Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

http://www.maggiesot...amp;style=A3198

O cia mano suknele, bet ji man gyvai tai nepasakyciau, kad yra lygiai tokia pati, tai nezinau kaip cia suprast, gal cia tik sios sukneles yra kopijuojamos, nors teigia, kad uzsisako is cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ynksster @ 2009 05 26, 09:36)
O cia mano suknele, bet ji man gyvai tai nepasakyciau, kad yra lygiai tokia pati, tai nezinau kaip cia suprast, gal cia tik sios sukneles yra kopijuojamos, nors teigia, kad uzsisako is cia  smile.gif

Na, kaip minėjau, buvau trijuose skirtinguose miestuose dėl savo suknelės - ir visuose salonuose jos skirtingos - tie visi paraukimai, šiaip kitos detalės...O visi alei vieno klykė, kad originali... rolleyes.gif Ir pylė purvus ant kitų salonų.. Tikrai, kad nė vieno originalo nesimatavau, o tuo labiau ir neišsinuomojau originalo -žinau tą, bet tokios aplinkybės rolleyes.gif
Atsakyti

O cia mano suknele, bet ji man gyvai tai nepasakyciau, kad yra lygiai tokia pati, tai nezinau kaip cia suprast, gal cia tik sios sukneles yra kopijuojamos, nors teigia, kad uzsisako is cia  smile.gif

Aš pati pirmą kartą kai ėjau rinktis suknutės, tai buvau išsirinkus šitą wub.gif Bet ji buvo ne ta, su kuria jaučiuosi ypatinga wub.gif Bet suknute vis tiek labai labai graži wub.gif
Papildyta:

O kur Tu šitą suknutę išsirinkai?
Atsakyti
QUOTE(snapsiux @ 2009 05 24, 15:21)
http://www.maggiesot...amp;style=A3283
o kaip jums mano suknyte?

Tikra nuotaka, nekaltas angelas dar sparnelius ant nugaros prisiut va tokios asiociacijos...

labai aciu uz nuomone, dabar jau ramiau, nes buvau truput pradejusi dvejoti 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Mufasa @ 2009 05 24, 17:01)
labai elegantiska, tiesiog tobula

Sveikos mergytes, as visiska naujoke, katik prie jusu prisijungiau Tikiuosi, kad priimsite i savo buri Isteku rugjucio , o sukneles dar neturiu ...
Beje, si suknele - TOBULA gal isduotum kaina ir kur ja nuomuojiesi? Ar siuniesi?

jei klausi apie mano suknyte, tai nuomuojuosi siauliuose Birutes salone, o kaina 1300lt, cia su nuolaida buvo uzsiprase 2500lt sekmes Nenugstygstanciai paieskose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 25, 22:16)
grazi, o spalva kokia bus?  ax.gif
ar ne EleSnoj suradai sia suknyte? smile.gif
Papildyta:
jei undines formos sukneles tinka ir patinka tai tikrai grazu tada smile.gif bet man atrodo as kazkur esu macius panasiu sukneliu...  g.gif  gal ne butent tokia, bet principas panasus...

Na dar problema del spalvos,tokio stiliaus daugiausiai baltu sukneliu,o as noriu sampano spalvos wub.gif sian dar vaziuosiu i kelis,gal ten surasiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazutee24 @ 2009 05 26, 11:09)
Aš pati pirmą kartą kai ėjau rinktis suknutės, tai buvau išsirinkus šitą  wub.gif  Bet ji buvo ne ta, su kuria jaučiuosi ypatinga  wub.gif  Bet suknute vis tiek labai labai graži  wub.gif
Papildyta:

O kur Tu šitą suknutę išsirinkai?

As suknele uzsisakiau Vilniuje "Ievos" salone, bet man nelabai ten patinka, nors ir aptarnauja gerai, bet kazkas ne taip ten ... Siame salone tik sia viena ir pasimatavau, bet jau kazkaip ir vilti buvau praradusi, kad ka rasiu, nes jau tiek visko buvau perziurejusi.... smile.gif
Atsakyti
O as buvau Dianoj (kosmines kainos), Sposabeloj (nesusisnekejom) ir Elesnoj (radau viena, labai pusta, grazus nuometas, man tinka). Bet uzrase ant vizitines Demetrios, nors netraukia ji man ant Demetrios nors tu ka, ir internete niekur panasios nerandu, ar tik nenorima mane apmakaroninti...

Pasidalinkit patirtimi, kur vln daug pustu sukniu?
Atsakyti
Kazkaip man rodos, kad dabar daugiausia salonose sukneliu yra undineles formu arba tiesiog tiesiu, o pustu tai net nezinau, geriausia jauciu internetiniuose puslapiuose paziureti ir tada i salona, arba jei yra laisvo laiko, salonose katalogus pavartyti, gal bus fainos konsultantes tai dar ir is sirdies patars mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ynksster @ 2009 05 26, 13:13)
Kazkaip man rodos, kad dabar daugiausia salonose sukneliu yra undineles formu arba tiesiog tiesiu, o pustu tai net nezinau, geriausia jauciu internetiniuose puslapiuose paziureti ir tada i salona, arba jei yra laisvo laiko, salonose katalogus pavartyti, gal bus fainos konsultantes tai dar ir is sirdies patars  mirksiukas.gif

Tai kad aplamai mazai jau telike sukneliu pasirinkimui, su tiesiom atrodau tragiskai, nors butent apie tokia galvojau... O unternete is viso nuotakoms nepatarciau ieskoti, nes kai pamatai tas sukneles gyvai.... As vakare verkiau...
Atsakyti
Sveikutes, norejau paprasyti jusu pagalbos gal zinote kuriame salone panevezyje nuomuoja grazias sukneles nescioms? butu labai didelis dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asju @ 2009 05 26, 12:34)
Sveikutes, norejau paprasyti jusu pagalbos gal zinote kuriame salone panevezyje nuomuoja grazias sukneles nescioms? butu labai didelis dekui 4u.gif

As parduodu labai grazia suknele. Panasi i Pronovias Hiedra. Pati tekejau 5 men nestume, visiskai nesimate jo smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

O kaip Jums si suknyte??? Man tai suuuper 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
Ups blush2.gif pamirsau idet linka... va sitaaa thumbup.gif

http://www.pronuptia.../delicate-envie
Atsakyti