Sveikos . as norejau paklausti vieno dalyko - noreciau kazkaip susieti savo teises studijas su gyvunais (gyvunu teisiu apsauga ar pns.) arba su prokuratura- sakykite,kaip imanoma LT pasiekti savo tikslo ? Reik ieskotis kur atlikti praktika,bet kazi kaip po praktikos ziurima i praktikantus ar pasilieka juos toliau dirbti ar ne ,ir nuo ko tai prikauso ?
Sveika, tokios srities, kaip gyvūnų teisių apsauga, atskirai, man atrodo, nėra. Su tuo susijusi yra labiau administracinė teisė. O prokuratūroje, tai turėdama bakalauro išsilavinimą gali būti prokuroro padėjėja, o gavusi magistro išsilavinimą gali laikyti prokuroro egzaminą.
Dėl praktikos prokuratūroje rašoma prokuratūrų tinklapyje: Studentai, norintys atlikti praktiką Generalinėje prokuratūroje ar bet kurioje kitoje teritorinėje prokuratūroje, turi parašyti prašymą generaliniam prokurorui.
Prašyme turėtų būti nurodoma:
studento vardas ir pavardė,
universitetas, fakultetas kuriame studijuoja,
studijų programa, kursas,
prokuratūra, kurioje studentas norėtų atlikti praktiką,
konkreti data nuo kada iki kada praktika turėtų tęstis (pasirinktas laikotarpis turi prasidėti darbo diena).
Dėl papildomos informacijos prašome kreiptis į Generalinės prokuratūros Personalo skyriaus vyriausiojo prokuroro padėjėją Gintarę Bliujienę, tel. (8 5) 250 09 39.
Dėl praktikos prokuratūroje rašoma prokuratūrų tinklapyje: Studentai, norintys atlikti praktiką Generalinėje prokuratūroje ar bet kurioje kitoje teritorinėje prokuratūroje, turi parašyti prašymą generaliniam prokurorui.
Prašyme turėtų būti nurodoma:
studento vardas ir pavardė,
universitetas, fakultetas kuriame studijuoja,
studijų programa, kursas,
prokuratūra, kurioje studentas norėtų atlikti praktiką,
konkreti data nuo kada iki kada praktika turėtų tęstis (pasirinktas laikotarpis turi prasidėti darbo diena).
Dėl papildomos informacijos prašome kreiptis į Generalinės prokuratūros Personalo skyriaus vyriausiojo prokuroro padėjėją Gintarę Bliujienę, tel. (8 5) 250 09 39.
Noreciau patarimo
Turiu bakalauro ekonomikos issilavinima, siuo metu esu teises ir valdymo paskutinio kurso studente. Kokiose institucijoje, imonese vertetu ieskoti praktikos ar darbo vietos atitinkanti mano issilavinima?
Is anksto dekoju uz issakytas mintis.

Turiu bakalauro ekonomikos issilavinima, siuo metu esu teises ir valdymo paskutinio kurso studente. Kokiose institucijoje, imonese vertetu ieskoti praktikos ar darbo vietos atitinkanti mano issilavinima?

QUOTE(julya @ 2009 09 11, 23:40)
Reik ieskotis kur atlikti praktika,bet kazi kaip po praktikos ziurima i praktikantus ar pasilieka juos toliau dirbti ar ne ,ir nuo ko tai prikauso ?
dabar krizes metu, tikimybe, kad pasiliksi ten yra maza

QUOTE(Aristokratė @ 2009 09 12, 19:49)
Praktiškai pasilikti galimybės šiuo metu jokios

QUOTE(indrute83 @ 2009 09 12, 16:09)
Noreciau patarimo

ieškau teisinio darbuko metai laiko

reikia užnugarį turėt, jei nori ką rast, o dar šiais krizės laikais

Sveikutes turiu labai dideli prasyma,gal kuri galetu padeti,norim uzstatyti pamatus bankui,kad gauti paskola namo statybai,turim du nepilnamecius vaikus,reikia teismo leidimo,teismui reikia pateikti motyvacini laiska,gal kuri turit pavyzdi kaip ji parasyti?Busiu begalo dekinga

QUOTE(Asta1 @ 2009 09 17, 08:59)
Sveikutes turiu labai dideli prasyma,gal kuri galetu padeti,norim uzstatyti pamatus bankui,kad gauti paskola namo statybai,turim du nepilnamecius vaikus,reikia teismo leidimo,teismui reikia pateikti motyvacini laiska,gal kuri turit pavyzdi kaip ji parasyti?Busiu begalo dekinga 

Teismui reikia parašyti pareiškimą, o ne motyvacinį laišką.
labadiena, turiu klausima.
dirbu viešojoj įstaigoj, gavau direktoriaus įsakymą paruošti ilgalaikio turto, pripažinto nereikalingu ar netinkamu (negalimu) naudoti, pardavimo viešame aukcione tvarką. Kalba eina apie tarnybinio automobilio nurašymą. Gal žinote, kas tai per dalykas būtų?
Būčiau dėkinga už pagalbą.
dirbu viešojoj įstaigoj, gavau direktoriaus įsakymą paruošti ilgalaikio turto, pripažinto nereikalingu ar netinkamu (negalimu) naudoti, pardavimo viešame aukcione tvarką. Kalba eina apie tarnybinio automobilio nurašymą. Gal žinote, kas tai per dalykas būtų?
Būčiau dėkinga už pagalbą.
QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 09 12, 23:05)
ieškau teisinio darbuko metai laiko

Papildyta:
QUOTE(Aristokratė @ 2009 09 12, 18:49)
Sveika, kiek pamenu ieskojai teisinio darbo, ar pavyko?

QUOTE(fuksė @ 2009 10 02, 08:36)
na ne, vasara buvau pora pokalbiu, del padejejos darbo, bet nieko

QUOTE(Aristokratė @ 2009 10 02, 09:27)

As irig kolkas zalio supratimo neturiu, ka veiksiu, kai turesiu diploma.....ar nebus eilinis trofejus. Protekciju irgi neturiu, bet turiu vilciu, kad pasikeis situacija.

O padejejos konkreciai teisininko ieskojai vakansijos ar padejejos kontoroje?