Įkraunama...
Įkraunama...

Teisininkai/-ės

QUOTE(Inguska-vln @ 2010 09 08, 16:54)
Sveiki,
Ar galima atleisti darbuotoja kuris turi tris vaikus du is ju mazameciai g.gif

jei laukiamasi ketvirtojo, tai tada ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solniska @ 2010 09 08, 16:56)
jei laukiamasi ketvirtojo, tai tada ne  smile.gif

Is viso seimoje 4
du paaugliai 15m 16m 2m 1m
Atsakyti
QUOTE(Inguska-vln @ 2010 09 08, 16:59)
Is viso seimoje 4
du paaugliai 15m 16m 2m 1m

jei nera darbuotojo kaltes, tada negali mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solniska @ 2010 09 08, 18:25)
jei nera darbuotojo kaltes, tada negali  mirksiukas.gif

O jei kabinejasi papeikimus raso?
Atsakyti
Gal galite issamiau parasyti aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguska-vln @ 2010 09 08, 15:54)
Sveiki,
Ar galima atleisti darbuotoja kuris turi tris vaikus du is ju mazameciai g.gif

Ar tikrai turit rasytinius papeikimus ar jie tik zodiniai?
Atsakyti
QUOTE(drewexsas @ 2010 09 09, 09:51)
Ar tikrai turit rasytinius papeikimus ar jie tik zodiniai?

Tik zodiniai, bet kabinejasi prie visko. Gali pradeti ir rasyti.
Atsakyti
QUOTE(Inguska-vln @ 2010 09 09, 09:56)
Tik zodiniai, bet kabinejasi prie visko. Gali pradeti ir rasyti.

na kol rasytiniu papeikimu nera, manau neverta per daug jaudintis. nes juk kiekvienas virsininkas, siekdamas darbo kokybes, kartais kabinejasi prie smulkmenu. o ir siaip, gal virsininkas nuotaikos zmogus?
be to, kabinejimsis kabinejimuisi nelygus. pvz, man bet kuris boses pasakymas yra tik patarimas, nukreipimas tinkama linkme, kas mano kolegei butu kabinejimasis. ne visi vienodai tai supranta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solniska @ 2010 09 09, 11:55)
na kol rasytiniu papeikimu nera, manau neverta per daug jaudintis. nes juk kiekvienas virsininkas, siekdamas darbo kokybes, kartais kabinejasi prie smulkmenu. o ir siaip, gal virsininkas nuotaikos zmogus?
be to, kabinejimsis kabinejimuisi nelygus. pvz, man bet kuris boses pasakymas yra tik patarimas, nukreipimas tinkama linkme, kas mano kolegei butu kabinejimasis. ne visi vienodai tai supranta  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
aciuks.gif
Atsakyti
Sveiki,

Kadangi stipriai užsiimiau darbo paieškomis, o pastaruoju metu viską randu SM tai galvoju parašysiu smile.gif Ieškau juristo/teisininko padėjėjos darbo Kaune. Esu baigusi teisę Kolegijoje, darbinės patirties neturiu, bet norėčiau nuo kažko pradėti. Ketinu ateityje tęsti mokslus VU. Jeigu išgirsite apie kokią laisvą vietą- būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidicita @ 2010 09 14, 14:48)
Sveiki,

Kadangi stipriai užsiimiau darbo paieškomis, o pastaruoju metu viską randu SM tai galvoju parašysiu smile.gif Ieškau juristo/teisininko padėjėjos darbo Kaune. Esu baigusi teisę Kolegijoje, darbinės patirties neturiu, bet norėčiau nuo kažko pradėti. Ketinu ateityje tęsti mokslus VU. Jeigu išgirsite apie kokią laisvą vietą- būčiau dėkinga  4u.gif

sveika,
aš taip pat ieškau teisinio darbo, nors turiu daug patirties, bet darbo nerandu (Vilniuje). cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIVUKĖ: 14 rugsėjo 2010 - 15:53