Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės!

Sveikos visos garbanės mirksiukas.gif

Senai jau skaitau jūsų temą. Nes pati esu natūrali garbanė ir labai aktuali plaukų priežiūra. Žiūriu sukalbot apie vasarą ir plaukų tausojimą. Aš jau dvi vasaras iš eilįs naudoju purškiamą SCHWARZKOPF Bonacure Hairtherapy„Solarcare“ purškiamą. Labai patinka. Galva užtenka išsiplauti lengvai nupurškti su ta priemone ir džiovintis su difuzeriu thumbup.gif Bent jau man nereikia jokių garbanavimo papildomų priemonių.
Atsakyti
QUOTE(italė @ 2009 04 22, 14:16)
Sveikos visos garbanės  mirksiukas.gif

Senai jau skaitau jūsų temą. Nes pati esu natūrali garbanė ir labai aktuali plaukų priežiūra. Žiūriu sukalbot apie vasarą ir plaukų tausojimą. Aš jau dvi vasaras iš eilįs naudoju purškiamą SCHWARZKOPF Bonacure Hairtherapy„Solarcare“ purškiamą. Labai patinka. Galva užtenka išsiplauti lengvai nupurškti su ta priemone ir džiovintis su difuzeriu  thumbup.gif  Bent jau man nereikia jokių garbanavimo papildomų priemonių.

labukas , sveika prisijungusi 4u.gif

o jei pvz as naudoju purskiama konicionieriu , galva issiplovusi, taij pirma juo , o po to tuom apsauginiu reijktu purkstis .?ar kada .?
Atsakyti
Esu naturali garbanė, tai man tinka labai panten provi toks ružavos spalvos garbanotiems plaukams kondicionierius nenuplaunamas. Ant delnų ispaudžiiu lazdyno riešuto dydžio kondicionieriaus gumuliuką ir gniaužau šlapius išplautus plaukus ypač jų galus (palenkus galva) o po to su džiovintuvu išdžiovinu rankomis, Nešukuoju....
Garbanos būna išraiškingos. Liuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 22, 15:31)
labukas , sveika prisijungusi  4u.gif

o jei pvz as naudoju purskiama konicionieriu , galva issiplovusi, taij pirma juo , o po to  tuom apsauginiu reijktu purkstis .?ar kada .?

O reikia pabandyti. Aš tai išsiplaunu, papurškiu, iššukuoju, papurtau plaukus ir džiovinu.
Atsakyti
QUOTE(italė @ 2009 04 22, 13:16)
Sveikos visos garbanės  mirksiukas.gif

Laba 4u.gif Sveika prisijungus mirksiukas.gif 

QUOTE(Ligituk @ 2009 04 22, 13:40)
Esu naturali garbanė,  tai man tinka labai panten provi toks  ružavos  spalvos  garbanotiems plaukams kondicionierius nenuplaunamas.

Turejau ir as toki, man nelabai patiko schmoll.gif garbanu visai neformuodavo, tik plaukus apsunkindavo.. doh.gif unsure.gif Net nepajegiau viso buteliuko subaigti..
Atsakyti
siand issiploviau galva, palaikiau su kondicionierium ir daugiau nieko plaukams netepiau - kaip fainai garbanos susisuko bigsmile.gif
turbut man tas kerastases aliejukas neleidzia garbanoms suktis... doh.gif o as ji pirkau specialiai galiukams.. tiek tesunaudojau, reiks statyti i lentyna ir nenaudoti...
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 22, 18:20)
siand issiploviau galva, palaikiau su kondicionierium ir daugiau nieko plaukams netepiau - kaip fainai garbanos susisuko  bigsmile.gif 
turbut man tas kerastases aliejukas neleidzia garbanoms suktis...  doh.gif  o as ji pirkau specialiai galiukams.. tiek tesunaudojau, reiks statyti i lentyna ir nenaudoti...

net sampunu neplovei? Man irgi labiau sukasi kai maziau visokiu priemoniu dedu, bet ilgainiui plaukai nutriust gali.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 22, 20:25)
net sampunu neplovei? Man irgi labiau sukasi kai maziau visokiu priemoniu dedu, bet ilgainiui plaukai nutriust gali.. unsure.gif

ta prasme su sampunu ir kondicionierium ax.gif as su vienu kondicionierium niekada neplaunu, nes plaunu galva tik tada, kai susiriebaluoja plaukai, o tada jau vien tik kondicionierius nebepades...
kai paaugle buvau isvis plaukai netriuso ir priemoniu jokiu nededavau... nors pas mane priemones visada minimalios buvo - sampunas, kondicionierius, plauku galiukams aliejukas...
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 22, 18:29)
kai paaugle buvau isvis plaukai netriuso ir priemoniu jokiu nededavau... nors pas mane priemones visada minimalios buvo - sampunas, kondicionierius, plauku galiukams aliejukas...

Ech ta jaunyste.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 22, 19:29)
ta prasme su sampunu ir kondicionierium  ax.gif  as su vienu kondicionierium niekada neplaunu, nes plaunu galva tik tada, kai susiriebaluoja plaukai, o tada jau vien tik kondicionierius nebepades...

as kai jauna buvau turejau naturalius blondiniskus plaukus ir jie buvo tiesut tiesuteliai ir beweijk liemeni sieke bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ech ta jaunyste ... thumbup.gif
Papildyta:
o dbr .. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 22, 18:48)
as kai jauna buvau turejau naturalius blondiniskus plaukus ir jie buvo tiesut  tiesuteliai ir  beweijk liemeni sieke  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ech ta jaunyste ...  thumbup.gif
Papildyta:
o dbr ..  doh.gif

Senais laikais ir aplinkos salygos ne tokios kenksmingos buvo.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 22, 17:48)
as kai jauna buvau turejau naturalius blondiniskus plaukus ir jie buvo tiesut  tiesuteliai ir  beweijk liemeni sieke  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ech ta jaunyste ...  thumbup.gif
Papildyta:
o dbr ..  doh.gif

mano ir drinks_cheers.gif
Atsakyti