gal kas zino ar yra pirkti pratybos, kur butu galima spresti teises uzdavinius
girdejot Riomeri 6 metai bakalauras bus
.
.
QUOTE(Marija5 @ 2009 05 13, 10:08)
88 lt. per metus gaunu 4 numerius
o kurį man užsisakyt, jei abu geri?
o būna pirkti?
o būna pirkti?
QUOTE(Marija5 @ 2009 05 13, 15:44)
Dabar žiūrėjau jų puslapyje, tai kainuoja 92 Lt. 4 numeriai. Tai išeina tik 1 žurnalas į ketvertį?
Aš "Juristas" gaunu kartą per mėn.
Na gal reikės užsakyti. Jeigu sakai, kad geras žurnalas.
Aš "Juristas" gaunu kartą per mėn.
Na gal reikės užsakyti. Jeigu sakai, kad geras žurnalas.
Pabrango
Jo iseina 1 numeris i ketverti.
Man jis patinka, nes skirtas siauram ratui (teisininkams kaip ir Juristas), nera beletristikos, dominuoja faktine informacija bei straipsnius raso mano buve ir esami destytojai. Jau rasant darbus ....nepakeiciamas saltinis.
Teismu praktika.
Papildyta:
QUOTE(Vaiva-ema @ 2009 05 13, 18:44)
VU TF knygyne yra, daugiau kaip ir niekur nemaciau.
Papildyta:
QUOTE(Aristokratė @ 2009 05 13, 08:55)
girdejot Riomeri 6 metai bakalauras bus
.
.
Na tiek tos pasakysiu, kaip as lavinu savo igudzius, sprendziant uzdavinukus. Nieko specialiai neperku. Pasirenku arba LVAT (jei noriu spresti admin.gincus), arba LAT teismu praktika (kitoms kategorijoms), perskaitau tik pacia pradzia (esme, aplinkybes, kokia saka), kas, kaip ir uz ka ir meginu isnarplioti byla, vadovaudamasi norminiais aktais, komentarais ir t.t. Surasau visus argumentus, o po to lyginu su teismo teises taikymo aktu. Nu ir matau klaidas, ka praleidau. Gal po puses metu pastebejau, kad pradedu kaip automatas matyti ,,perlus".
Linkiu kantrybes
Tik žurnale "Jurustas", padaugėjo reklamos. Net susinervinau šiais metais. 
Papildyta:
Kokia tu šaunuolė.
Tikrai reikia iš taves pasimokyti
Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2009 05 14, 10:49)
Na tiek tos pasakysiu, kaip as lavinu savo igudzius, sprendziant uzdavinukus. Nieko specialiai neperku. Pasirenku arba LVAT (jei noriu spresti admin.gincus), arba LAT teismu praktika (kitoms kategorijoms), perskaitau tik pacia pradzia (esme, aplinkybes, kokia saka), kas, kaip ir uz ka ir meginu isnarplioti byla, vadovaudamasi norminiais aktais, komentarais ir t.t. Surasau visus argumentus, o po to lyginu su teismo teises taikymo aktu. Nu ir matau klaidas, ka praleidau. Gal po puses metu pastebejau, kad pradedu kaip automatas matyti ,,perlus".
Kokia tu šaunuolė.
QUOTE(fuksė @ 2009 05 14, 09:49)
Pabrango
as prenumeravau uz 88 lt, cia turbut del naujo PVM.
Man jis patinka, nes skirtas siauram ratui (teisininkams kaip ir Juristas), nera beletristikos, dominuoja faktine informacija bei straipsnius raso mano buve ir esami destytojai. Jau rasant darbus ....nepakeiciamas saltinis.
Teismu praktika.
Zinau, kaip ir kitur ja susirasti, bet man taip labiau patinka, matai bylos kategorija, nieko nereikia rankioti.
Papildyta:
Papildyta:
Linkiu kantrybes
, kurios tikrai pradzioje ziauriai reikia. Buvo momentai, ziuriu i knyga, matau s..
Teismu praktika.
Papildyta:
Papildyta:
Linkiu kantrybes
nu tikrai šauni fuksė esi, o gal ne fuksė
QUOTE(Vaiva-ema @ 2009 05 14, 11:29)
zinai paaiskinsiu, kodel pasirinkau toki nika, o gi labai atsitiktinai suradau si foruma, niekas man nepasake ir neparode, niu ,,ant fukso", tad kitokiu minciu ir nebuvo - fukse.
Ir dar.... mano MB irgi Fuksas, na tai ir pavarde, ir pravarde, zodziu, stai tokie mes Fuksai.....
Papildyta:
QUOTE(Marija5 @ 2009 05 14, 11:10)
Tik žurnale "Jurustas", padaugėjo reklamos. Net susinervinau šiais metais. 
Papildyta:
Kokia tu šaunuolė.
Papildyta:
Kokia tu šaunuolė.
Aciukas nuosirdziai.
Beje, kai per egza gaunu uzdavinuka, a lia net juokas ima...destytuvai ima is teismu praktikos situacijas, tik pakeicia datas, inicialus ir pateikia studentams, niu neturi jie laiko naujoms uzduotims. O as, kadangi tik ir zaidziu su teismu praktika, iskart +/- galiu nutaikyti sprendima. Zodziu, stebuklingas tas dalykas, teismu praktika.
Prasau atkreipti demesi i bylos data, kodeksai keitesi, tad jei imsite spresti uzduotele, o kolizija lips ant kulnu, gal tai tik senas kodeksas?
Ir dar......visa tai lavina profesine kalba ir iskalba, rastas tobuleja, mintis gulasi ant popieriaus pati.
o teismų praktika - galima kompe žiūrėt? ar tik knygą?
QUOTE(Vaiva-ema @ 2009 05 14, 12:14)
o teismų praktika - galima kompe žiūrėt? ar tik knygą?
intike viskas yra. pvz. www.lvat.lt, bet yra ir rinkiniai (knygos).
Naudoju pagal nuotaika, kai akys ,,varveti" nuo kompo pradeda imu knyga ir tampau visur su savimi.
Ir dar....prasau, kad MB skaitytu garsiai man esme, tada bandome kartu spresti. Irgi labai super variantas. Lieka galvoj 100 proc.