Įkraunama...
Įkraunama...

Teisininkai/-ės

tai toks ten ir darbas, jeigu yra imanoma per 2 ar per 3 darbovietes dirbti..
Atsakyti
Normalus teisinis darbas. mirksiukas.gif
Jeigu aš sugebu, kodėl gi ne. biggrin.gif
O teigti, kad ten ne koks darbas nežinant, tai atsiprašau.
Atsakyti
niu sorry, jeigu izeidziau, neimkit labai jau i sirdi. siaip zinau kiek yra daug dirbama dirbant is ties rimta teisini darba. patikekit, laiko nera landzioti po visokius forumus:)) tad sunku isivaizduoti kaip yra IMANOMA gerai dirbti per 2 darbus.. o tas zmogelis, kuris per 9 darbus sugeba dirbti, tai tikriausiai nieko neveikia, kaip tik dirba be perstojo. tikras proto genijus:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anyce: 27 rugpjūčio 2009 - 12:19
Yra įvairių teisinių darbų. smile.gif
Ne atstovauju teisme, kad reikėtu krupščiai ruoštis teismo procesui.
Tenka ruošti ne mažai įvairių dokumentų: steigimui, likvidavimui, pertvarkymui, taip pat ir teismo dokumentus. smile.gif
Priklauso nuo žmogaus sugebėjimų.
Yra lėtų, yra greitų ir tiek.

Neįžeidėt mirksiukas.gif
Darau ką darau ir žinau kaip aš tai darau. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2009 08 27, 13:23)
Yra įvairių teisinių darbų.  smile.gif
Ne atstovauju teisme, kad reikėtu krupščiai ruoštis teismo procesui.
Tenka ruošti ne mažai įvairių dokumentų: steigimui, likvidavimui, pertvarkymui, taip pat ir teismo dokumentus.  smile.gif
Priklauso nuo žmogaus sugebėjimų.
Yra lėtų, yra greitų ir tiek.

Neįžeidėt  mirksiukas.gif
Darau ką darau ir žinau kaip aš tai darau.  smile.gif

Oi cia tikrai yra tik maza dalelyte to vadinamo teisinio darbo doh.gif sutinku, kad toki darba dirbant galima per kelias darbovietes. Nieko sudetinga, tik pakeisti imones pavadinimus, buveines, direktoriu ir steigimo dokumenati paruosti. Kiekvienas dirbantis toki darba turi sablonus, pagal kuriuos tik keitimus darai ir tiek.
Atsakyti
Taip turiu šablonus, kaip ir kiti (notarai, advokatai, antstoliai ir pan.).
Bet šalia tokių darbų turiu krūva ir kitokių. smile.gif

Ką jus įsivaizduojate sakant "Teisinis darbas". smile.gif
Šiaip idomu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2009 08 27, 16:20)
Taip turiu šablonus, kaip ir kiti (notarai, advokatai, antstoliai ir pan.).
Bet šalia tokių darbų turiu krūva ir kitokių.  smile.gif

Ką jus įsivaizduojate sakant "Teisinis darbas".  smile.gif
Šiaip idomu.  4u.gif

Na bet sutikit su tuo, kad jus dirbate ne ta tikraji teisini darba. I tuos sablonus bet kas gali surasyti duomenis, nereikia dideliu mokslu. Taip sutinku, kad reikia bent kazkiek zinoti istatymus ir kur ko ieskoti, bet....
Toki darba vien dirbadam galima dirbti ir 5 darbovietese. Vienos imones steigimo dokumentu parengimas uzima max 1val. ir tai darant su pertraukomis.
Teisinis darbas mano manymu turetu buti, bent viena is siu sriciu - kai tu teiki konslutacijas, kuri prireike klientui vienokiu ar kitokiu teisiniu klausimu, kai atstovauji klienta teismuose, advokatauji ar dirbo advokato padejeju ir t.t. neisvardinsi visu kitu sferu.
As nesakau, kad jusu darbas nesusijes su teise, taip susijes, bet nesikartosiu.
Atsakyti
Na bet visus tuos dokumentus paruošiau pati smile.gif Pagal galiojančius įstatymus. Keičiu taip pat.
Idomus čia požiūris, jeigu jau turi šablonus, tai tipo ne teisininkas. g.gif
Teikiu konsultacijas įvairiais klausimais.
Surašau ieškinius, paruošiu atsiliepimus, tenka ir skolas išiekoti per teimus ar be jų.
Esu gavus beje iš teimo tokį raštą, matosi, kad pagal šabloną darytas, priraštyta o reikia ir nereikia. Tai čia irgi kaip ne teisininkai, nes su šablonais dirba.
Tenka ruošti sutartys, nepatinka man, bet o ką daryti.
Ar darbaąsusijusi du darbo teisę galima pavadinti teisinių? Nes tenka konsultuoti visus mūsų klientus.
Teismuose neatstovauju. smile.gif Kol kas ir nenoriu.

Tai gaunasi, kad tikri teisininkai tik advokatai ir jų padejai. biggrin.gif

Na kiekvienas liekame prie savo nuomonės. smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal šiame skyrelyje yra antstolių ar jų padėjėjų? Pasidalinkite patirtimi kaip su egzaminų laikymu, ar daug reikia prisiminti, o gal iš naujo mokintis. Ar šios vietos, kaip ir notarų iš anksto jau užimtos? Kaip su kontoros įkurimu, juk kaip suprantu veiklą reikia pradėti nuo nulio - patalpų, darbuotojų radimas ir t.t.

Ačiū kas pasidalins bet kokia informacija.
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2009 08 27, 10:51)
Jeigu spėja kodėl gi ne.
Aš dirbu teisininke per 2. Gal dar per 3 dirbsiu, jeigu viskas gausis  mirksiukas.gif
O ekonominė situacija tikrai nėra gera  verysad.gif

bet ne per 9, pasirodo biggrin.gif , kai kurie istaigu vadovai net nera jo mate lotuliukas.gif . Dviejuose, tai tikrai dirba pilnu etatu lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2009 08 27, 20:11)
bet ne per 9, pasirodo  biggrin.gif , kai kurie istaigu vadovai net nera jo mate  lotuliukas.gif . Dviejuose, tai tikrai dirba pilnu etatu  lotuliukas.gif .

Na galbut galima dirbti per kelis darbus, bet tikrai ne tokios apimties. schmoll.gif
Atsakyti
Man teko dirbti 3 smile.gif
2 dabari buvo vienoje vietoje. Dirbau per 2 įmonės po 0,5 etato. Bet darbas iš esmės tas pats. Tiesiog mūsų klientai yra per 2 šias įmones. Po to pradėjau dirbti vienoje, patogiau.
Ir dar po darbo namie.
Galima dirbti daug, kur, tiksliai yra pabriežta, žiūrint kokios apimties tie darbai. smile.gif
Atsakyti