Senai jau skaitau jūsų temą. Nes pati esu natūrali garbanė ir labai aktuali plaukų priežiūra. Žiūriu sukalbot apie vasarą ir plaukų tausojimą. Aš jau dvi vasaras iš eilįs naudoju purškiamą SCHWARZKOPF Bonacure HairtherapySolarcare purškiamą. Labai patinka. Galva užtenka išsiplauti lengvai nupurškti su ta priemone ir džiovintis su difuzeriu
Sveikos visos garbanės
Senai jau skaitau jūsų temą. Nes pati esu natūrali garbanė ir labai aktuali plaukų priežiūra. Žiūriu sukalbot apie vasarą ir plaukų tausojimą. Aš jau dvi vasaras iš eilįs naudoju purškiamą SCHWARZKOPF Bonacure HairtherapySolarcare purškiamą. Labai patinka. Galva užtenka išsiplauti lengvai nupurškti su ta priemone ir džiovintis su difuzeriu
Bent jau man nereikia jokių garbanavimo papildomų priemonių.
QUOTE(italė @ 2009 04 22, 14:16)
Sveikos visos garbanės
Bent jau man nereikia jokių garbanavimo papildomų priemonių.
labukas , sveika prisijungusi
o jei pvz as naudoju purskiama konicionieriu , galva issiplovusi, taij pirma juo , o po to tuom apsauginiu reijktu purkstis .?ar kada .?
Esu naturali garbanė, tai man tinka labai panten provi toks ružavos spalvos garbanotiems plaukams kondicionierius nenuplaunamas. Ant delnų ispaudžiiu lazdyno riešuto dydžio kondicionieriaus gumuliuką ir gniaužau šlapius išplautus plaukus ypač jų galus (palenkus galva) o po to su džiovintuvu išdžiovinu rankomis, Nešukuoju....
Garbanos būna išraiškingos. Liuks
Garbanos būna išraiškingos. Liuks
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 22, 15:31)
labukas , sveika prisijungusi
o jei pvz as naudoju purskiama konicionieriu , galva issiplovusi, taij pirma juo , o po to tuom apsauginiu reijktu purkstis .?ar kada .?
O reikia pabandyti. Aš tai išsiplaunu, papurškiu, iššukuoju, papurtau plaukus ir džiovinu.
QUOTE(italė @ 2009 04 22, 13:16)
QUOTE(Ligituk @ 2009 04 22, 13:40)
Esu naturali garbanė, tai man tinka labai panten provi toks ružavos spalvos garbanotiems plaukams kondicionierius nenuplaunamas.
Turejau ir as toki, man nelabai patiko
siand issiploviau galva, palaikiau su kondicionierium ir daugiau nieko plaukams netepiau - kaip fainai garbanos susisuko
turbut man tas kerastases aliejukas neleidzia garbanoms suktis...
o as ji pirkau specialiai galiukams.. tiek tesunaudojau, reiks statyti i lentyna ir nenaudoti...
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 22, 18:20)
siand issiploviau galva, palaikiau su kondicionierium ir daugiau nieko plaukams netepiau - kaip fainai garbanos susisuko
o as ji pirkau specialiai galiukams.. tiek tesunaudojau, reiks statyti i lentyna ir nenaudoti...
net sampunu neplovei? Man irgi labiau sukasi kai maziau visokiu priemoniu dedu, bet ilgainiui plaukai nutriust gali..
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 22, 20:25)
net sampunu neplovei? Man irgi labiau sukasi kai maziau visokiu priemoniu dedu, bet ilgainiui plaukai nutriust gali.. 
ta prasme su sampunu ir kondicionierium
kai paaugle buvau isvis plaukai netriuso ir priemoniu jokiu nededavau... nors pas mane priemones visada minimalios buvo - sampunas, kondicionierius, plauku galiukams aliejukas...
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 22, 18:29)
kai paaugle buvau isvis plaukai netriuso ir priemoniu jokiu nededavau... nors pas mane priemones visada minimalios buvo - sampunas, kondicionierius, plauku galiukams aliejukas...
Ech ta jaunyste..
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 22, 19:29)
ta prasme su sampunu ir kondicionierium
as su vienu kondicionierium niekada neplaunu, nes plaunu galva tik tada, kai susiriebaluoja plaukai, o tada jau vien tik kondicionierius nebepades...
as kai jauna buvau turejau naturalius blondiniskus plaukus ir jie buvo tiesut tiesuteliai ir beweijk liemeni sieke
ech ta jaunyste ...
Papildyta:
o dbr ..
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 22, 18:48)
as kai jauna buvau turejau naturalius blondiniskus plaukus ir jie buvo tiesut tiesuteliai ir beweijk liemeni sieke
ech ta jaunyste ...
Papildyta:
o dbr ..
ech ta jaunyste ...
Papildyta:
o dbr ..
Senais laikais ir aplinkos salygos ne tokios kenksmingos buvo..
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 22, 17:48)
ech ta jaunyste ...
Papildyta:
o dbr ..
ech ta jaunyste ...
Papildyta:
o dbr ..
mano ir