Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Mazutee24 @ 2009 04 17, 20:49)
KieK???? Man tai ji butu kainavus 1800 Lt.  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  O mano suknute stai sita  http://www.maggiesot...p;style=A3290HC    wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Plesikai unsure.gif Na bet man negaila, busimasis moka lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaip sakant ne suknele mane bet as ja puosiu lotuliukas.gif Joa, o ta maggie sottero irgi labai grazi, liux pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazutee24 @ 2009 04 17, 18:49)
O mano suknute stai sita  http://www.maggiesot...p;style=A3290HC    wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Geras pasirinkimas thumbup.gif Maggi sottero labai grazios sukneles! Idomu tik kaip su kainom g.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytukas21 @ 2009 04 17, 18:38)
sweikos, noriu paklausti nuotaku kurios jau esat issinuomave suknele ir ramiai laukiat savo sventes... ar jums karts nuo karto nekyla abejoniu ar gerai pasirinkote? man pasatruoju metu kyla abejoniu tiek del pacio modelio, tiek del kainos,kad gal per daug.... tiesiog viename salone buvo patinkanciu sukneliu taciau buvo per brangu, tai issinuomavau kitame salone. taciau dabar pamaciau kad tas pirmas salonas taiko 20 proc nuolaida ir galva visai susuko sad.gif na zinoma tame salone kur esu issirinkus suknele galiu pasikeisti i kita modeli uz ta pacia suma (bent jau taip sutartyje parasyta). sad.gif

zinok nea, gal paprasciausiai ieskojau ko norejau ir radau, nes kaina normali. kazkaip nesigailiu kad issinuomavau, tikrai esu rami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinute3 @ 2009 04 17, 22:36)
Geras pasirinkimas  thumbup.gif  Maggi sottero labai grazios sukneles! Idomu tik kaip su kainom  g.gif

Na uz sita as mokesiu 1400 Lt. ir ji bus tik 1 karta uzsideta arba visai neisnuomuota ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, as tai savo sukneles net nuotraukos neturiu, o nuoma kainavo 1800 Lt, ir neaisku, ar ji nebus toliau nuomojama, nes drauge sake, kad ji dar kelias savites kabejo vitrinoje, tai nezinia kam ji ten kabejo ar siaip, ar kad toliau ja nuomotusi blink.gif

Reiks uzsukt i salona ir pasiteirauti, nes kiek skambinu niekas neatsiliepia doh.gif zodziu man ten darosi daug kas neaisku, bus juoko pro asaras, kai paskys, kad jusu suknele sugadinta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ynksster @ 2009 04 18, 14:10)
Sveikos, as tai savo sukneles net nuotraukos neturiu, o nuoma kainavo 1800 Lt, ir neaisku, ar ji nebus toliau nuomojama, nes drauge sake, kad ji dar kelias savites kabejo vitrinoje, tai nezinia kam ji ten kabejo ar siaip, ar kad toliau ja nuomotusi  blink.gif

Reiks uzsukt i salona ir pasiteirauti, nes kiek skambinu niekas neatsiliepia  doh.gif zodziu man ten darosi daug kas neaisku, bus juoko pro asaras, kai paskys, kad jusu suknele sugadinta  blink.gif

nu neturetu pakiaulint, vsitiek juk sutarti pasiraset, ane? mirksiukas.gif Geriausia, jei pati nueitum ir pasneketum su salono vedeja, o ne skambintum. Akis i aki visada geriau veikia.

O kada tavo vestuves?
Atsakyti
Jo, sutarti pasirasem, ir uzstata palikau, tik ten jau jie labai idomus, sako viskas ieina i sukneles nuoma, bet as pasakiau, kad man nieko neturetu reiketi, tik veliumo, tai sako, va tik uz veliuma reiks dar sumoketi blink.gif tai ka as zinau, nes mazdaug, ji susimaise ir uz sukneles nuoma permazai paske, bet jau mazdaug dabar negali jau brangiau paskyti smile.gif
Mano vestuves liepos 24 diena, sunkiai as suknele radau, kokiu tik nesimatavau, 10 salonu net aplankiau smile.gif

Diena iseidavau ieskoti sukneles, vakare draugui jau skambindavau ir sakydavau, vestuviu nebus, nes sukneles nera lotuliukas.gif

Ir tai nezinau, nebuvo man sita suknele tokia, kad uzsidedi ir sakai va cia mano suknele, kazkaip laaaabai sunku man apsispresti...
Atsakyti
Mano suknele bus:
http://mysteriuos.ma....com/suknia.jpg
Atsakyti
sveikos, gal zinot kur be Kauno,Vilniaus ir Panevezio dar galeciu rast san patrick sukneliu?gal zinot Kedainiuose ar Jonavoj jas nuomoja?
Atsakyti
QUOTE(tukiss @ 2009 04 18, 15:30)
sveikos, gal zinot kur be Kauno,Vilniaus ir Panevezio dar galeciu rast san patrick sukneliu?gal zinot Kedainiuose ar Jonavoj jas nuomoja?

Iejus i San Patrick tinklapi, raso, kad Lietuvoje nuomojama 5 miestuose: Kaune "Zeigoj", Klaipedoj "Malonumas 55", Panevezy "Zavioji Izabele", Siauliuose "Gracijoj" ir Vilniuj " Santoj". O neoficialiai jei kur yra, tai turbut tik kopijas gali rast.. 4u.gif
Atsakyti
[quote=Tinute3,2009 04 17, 22:36]
Geras pasirinkimas thumbup.gif Maggi sottero labai grazios sukneles! Idomu tik kaip su kainom g.gif
[/quo
Labai grazi suknele rolleyes.gif As taip pat ieskau sukneles panasaus stiliaus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazutee24 @ 2009 04 18, 10:29)
Na uz sita as mokesiu 1400 Lt. ir ji bus tik 1 karta uzsideta arba visai neisnuomuota  ax.gif  bigsmile.gif

Naivuolė mirksiukas.gif Bet nieko, bent jau mane pralinksminai lotuliukas.gif
Atsakyti