Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Fainulka1 @ 2009 05 01, 16:41)
Man tai labai patiko Maggie Sottero suknutes, per savo vestuves vilkejau Lavina Royale suknele
http://www.maggiesot...amp;style=A3176

Mhm, labai grazi tavo ir kitos tos suknytes wub.gif o kaip jauteisi su tokia suknele? ar patogu buvo? (tokia neismanele jauciuosi, bet, kaip as sakau, pirma kartu teku, tad.. blush2.gif 4u.gif )
Atsakyti
o as renkuosi ir trumpu sukneliu. Niekada saves neisivaizdavau su ilga suknele. Kaip jums sios?
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(ANOUK @ 2009 05 01, 17:28)
o as renkuosi ir trumpu sukneliu. Niekada saves neisivaizdavau su ilga suknele. Kaip jums sios?

as asmeniskai nesirinkciau trumpos sukneles, nes tai paprasciausiai neatitinka mano vestuviu idejos, temos ir tai, kaip as save visuomet isivaizdavau blush2.gif bet kalbant apie trumpas suknytes, tavo modeliukai labai grazus rolleyes.gif tokios lengvos, truputi vejukiskos man atrodo.. rolleyes.gif grazu good.gif
Atsakyti
sweikos wink.gif dar karteli ikeliu savo suknele wink.gif noreciau isgirsti daugiau nuomoniu ka manote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2009 05 01, 18:59)
as asmeniskai nesirinkciau trumpos sukneles, nes tai paprasciausiai neatitinka mano vestuviu idejos, temos ir tai, kaip as save visuomet isivaizdavau  blush2.gif  bet kalbant apie trumpas suknytes, tavo modeliukai labai grazus  rolleyes.gif  tokios lengvos, truputi vejukiskos man atrodo..  rolleyes.gif  grazu  good.gif

kiek skirtingu zmoniu-vienom ilgos, kitoms trumpesnes. Vilketi ilga suknele-ne mano vestuviu ideja ! Trumpa arba ties keliais suknele, tokia lengva, trumputi crazy,laukine, nes per savo vestuves noriu daug sokti, fotkintis pievose ir tt.
Atsakyti
QUOTE(ANOUK @ 2009 05 01, 18:27)
kiek skirtingu zmoniu-vienom ilgos, kitoms trumpesnes. Vilketi ilga suknele-ne mano vestuviu ideja ! Trumpa arba ties keliais suknele, tokia lengva, trumputi crazy,laukine,  nes per savo vestuves noriu daug sokti, fotkintis pievose ir tt.

butent taip jos man vejukiskai ir smagiai atrodo mirksiukas.gif svabiausia, kad atspindetu tave pacia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2009 05 01, 19:58)
butent taip jos man vejukiskai ir smagiai atrodo  mirksiukas.gif  svabiausia, kad atspindetu tave pacia  smile.gif

aciu smile.gif pasistengsim, kad taip ir butu..
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2009 05 01, 18:59)
Mhm, labai grazi tavo ir kitos tos suknytes  wub.gif  o kaip jauteisi su tokia suknele? ar patogu buvo? (tokia neismanele jauciuosi, bet, kaip as sakau, pirma kartu teku, tad..  blush2.gif  4u.gif )

Tiesa pasakius jauciausi siek tiek sunki ir priklausoma nuo sukneles ax.gif ypac kai reikejo sokti..tai kai kas nors bandydavo mane apsukti, as apsisukdavau o po to laukdavau kol atsisuks ir suknele doh.gif labiau norejau suknutes Mariah nes ji super lengva nors atrodo ir pusta bet ant kuno visiskai nesijaucia...gaila kad as jos negavau savo sventei verysad.gif
Atsakyti
toji trumpa labai graži ohmy.gif pati labai tokios norėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2009 05 01, 16:03)
vaje, o labai nepatogu pustesne suknele? Maniske ner labai "didele", bet medziagytes turi nemazai ir truputi varzo judesiukus, tai as truputi nerimauju unsure.gif bet pasiziuriu, yra nuotaku ir ne su tokiom iskencianciu ir laimingos atrodo  g.gif  gal viskas bus gerai ir galesiu passisokt ir as  mirksiukas.gif

na mano suknele nebuvo pusta, tik sunkoka buvo. sunkuma pajauciau tik puotos pabaigoje, nes iki tol buvau euforijoj smile.gif aisku, tokia grazia diena viska galima istverti, bet jei galeciau is naujo rinktis tai rinkciaus lengvute suknele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mishenok84 @ 2009 04 30, 12:40)
Man tai va sita labai patiko
http://www.nevesta.b...-romans-11.html   wub.gif  wub.gif  wub.gif
Kaip jums??

Man visai grazi, nor pati asmeniskai nenorejau sluoksniotos suknytes, o dabar patiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(a_g_n_u_t_e @ 2009 04 30, 21:09)
niekaip neapsisprendziu ar pasirinkt tokia ar ieskot kazko lengwesnio g.gif

Man visai neatrodo sunki sia suknele smile.gif tai manau kad labai grazi, virsus idomus ax.gif
Papildyta:

http://www.maggiesot...amp;style=A3146

sita labai grazi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Fainulka1 @ 2009 05 02, 10:39)
Tiesa pasakius jauciausi siek tiek sunki ir priklausoma nuo sukneles  ax.gif  ypac kai reikejo sokti..tai kai kas nors bandydavo mane apsukti, as apsisukdavau o po to laukdavau kol atsisuks ir suknele  doh.gif  labiau norejau suknutes Mariah nes ji super lengva nors atrodo ir pusta bet ant kuno visiskai nesijaucia...gaila kad as jos negavau savo sventei  verysad.gif

o kiek laiko reikejo laukti? ir pries kiek tu uzsakynejei savo suknyte? ax.gif
as dar neissirinkau sukneles, iki vestuviu liko 4 menesiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sputnik: 02 gegužės 2009 - 14:33
QUOTE(Fainulka1 @ 2009 05 02, 09:39)
Tiesa pasakius jauciausi siek tiek sunki ir priklausoma nuo sukneles  ax.gif  ypac kai reikejo sokti..tai kai kas nors bandydavo mane apsukti, as apsisukdavau o po to laukdavau kol atsisuks ir suknele  doh.gif  labiau norejau suknutes Mariah nes ji super lengva nors atrodo ir pusta bet ant kuno visiskai nesijaucia...gaila kad as jos negavau savo sventei  verysad.gif

man irgi idomiai buvo, kai moke sukiotis su tomis pustomis suknelemis lotuliukas.gif del to ir baisu, kaip cia gausis pasisiukiot sokiu metu g.gif ax.gif

QUOTE(uppity @ 2009 05 02, 12:43)
na mano suknele nebuvo pusta, tik sunkoka buvo. sunkuma pajauciau tik puotos pabaigoje, nes iki tol buvau euforijoj  smile.gif  aisku, tokia grazia diena viska galima istverti, bet jei galeciau is naujo rinktis tai rinkciaus lengvute suknele  smile.gif

taciau as irgi tikiuosi, kad euforija ir gera savijauta bus apemus, kad suknute tik pades svente padaryt grazesne ir pasijaust ypatingai blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 02, 14:36)
o kiek laiko reikejo laukti? ir pries kiek tu uzsakynejei savo suknyte?  ax.gif
as dar neissirinkau sukneles, iki vestuviu liko 4 menesiai  g.gif

isikisiu ir as - del to laukimo labai ivairiai, ziurint dar is kur suknyte siuncia.. kiek teko paciai teirautis del ivairiu suknyciu ivairiuose salonuose, tai parvezimo laikas svyravo nuo 2 savaiciu iki 3 menesiu unsure.gif
Atsakyti