QUOTE(fuksė @ 2009 05 07, 08:43)
Stai tiesioginis atsakymas i mano ,,arogantiskus" postus Aristokratei.
Gerb. Aristokrate, teise nepakencia dviprasmybiu, rasykite tiesiai sviesiai...ko ieskote.
jums tai labai svarbu, ko as ieskau , manau, kad ne. Yra tam tikros temos, kur galesiu tiesiai sviesiai parasyt

.
Na ir as jai taip rasiau - uztat buvau ,,arogantiska" persona. Ar zmogus suvokia, ka ,,nesa eteryje".
Itariu, noretu ,,pabuti" teisininko padejeja - ir ne teisininke, bet teises srityje...
ne bet zmogau jus perzenget tam tikras ribas, as nesuprantu tikslo, tyciotis is kito nuomones

, jus nuo to ramiau miegat. Ir jusu manymu, tai yra labai juokinga ne vien jums, bet ir kitiems
Pasiziurek, ka jus nesat i eteri tai kraupu

.
Atsakau:
kontoroje admine varto teisininku popieriukus, bet
atsipeikek....
paziurek ka rasai ......jei tu manai, kad tai galetu buti apibudinta, kaip teises srityje, deja......tiesioginis darbas nebus susietas su teise gi!
Tiesiog administracinis ,,pagalbininkes" darbas.
Uzduociu gausi dar ir ne tokiu....
mergaite ar tau butina rasyti tokius zodzius

, eilini kart matau, kad turit daug laiko, paaiskinimams, gaistat laika

.
Jei jums administratotre tik varto popieriukus, tai cia yra tavo nuomone.
Pati dirbus administratore virs 3 metu, tikrai zinau, ka ji dirba. Jei viena administratore dirbo tarp popieriu, nesiojo kava, nagus lakuojasi tai nereiskia, kad kita taip dirba, man pvz. buvo suteikta tikrai daug laisves, stebedama imones vadyninkus, kaip jie dirba, pati pradejau papildomai vadybininkes darba dirbt

, administratore gali dirbti placiau, jei ji tik to nori, bet jei ji tik nori tarp popieriu sedet, makiazus darytis cia jos problemos

.
Man kaip sakiau, administratores pareigos kontoroje yra pradziu pradzia, nes mano nuomone administratore, ypac kuri turi teisini issilavinima, ne vien tik vartys teisinius popieriukus, bet ir stebes, kaip teisininkai dirba, kaip bendrauja su klientais ir pan. jei santykiai geri su teisininkais galima gi bendraut su jais.
Tiesioginis darbas taip nesusijes su teise, bet jis tikrai yra teises-administravimo srityje, tikrai ne buhalterijos

.
--------------------------
Kai rasau CV tinklalapiuoses buna skyrius, imones veiklos sritis, visada rasau, kad esu dirbus statybos, NT srityje.
Jei mergina dirbo administratore kontoroje ji parasys, kad jos imones veiklos sritis yra teise

.
------------------------
Ir nebutina cia pult, nervuotis, zinutes kraipyti, nuomone nevisada sutamps su jusiske

, cia tik forumas
Uzduociu gausi dar ir ne tokiu....
kas cia grasinimas

, ziurekit saves

. Kokiose as imonese esu dirbus ir kokiomis salygomis, seniai kitas kojas uzvertes butu

.