Įkraunama...
Įkraunama...

Teisininkai/-ės

QUOTE(Aristokratė @ 2010 09 18, 12:52)
Vilniaus miesto 2 apylinkės teisme, cia pries 2 savaites  smile.gif .

Norejau parasyti NZT - Nacionaline zemes tarnyba.

nu kaip sekėsi NŽT?
Atsakyti
QUOTE(jurzis @ 2010 09 28, 14:08)
Sveiki, noreciau paklausti, kag kas turit pavyzdziu teimo sprendimo apskundimui aukstesnes instancijos teismui?

Kokiam teismui? Apygardos, Lietuvos Vyriausiajam administraciniam ar apeliaciniam? Ta prasme, nesuprantu kur byla nagrinėta pirmosios instancijos teisme? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 09 28, 14:35)
nu kaip sekėsi NŽT?

oi, labai prastai doh.gif , nebedalyvausiu as ten schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2010 09 29, 11:19)
oi, labai prastai  doh.gif , nebedalyvausiu as ten  schmoll.gif .

Kodėl ? Kame šaknys ?
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2010 09 29, 11:19)
oi, labai prastai  doh.gif , nebedalyvausiu as ten  schmoll.gif .

daug žmonių? g.gif

sveikutės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AIVUKĖ: 29 rugsėjo 2010 - 10:52
QUOTE(Aristokratė @ 2010 09 18, 10:22)
jo, jo  teisininke  lotuliukas.gif , buvau nutraukus darbo paieskas, egzus laikiau ir diploma rasiau, nebuvo kada ieskot, nuo rugpjucio vidurio vel pradejau. O teisininkams (ir neturintiems patirties) skelbimu valstybes tarnyboje tikrai daug, tiktai gaila, kad VLN nera tinkamu  ax.gif . Privaciam irgi yra, ne daug, bet yra, bet vis tos patirties reikia  doh.gif .

Dalyvavau ne teisininko konkurse, teismo posedziu sekretores, baisu kas daresi  blink.gif  62 atejo, virs 40 daugiau negu 6 balus surinko, konkursui 99 buvo uzsiregistrave  doh.gif . Pokalbyje atsisakiau dalyvaut. Ne mazai pabaigusiu Romerio teises bakalaura dalyvavo  ax.gif .

Kita savaite dalyvausiu NMT konkurse  huh.gif .

aš pernai vasara sodroje dalyvavau konkurse registruota buvo kažkas apie 150 doh.gif kažkoks košmaras
kita vertus, jie nesate labai prisirišusios prie miesto kuriame gyvenate bandykite laime kitur, mes su vyru išsikruastėm ir abu gavom darbus, tiesa vienas iš mūsų jau važiavo į darbo vietą o kitas rado ax.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Noriu paklausti, gal kas zino. Jeigu i saskaita imones inese pinigus paskolai ne akcininkas? Ka daryti ar akcijas perrasyti? Kaip su mokesciu inspekcija?
Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
O kas įnešė? g.gif
Darbuotojas - gali būti tiesiog sąskaitos papildymas iš kasos.
Taip pat galima įforminti paskolos sutartimi.

Akcijų jokių budu nereikia perrašyti, kam? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamonds @ 2010 09 29, 11:35)
Kodėl ? Kame šaknys ?

QUOTE(AIVUKĖ @ 2010 09 29, 11:51)
daug žmonių?  g.gif

gal dar nerasysiu, kol nepasibaige ax.gif .

Zmoniu ne daug, uzsiregistravusiu budavo 10 ar virs 10, konkursuose dalyvaudavo 4-5 zmones ir labai stiprus rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2010 09 30, 13:29)
O kas įnešė?  g.gif
Darbuotojas - gali būti tiesiog sąskaitos papildymas iš kasos.
Taip pat galima įforminti paskolos sutartimi.

Akcijų jokių budu nereikia perrašyti, kam?  biggrin.gif

Na inese akcininko sutuoktinis.Bet jis ne darbuotojas. Cia tipo kai akcininkas skolina pinigus
Atsakyti
Aš sudaryčiau beprocentinę paskolos sutartį su akcininku ir viskas.
Atsakyti
Sveikos teisininkes smile.gif

nelabai zinau kur kreiptis, tai tikiuosi koki atsakyma isgirsti is jusu.
Taigi, man dabar tokia situacija. Esu dirbanti ir neseniai suzinojau akd pastojau. Darbo sutartis be datu, taciau parasyta iki kol kita darbuotoja gris is vaiko auginimo atostogu. as zinau, kad ji i sita darba nebegris. Kaip as suprantu, jei tas zmogus nebegris i darba tai mane turetu idarbinti neterminuotai, aisku taip nedebedaro siuo metu, ir perdarbina ant kito zmogaus isejusio i dekreta.

Taip jau susikloste, kad trys menesiai nestumo man sutampa su tuop paciu menesiu kai man turetu perrasyti darbo sutarti.

Dabar du klausimai smile.gif Ar as pivalau pranesti darbdaviui, kad laukiuosi?
Ir antras smile.gif Ar darbdavys turi teise nutrautkti man darbo sutarti suzinojes kad as laukiuosi.
Atsakyti