda ma, bet ne mama lotuliukas.gif. O kaip jūs atšventėt? Gal tūlike sėdit dabar vinigretų prisivalgę smile.gif ?

Man irgi per Velykas niekaip kiaušiniai nesivalgo, įveikiau tik puse kiaušinio lotuliukas.gif Šiaip per Velykas šiemet pilvas kažkaip normaliai reagavo į maistą, nors bijojau, kad po paūmėjimo, jis bus jautresnis. O iš alkoholio tai tik gurkšnis raudono vyno buvo biggrin.gif
Atsakyti
Ahoi... Kur prapuolėt? Rytoj atvelykis, tai sveikinu visus. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2009 04 17, 11:38)
Man irgi per Velykas niekaip kiaušiniai nesivalgo, įveikiau tik puse kiaušinio  lotuliukas.gif Šiaip per Velykas šiemet pilvas kažkaip normaliai reagavo į maistą, nors bijojau, kad po paūmėjimo, jis bus jautresnis. O iš alkoholio tai tik gurkšnis raudono vyno buvo  biggrin.gif

jei apie alkoholi, tai mano gastroenterologas kazkada pasake:"geriau jau "balta" gert" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ynga @ 2009 04 20, 11:17)
jei apie alkoholi, tai mano gastroenterologas kazkada pasake:"geriau jau "balta" gert" blush2.gif

Kažką ir aš girdėjau, bet gyvenime "baltos" nebandžiau, mane vien kvapas atbaido lotuliukas.gif Bet susirgus kiek užuojautos buvau gavus, kad gert negaliu blink.gif Nors šiaip alkoholio tik kelis kart į metus po labai nedaug išgerdavau biggrin.gif
Atsakyti
O man davė tokį lapą, kuriame surašyta kas vartotina o kas vengtina, tai apie alkoholį rašo, kad reikia vengti gazuotų alkoholinių gėrimų .
Išrašė man dvi asacol ryte ir dvi per pietus, o vakare salofalko pusę. Uždraudė žalias daržoves ir vaisius valgyt. Tai pagerėjimas ryškus. Sakyčiau beveik nieko nejaučiu ir kraujo minimaliai, gal koks lašiukas.
Atsakyti
QUOTE(vilka_vagilka @ 2009 04 21, 13:22)
O man davė tokį lapą, kuriame surašyta kas vartotina o kas vengtina, tai apie alkoholį rašo, kad reikia vengti gazuotų alkoholinių gėrimų .
Išrašė man dvi asacol ryte ir dvi per pietus, o vakare salofalko pusę. Uždraudė žalias daržoves ir vaisius valgyt. Tai pagerėjimas ryškus. Sakyčiau beveik nieko nejaučiu ir kraujo minimaliai, gal koks lašiukas.

Na, alkoholio vengiau visą gyvenimą, tai problemų nėra, gazuotų gėrimų negeriu iš vis, o vat daržoves ir vaisius valgau, saikingai, bet valgau ir lyg ir nieko nėra nuo jų. Man tai irgi aiškino ką derėtų valgyt, bet dar pasakė, kad kiekvienam žmogui labai individualiai. Tad man dažniausiai maistas nedirgina žarnyno, bet vat peršalimai visokie iškart veda į paūmėjimą doh.gif Dar padidino Imuran dozę, tai viskas lyg ir baigia susitvarkyti. smile.gif
Atsakyti