Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(agnulia @ 2009 05 17, 21:52)
Hmm,o as kaip tik ja uzsidejau ir mama ir drauge pasake kad tai mano suknele,tas lengvumas nerealus,ehhh...bet kad labai jau brangi - tik pirkimui 6000lt.Tai vat ir galvoju gal kuriai greit jau nebereikes biggrin.gif  Siaip pasivazinejus po Vilniaus salonus,isvis keistos kainos kuo maziau visko prisiuta,kuo maziau visokiu gipiuru ir t.t. tuo brangesnes sukneles,kitas dalykas kad sifoniniu laaabai nedaug kurios atrodo ne tai kad paprastai o kazkaip uzburia wub.gif Mazu dydziu vel gi is visu nezinau berods 6 salonu nebuvo nei vienos,tik uzsisakyti verysad.gif

hmm.. na nezhinau, gal ten buvo ne orginalas o pas juos siuta, nes medzhiaga man tikrai ten nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2009 05 17, 20:52)
Hmm,o as kaip tik ja uzsidejau ir mama ir drauge pasake kad tai mano suknele,tas lengvumas nerealus,ehhh...bet kad labai jau brangi - tik pirkimui 6000lt.Tai vat ir galvoju gal kuriai greit jau nebereikes biggrin.gif  Siaip pasivazinejus po Vilniaus salonus,isvis keistos kainos kuo maziau visko prisiuta,kuo maziau visokiu gipiuru ir t.t. tuo brangesnes sukneles,kitas dalykas kad sifoniniu laaabai nedaug kurios atrodo ne tai kad paprastai o kazkaip uzburia wub.gif Mazu dydziu vel gi is visu nezinau berods 6 salonu nebuvo nei vienos,tik uzsisakyti verysad.gif

o tu nuomotis nenori? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 05 18, 09:47)
o tu nuomotis nenori?  g.gif

Nuomotis sifoniniu neduoda doh.gif ,o ten kur duoda nuomotis tai iskart matosi kodel kitur neduoda lotuliukas.gif nes vos pora karteliu apsivilktos,ar net tik matuotos jos labai greitai praranda savo prekyne isvaizda, pilnai sutinku su tuo kaip man pasake kazkuriam salone - sifonas arba silkinis sifonas,tuo labiau silkas tai yra praktiskai vienkartine medziaga.Tai is esmes jei nusiperki apsivelki per savo svente,jei viska graziai nesioji,tai po vestuviu isvalius na galima dar koki karteli apsivilkti - parduoti kitai nuotakai g.gif
O dar kitas dalykas kas man nepatiko tai apsivelki ta suknele,tada jie paima uz nugaros suvarsto,suima visa medziaga is uzpakalio rankomis,ir sako "nu atrodys mazdaug taip",is kur man dabar zinoti kaip atrodys, kai bus tikrai mano dydzio,medziaga pasiskirstys visai kitaip.
Kitas dalykas ka as suzinojau,kad jei yra siuvinejimai- karoliukai, kristaliukai ant sono,o suknele reikia mazinti jie issardo visus karoliukus ir tada prisiuva vel atgal doh.gif ,tai pagalvokit jei iki manes kazkam reikes mazinti na bent 3-4 kartus,i ka ta suknele bus panasi rolleyes.gif Na cia mano tokie pasvarstymai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2009 05 18, 10:36)
Nuomotis sifoniniu neduoda doh.gif ,o ten kur duoda nuomotis tai iskart matosi kodel kitur neduoda lotuliukas.gif  nes vos pora karteliu apsivilktos,ar net tik matuotos jos labai greitai praranda savo prekyne isvaizda, pilnai sutinku su tuo kaip man pasake kazkuriam salone - sifonas arba silkinis sifonas,tuo labiau silkas tai yra praktiskai vienkartine medziaga.Tai is esmes jei nusiperki apsivelki per savo svente,jei viska graziai nesioji,tai po vestuviu isvalius na galima dar koki karteli apsivilkti - parduoti kitai nuotakai g.gif
O dar kitas dalykas kas man nepatiko tai apsivelki ta suknele,tada jie paima uz nugaros suvarsto,suima visa medziaga is uzpakalio rankomis,ir sako "nu atrodys mazdaug taip",is kur man dabar zinoti kaip atrodys, kai bus tikrai mano dydzio,medziaga pasiskirstys visai kitaip.
Kitas dalykas ka as suzinojau,kad jei yra siuvinejimai- karoliukai, kristaliukai ant sono,o suknele reikia mazinti jie issardo visus karoliukus ir tada prisiuva vel atgal doh.gif ,tai pagalvokit jei iki manes kazkam reikes mazinti na bent 3-4 kartus,i ka ta suknele bus panasi rolleyes.gif  Na cia mano tokie pasvarstymai doh.gif

aaa aisku, as matai kaip tik vienoj nuomoj maciau tokia suknia, ir neatrode nuvalkiota, uztat ir paklausiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelina @ 2009 05 17, 22:44)
thumbup.gif nu tiek tai as dar zinau, kad yra toks pavadinimas.... supratau. Aciu nors uz bandymus.

aš buvau sitame salone.... zinokite nieko ten gero nera. kainos tai normalios, aptarnavimas tau geras, tikrai... bet sukneles tai ne labai g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2009 05 18, 12:36)
Nuomotis sifoniniu neduoda doh.gif ,o ten kur duoda nuomotis tai iskart matosi kodel kitur neduoda lotuliukas.gif  nes vos pora karteliu apsivilktos,ar net tik matuotos jos labai greitai praranda savo prekyne isvaizda, pilnai sutinku su tuo kaip man pasake kazkuriam salone - sifonas arba silkinis sifonas,tuo labiau silkas tai yra praktiskai vienkartine medziaga.Tai is esmes jei nusiperki apsivelki per savo svente,jei viska graziai nesioji,tai po vestuviu isvalius na galima dar koki karteli apsivilkti - parduoti kitai nuotakai g.gif
Kitas dalykas ka as suzinojau,kad jei yra siuvinejimai- karoliukai, kristaliukai ant sono,o suknele reikia mazinti jie issardo visus karoliukus ir tada prisiuva vel atgal doh.gif ,tai pagalvokit jei iki manes kazkam reikes mazinti na bent 3-4 kartus,i ka ta suknele bus panasi rolleyes.gif  Na cia mano tokie pasvarstymai doh.gif

o dieve verysad.gif perskaiciau man net bloga pasidare verysad.gif o tai kaip idomu mano suknele atrodis jej pries mano vestuves dar du ar tris kartus ja deves.naujos tai tikrai neduos niekas,dar ir salonas toks ,,populiarus,, labai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(linulija @ 2009 05 18, 17:22)
o dieve verysad.gif perskaiciau man net bloga pasidare verysad.gif o tai kaip idomu mano suknele atrodis jej pries mano vestuves dar du ar tris kartus ja deves.naujos tai tikrai neduos niekas,dar ir salonas toks ,,populiarus,, labai unsure.gif

Na nezinau cia jau kokia politika salonas palaiko,pvz. pries dvejus metus teko paciai apvaikscioti visus Vilniaus salonus beieskant vakarines sukneles,kategoriskai ieskojau be korseto. Tai vienintelis salonas kuris tada siule tokias sukneles amierikietiskas manau visos nuotakos ta salona zino(nenoriu mineti vardo),zodziu issinuomojau suknele kad bus nauja,atvaziavus pasiimti jau maciau kad nera etiketes ir kad 2 kartus yra pesiute saga ant kuriuos laikosi sleifas(ant atlaso labai matos tokie dalykai),bet jau pasimokiau visam gyvenimui.
Is kitos puses buvau kitam salone,pasiule primoketi 30 proc. nuomos sumos ir tada laikys ta suknele tiktai man smile.gif sake niekada ne apgauna klientu,nes vis del to reikia galvoti apie ilgalaiki ispudi.Tam kad noretum grizti,tai vat cia jau kaip kuris salonas pasirenka ar svarbu dabar piniga uzkalti dabar ar svarbu, kad ateityje griztu pas tave klientas... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2009 05 18, 21:43)
Na nezinau cia jau kokia politika salonas palaiko,pvz. pries dvejus metus teko paciai apvaikscioti visus Vilniaus salonus beieskant vakarines sukneles,kategoriskai ieskojau be korseto. Tai vienintelis salonas kuris tada siule tokias sukneles amierikietiskas manau visos nuotakos ta salona zino(nenoriu mineti vardo),zodziu issinuomojau suknele kad bus nauja,atvaziavus pasiimti jau maciau kad nera etiketes ir kad 2 kartus yra pesiute saga ant kuriuos laikosi sleifas(ant atlaso labai matos tokie dalykai),bet jau pasimokiau visam gyvenimui.
Is kitos puses buvau kitam salone,pasiule primoketi 30 proc. nuomos sumos ir tada laikys ta suknele tiktai man smile.gif  sake niekada ne apgauna klientu,nes vis del to reikia galvoti apie ilgalaiki ispudi.Tam kad noretum grizti,tai vat cia jau kaip kuris salonas pasirenka ar svarbu dabar piniga uzkalti dabar ar svarbu, kad ateityje griztu pas tave klientas... mirksiukas.gif

pabandisiu susitarti,gal leis kita suknele isnuomoti,aisku jej bus labai sugadinta pirma unsure.gif nes grazesnes dar nemaciau,bet geriau kokia kita negu trumpa ir atrodancia kaip skuduras.
Atsakyti
QUOTE(linulija @ 2009 05 19, 01:17)
pabandisiu susitarti,gal leis kita suknele isnuomoti,aisku jej bus labai sugadinta pirma unsure.gif nes grazesnes dar nemaciau,bet geriau kokia kita negu  trumpa ir atrodancia kaip skuduras.

bent jau man kaip aiskino, kad jei suknele sugadina negriztamai, tuomet salonas uzsako nauja tokia pacia, kad klientes nenuviltu. bet, ko gero, cia nuo salono priklauso...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruciux85: 19 gegužės 2009 - 08:20
O as parodysiu savo galutini varianta "lengva torta" biggrin.gif Jei viskas bus gerai, tureciau greitu metu gauti, jei ne - siusiuosi pagal si modeli ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Alraune2 @ 2009 05 18, 15:46)
aš buvau sitame salone.... zinokite nieko ten gero nera. kainos tai normalios, aptarnavimas tau geras, tikrai... bet sukneles tai ne labai  g.gif

O as galiu pasakyti, kad cia skonio reikalas... pvz. as - linkstu i suknele, esancia buten siame salone, nes kur tik nueini - visur modeliai panasus, arba "tortai", zinoma, nieko ir nesakau, jei kam ju norisi - pasirinimas atrodo didelis.
Linkiu visoms eiti i visus, net ir siame forume kartais peikiamus salonus, nes kiek zmoniu- tiek ir nuomoniu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2009 05 19, 14:46)
O as parodysiu savo galutini varianta "lengva torta" biggrin.gif  Jei viskas bus gerai, tureciau greitu metu gauti, jei ne - siusiuosi pagal si modeli ax.gif

labai grazi suknele smile.gif ir tikrai busi isskirtine,nes nedaug yra paneliu kurios riztusi apsivilkti tokia pusta suknyte biggrin.gif
Atsakyti