Įkraunama...
Įkraunama...

Teisininkai/-ės

QUOTE(Marija5 @ 2009 05 08, 09:32)
Lengvai, net neieškojau patys pasiūlė.  mirksiukas.gif
Dirbu privačiame sektoriuje, tai čia jau nesvarbu koks diplomas.  biggrin.gif
Ar gi ten blogai?  g.gif
Kadangi planuoju ir likti su verslo teise visam gyvenimui, tikrai nebenoriu vėl studijuoti tuos bendrus dalykus. 
Be to planuoju kreiptis dėl diplomo pripažinimo LT.
Viskas bus gerai  biggrin.gif

g.gif nesvarbu koks diplomas? keista....vadinasi dar nesusidurei. O as esu girdejusi is pazistamu keletas kurjoziniu situaciju. Jei igarsinsiu, SM akmenais uzmetys , nes tai amzina kova tarp siu didziausiu univeru, ruosianciu teisininkus.
VVTA schmoll.gif as UZ rimtas mokslo istaigas, sita gi man neatrodo tokia. Na tuoj gausiu..... irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 08 gegužės 2009 - 09:00
Gerbiu kiekvieno nuomonę. 4u.gif
Girdėjau ir labai gerų atsiliepimų apie tą akademiją unsure.gif
Na laiko apsispręsti dar turiu. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
tai va, dirbau teisme daug daug metų...Dabar jau nenoriu, nes darbo be proto. Alga kildavo su stažu ir su įvertinimu, bet pamažu. O teisme reikia dirbti ir po darbo ir savaitgaliais...Nes krūviai nežmoniški. Dabar ieškausi teisinio darbuko, nes pakeičiau gyvenamą vietą...
Merginos, ar visur reikalauja magistro? Ar pakanka bakalauro? Žinau, kad teisme nevertina magistro be bakalauro.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2009 05 08, 09:57)
Na tuoj gausiu..... irnesakyk.gif

QUOTE(Marija5 @ 2009 05 08, 10:17)
Girdėjau ir labai gerų atsiliepimų apie tą akademiją  unsure.gif
Na laiko apsispręsti dar turiu.  biggrin.gif

as studijuoju VVTA tongue.gif . Nestudijavau kitose istaigose kus desto teise, negaliu lyginti ar gerai, ar blogai. Man kokybe 8 is 10. Savaitgaliu laukiu, kaip sventes tongue.gif .

Teises dalyku destytojai pagrinde is Riomerio, kiti is VGTU ir VU.

O kuo daugiau studentu (ypac motyvuotu studijuoti), tai tuo akademijai geriau friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2009 05 08, 10:17)
Girdėjau ir labai gerų atsiliepimų apie tą akademiją  unsure.gif
Na laiko apsispręsti dar turiu.  biggrin.gif

O as nieko gero negirdejau...bet tiek tos.... mirksiukas.gif
Sekmingo apsisprendimo. 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi apie tą kolegiją nieko negirdėjau, bet gal geriau į universitetą?
Verslo teisės specializaciją irgi galima pasirinkti. Na aišku, universitete mokslai užtruks ilgiau. Žiūrint ko nori, jei žinių, tai abejoju, ar kolegija jų duos pakankamai, o jei diplomo-tada lengviau ten.
Aš tai irgi, kaip ir Fuksė, už rimtas įstaigas.
Atsakyti
QUOTE(claraave @ 2009 05 08, 18:02)
Aš irgi apie tą kolegiją nieko negirdėjau, bet gal geriau į universitetą?
Verslo teisės specializaciją irgi galima pasirinkti. Na aišku, universitete mokslai užtruks ilgiau. Žiūrint ko nori, jei žinių, tai abejoju, ar kolegija jų duos pakankamai, o jei diplomo-tada lengviau ten.

cia ne kolegija, o akademija mirksiukas.gif , kuri suteikia magistro laipsni, ir tikrai yra rimta istaiga, ir stipri konkurente MRU ir VU. Sita mes jauciam nuo pat akademijos ikurimo tongue.gif , nezinau, kaip dabar, bet MRU drausdavo net destytojams destit musu akademijoje blink.gif .

si akademija pirmoji Lietuvoje pradejo teikti, vientisasias teises studijas (konstitucinis teismas ta pripazino tongue.gif ) tik po 1 ar 2 metu, VU pradejo teikti tokias studijas. MRU taip pat po keletos metu sukure finansu teises studijas, manau paskatinta musu akademijos.

o be to, kaip jus sakot rimtu istaigu pavadinimai dar neatveria duru i geresni gyvenima, vargsta ir MRU, ir VU studentai su darbo paieskomis ax.gif .

Na jei zmogus randa su nelietuvisku diplomu darba, manau su akademijos ras laisvai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 08 gegužės 2009 - 17:18
QUOTE(fuksė @ 2009 05 08, 09:57)
g.gif nesvarbu koks diplomas? keista....vadinasi dar nesusidurei. O as esu girdejusi is pazistamu keletas kurjoziniu situaciju.

Nesusiduriau. unsure.gif
Tuo metu aš mokiausi 3 kurse ir net nesvajojau apie teisinį darbą. ax.gif Bet netikėtai gavau pasiūlymą, iš pradžių net eiti nenorėjau, juk tik teorines žinias te turėjau ir dar kitos valstybės blink.gif Bet MB, kaip spyrė gerai į užpakalį, hihihi.gif dabar nesigailiu ir esu jam labai dėkinga. biggrin.gif Jus net neįsivaizduojate kiek stesų apturėjau. doh.gif Naktimis nemiegojau, ieškodavau info. Man tada įmonės steigimas ar likvidavimas buvo neįveikiama procedūra. Kiek ašarų išliejai, kiek kartų norėjau išeiti, bet MB manę labai palaikė tuo momentu.
Daug ko išmokau šiame darbe be niekieno pagalbos. Daug skaičiau, daug skambinau į įvairias instancijas. Galiu savimi didžiuotis ax.gif Aišku tobulėti visada yra kur. Šiuo metu su darbu susitvarkau, jau norisi sunkesniu užduočių. rolleyes.gif
Kaip sako MB: Хорошее время, хороший случай. biggrin.gif Jeigu ne jis, taip ir toliau dirbčiau pardavėja. tongue.gif
Atsakyti
Na gerai, akadamija, bet išsilavinimas vistiek ne universitetinis aukštasis?
Atsakyti
QUOTE(claraave @ 2009 05 08, 19:54)

universitetinis aukstasis, nes kitu atveju nebutu suteikiamas magistro laipsnis biggrin.gif .

Verslo teises akademija yra atitikmuo i Dailes akademija, Muzikos ir teatro akademija, Lietuvos karo akademija, Lietuvos veterinarijos akademija, Kuno kulturos akademija ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2009 05 08, 17:53)
Nesusiduriau.  unsure.gif
Tuo metu aš mokiausi 3 kurse ir net nesvajojau apie teisinį darbą.  ax.gif Bet netikėtai gavau pasiūlymą, iš pradžių net eiti nenorėjau, juk tik teorines žinias te turėjau ir dar kitos valstybės  blink.gif Bet MB, kaip spyrė gerai į užpakalį, hihihi.gif dabar nesigailiu ir esu jam labai dėkinga.  biggrin.gif Jus net neįsivaizduojate kiek stesų apturėjau.  doh.gif  Naktimis nemiegojau, ieškodavau info. Man tada įmonės steigimas ar likvidavimas buvo neįveikiama procedūra. Kiek ašarų išliejai, kiek kartų norėjau išeiti, bet MB manę labai palaikė tuo momentu.
Daug ko išmokau šiame darbe be niekieno pagalbos. Daug skaičiau, daug skambinau į įvairias instancijas. Galiu savimi didžiuotis  ax.gif Aišku tobulėti visada yra kur. Šiuo metu su darbu susitvarkau, jau norisi sunkesniu užduočių.  rolleyes.gif
Kaip sako MB: Хорошее время, хороший случай.  biggrin.gif Jeigu ne jis, taip ir toliau dirbčiau pardavėja. tongue.gif

nu šaunuolė TU mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(claraave @ 2009 05 08, 19:54)

Bet jei tu matytum kas ten eina..... doh.gif O gi kas negali istoti i VU ir MRU, nes mokykloje buvo silpnoki. Skaiciau apie ju tariama stojimo konkursa...zodziu, pinigu plovimo masina. Jei galesi sumoketi uz mokslus, tai jau ir studentas. mirksiukas.gif
Beje, jei is kitu univeru meta uz skolas, tai cia ir tempia...niu kaip atsisakyti sponsoriu. irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(Marija5 @ 2009 05 08, 18:53)
Nesusiduriau.  unsure.gif
Tuo metu aš mokiausi 3 kurse ir net nesvajojau apie teisinį darbą.  ax.gif Bet netikėtai gavau pasiūlymą, iš pradžių net eiti nenorėjau, juk tik teorines žinias te turėjau ir dar kitos valstybės  blink.gif Bet MB, kaip spyrė gerai į užpakalį, hihihi.gif dabar nesigailiu ir esu jam labai dėkinga.  biggrin.gif Jus net neįsivaizduojate kiek stesų apturėjau.  doh.gif  Naktimis nemiegojau, ieškodavau info. Man tada įmonės steigimas ar likvidavimas buvo neįveikiama procedūra. Kiek ašarų išliejai, kiek kartų norėjau išeiti, bet MB manę labai palaikė tuo momentu.
Daug ko išmokau šiame darbe be niekieno pagalbos. Daug skaičiau, daug skambinau į įvairias instancijas. Galiu savimi didžiuotis  ax.gif Aišku tobulėti visada yra kur. Šiuo metu su darbu susitvarkau, jau norisi sunkesniu užduočių.  rolleyes.gif
Kaip sako MB: Хорошее время, хороший случай.  biggrin.gif Jeigu ne jis, taip ir toliau dirbčiau pardavėja. tongue.gif

Molodecas, beje man dabar siulo i saugos tarnyba eiti i teises sk. - atsisakiau. Kai turesiu diploma kiseneje, tada ir ziuresiu. Dabar ir taip streso uztenka, dar ir darba keist.... swoon.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 11 gegužės 2009 - 08:58