Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės!

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 23, 13:46)
Man pati baisiausia spalva (aisku po ryzos.. ax.gif ) - nei tamsi, nei sviesi, net spalva nepavadinsi unsure.gif  Beje mano irgi tokie naturalus doh.gif Todel ir nenoriu atsiauginti iki naturalios spalvos schmoll.gif

as jeij apie ta galvoju, taij man lb grazi wub.gif kaijp tik norejau tapti tokia ruda azyamasis , tokia ruda su pilku atspalviu , ech man lb grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 23, 12:56)
as jeij apie ta galvoju, taij man lb grazi  wub.gif  kaijp tik norejau tapti tokia ruda azyamasis , tokia ruda su pilku atspalviu , ech man lb grazu  wub.gif

Niu gal tada mes apie skirtingas spalvas cia snekam lotuliukas.gif Manoji tai i ruduma isvis nenesa - tiesiog pilka, vienur sviesiau, kitus tamsiau bet visuma tokia pelenu spalvos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 23, 14:46)
Man pati baisiausia spalva (aisku po ryzos.. ax.gif ) - nei tamsi, nei sviesi, net spalva nepavadinsi unsure.gif  Beje mano irgi tokie naturalus doh.gif Todel ir nenoriu atsiauginti iki naturalios spalvos schmoll.gif

na kai į ataugusias šaknis pasižiūriu, tai nėra visai šviesi. įmesiu kada natūralių fotkę.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 23, 12:59)
na kai į ataugusias šaknis pasižiūriu, tai nėra visai šviesi. įmesiu kada natūralių fotkę.

Saknys ir pas mane atauge tamsios buna, bet paskui nusvieseja augdamos unsure.gif

Imesk!! clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 23, 14:58)
Niu gal tada mes apie skirtingas spalvas cia snekam lotuliukas.gif  Manoji tai i ruduma isvis nenesa - tiesiog pilka, vienur sviesiau, kitus tamsiau bet visuma tokia pelenu spalvos doh.gif

žinau apie kokią kalbi. tai ten grynai tokia pilka.mačiau pas vieną paną ataugusiais šaknis tokios spalvos, matyt nori natūralius atsiauginti. o pas mane rudumo turi.
Papildyta:
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 23, 15:00)

dabar darbe esu. vakare jai laiko bus įmesiu.
Papildyta:
įkėliau dabar. tiesiog kompe išsisaugojau foto iš blondinių albumiuko ir įkėliau i garbanėlių biggrin.gif pagudravau ax.gif paskutinė fotkinta su telefu, tai nekokia kokybė ir tamsesni artodo šiek tiek, o prieš paskutinėje žiūrėti šaknų spalvą ir šonuose, nes jei gerai atsimenu galiniai, kur užmesti ant peties uždažyti. senos labai nuotraukos. kur sruoguoti plaukai gal kokių 5-6 metų senumo, o paskutinė dar senesnė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 23 balandžio 2009 - 14:15
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 23, 13:10)
įkėliau dabar. tiesiog kompe išsisaugojau foto iš blondinių albumiuko ir įkėliau i garbanėlių biggrin.gif  pagudravau  ax.gif  paskutinė fotkinta su telefu, tai nekokia kokybė ir tamsesni artodo šiek tiek, o prieš paskutinėje žiūrėti šaknų spalvą ir šonuose, nes jei gerai atsimenu galiniai, kur užmesti ant peties uždažyti. senos labai nuotraukos. kur sruoguoti plaukai gal kokių 5-6 metų senumo, o paskutinė dar senesnė

Mano sviesesni, todel ir dingsta visas rudumas unsure.gif Man pati graziausia 5 foto wub.gif ten sruogelem dazei? nu pasaka! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 23, 15:19)
Mano sviesesni, todel ir dingsta visas rudumas unsure.gif  Man pati graziausia 5 foto  wub.gif  ten sruogelem dazei? nu pasaka! thumbup.gif  wub.gif

dėkui 4u.gif
5-toj jo šviesiom sruogelėm tik viršutinius plaukus. žodžiu kelios šviesios sruogelės.

Papildyta:
šiaip nesu tamsi, nei oda, nei plaukais, bet vat antakiai tai juodi, dar niekada nedažiau biggrin.gif

Bet gi tavo dabar panašiai nusruoguoti, dar gražiau thumbup.gif
O šiaip šviesūs tau tinka labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 23 balandžio 2009 - 14:36
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 23, 13:58)
Niu gal tada mes apie skirtingas spalvas cia snekam lotuliukas.gif  Manoji tai i ruduma isvis nenesa - tiesiog pilka, vienur sviesiau, kitus tamsiau bet visuma tokia pelenu spalvos doh.gif

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 23, 14:00)
Saknys ir pas mane atauge tamsios buna, bet paskui nusvieseja augdamos unsure.gif 

Imesk!! clap.gif

aa , taij tavo tada pelenu spalva , kaijp ir mano, bet as vadinu pelenu, o ne pilkai ruda , nes yra kur buna ir pilkai rudos , kaijp pvz rusiuke .smile.gif

imesiu ir as savo naturalia , kaip atrodo .smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 23, 15:54)
aa , taij tavo tada pelenu spalva , kaijp ir mano, bet as vadinu pelenu, o ne pilkai ruda , nes yra kur buna ir pilkai rudos , kaijp pvz rusiuke .smile.gif

imesiu ir as savo naturalia  , kaip atrodo .smile.gif

laukiam
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 23, 14:56)

imeciau . blush2.gif
as tai noriu savo ta pilka atsiauginti, deciau kaip ir dbr sviesiu sruogeliu, ir man butu jega , as noriu pilku plauku, bent siuo metu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 23, 16:00)
imeciau . blush2.gif
as tai noriu savo ta pilka atsiauginti, deciau kaip ir dbr sviesiu sruogeliu, ir man butu jega , as noriu pilku plauku, bent siuo metu  lotuliukas.gif

kad mano natūrali gal panaši ir yra, gal vos vos tamsiau. Įmesiu kur visą galvą nusisruogavusi buvau.

Šiaip blondinių albume yra
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 23, 14:19)
Mano sviesesni, todel ir dingsta visas rudumas unsure.gif  Man pati graziausia 5 foto  wub.gif  ten sruogelem dazei? nu pasaka! thumbup.gif  wub.gif

mano naturali spalva tokia kaip rusiukes 5foto,as noriu jauciu nusidazyti va taip kaip pas ja,tik kelios sruogos sviesios,tada nors sveiki bus,nors labiau sviesesni patinka,bet plaukai jau nutriuse liko nuo balinimo
Atsakyti