Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(Absolutely_Fabulous @ 2009 06 02, 19:48)
Man vis kyla problema del sukneles... noriu jusu patarimo kaip salutiniu zmoniu  rolleyes.gif  jau rodos issirinkau suknele viskas ok, tik va jei kam parodau foto kur as su ja (nu ne visiems is eiles, bet mazdaug draugem, broliui, ir pan.) tai visi paziuri be jokiu emociju, kad grazu ar pan, ir tiek.. o man paciai ji svajoniu suknele! tai issigalvojau (ir kas didziausia nerima kelia) kad gal sitas zuvytes ar undineles sukneles stilius nelabai mano figurai tinka..  unsure.gif nes turiu laiko dar suknele pasikeisti.. tad noreciau jusu supermamos busimos ir buvusos nuotakos objektyvios nuomones...

http://s570.photobuc...nt=P4140242.jpg

O man suknele tavo labai grazi ir tau tinka 4u.gif tik kaip mergaites sake apsvietimas ir nuotraukytes kokybe savo daro smile.gif bet seip gali but rami suknyte tikrai graziai ant taves atrodo 4u.gif
Atsakyti
Kaip smagu buvo isgirsti pasaliniu zmoniu nuomone smile.gif aciu 4u.gif apsvietimas tai tikrai cia buvo prastas, gi zinot kai buna tuose salonuose, beto ir fotoaparatas ne pacios geriausios kokybes naudotas buvo.. cia dariau tam kad paskui namie butu galima atidziau panagrineti..
ir teisybe kad man jinai biski per didele, bet per krutine ir liemeni, o per klubus siek tiek ciut ciut reiks net gal paplatint blink.gif ka padarysi kad dievas dave gitaros kuna biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Niema @ 2009 06 02, 21:31)
O man suknele tavo labai grazi ir tau tinka 4u.gif  tik kaip mergaites sake apsvietimas ir nuotraukytes kokybe savo daro smile.gif  bet seip gali but rami suknyte tikrai graziai ant taves atrodo 4u.gif

kaip gera girdeti! smile.gif aciu blush2.gif
Atsakyti
As irgi issirinkau sau suknyte 4u.gif Man jinai pati graziausia 4u.gif Ir irgi parodziau keliems zmonems nuotraukas, ir visokiu nuomoniu sulaukiau,vienems vau super, kitiems cia tu tokia paemei??? hmmm... be komentaru doh.gif ir kad negadinti sau nuotaikos,nusprandziau daugiau niekam nuotrauku nerodyti ax.gif Svarbiausiai kad jinai man labai patinka ir tinka smile.gif
Ir tu nepergyvenk schmoll.gif Jei tu jautiesi su ja gerai,ir tau i labai patinka,uzkrito,tai ir JAMK ja lotuliukas.gif Nes kiek zmoniu tiek nuomoniu ir skoniu 4u.gif visiems neitiksi vistiek ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mishenok84: 02 birželio 2009 - 21:40
QUOTE(eglekuku @ 2009 06 02, 10:28)
aciu  wub.gif kol kas dar nedaug nuotraukeliu ten  mirksiukas.gif bet bus daugiau  biggrin.gif

Nuostabi nuotaka,labai grazios nuotraukos wub.gif
Atsakyti
Man vis kyla problema del sukneles... noriu jusu patarimo kaip salutiniu zmoniu  rolleyes.gif  jau rodos issirinkau suknele viskas ok, tik va jei kam parodau foto kur as su ja (nu ne visiems is eiles, bet mazdaug draugem, broliui, ir pan.) tai visi paziuri be jokiu emociju, kad grazu ar pan, ir tiek.. o man paciai ji svajoniu suknele! tai issigalvojau (ir kas didziausia nerima kelia) kad gal sitas zuvytes ar undineles sukneles stilius nelabai mano figurai tinka..  unsure.gif nes turiu laiko dar suknele pasikeisti.. tad noreciau jusu supermamos busimos ir buvusos nuotakos objektyvios nuomones...

Aš būsiu prie nepopuliariųjų, bet manau, kad tau reiktų aukščiau platėjančios suknelės, kadangi tokios kaip tavo labiau tinka mergaitėm siauresniais klubais (mano platūs, tai man tokios schmoll.gif ), kaip ir super siauros kelnės.
Bet MB pasakė, kad gražu biggrin.gif tikiuosi nesupyksi, kad paklausiau blush2.gif Tai gal ir svarbu ką vyrai mano, o konkrečiau ką TB manys pamatęs mirksiukas.gif
Atsakyti

Manau, kad visai tinka tavo figurai ir labai graziai atrodi! thumbup.gif
Man tiesiog asmeniskai nelabai patinka apacia zuvytes, gal paieskok grazesnes zuvytes?.. blush2.gif
na gal ir ne, cia mano nuomone tiktai, zuvyciu graziu yra labai, mano figuroj jos netinka, bet tau visai kitas reikalas! Laaabai grazu, tikrai tau tinka toks modeliukas! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2009 06 02, 15:06)
Tai ten gal Pronovias, ar kokia. nes juk San Patrick priklauso.
Apibudink, kaip atrodo ta suknele.  smile.gif
cia turetum rast  smile.gif

na bandau apibudint smile.gif
tai va suknute atrodo kaip butu korsetas ir suknute, bet istikruju tai ji yra vientisa, viršus taip vertikaliai graziai pasiuvinetas deimanciukais, jei galima juos taip vadint lotuliukas.gif virsus nukirptas prie krutines ne tiesiai bet taip iskarpytas tokiais dantukais smile.gif pati suknute a raides formos tokia tiesute visa tik biski plateja i apacia ir yra ilgas ilgas sleifas, koks 1.5-2 m ilgio visa suknutes apatine dalis sijonas issiuvinetas tokiais deimanciukais kaip ir virsus, tik ju labai nedaug vos vos tik i suknutes apacia ju padaugeja....
nu nezinau ar cia kas aiskiau pasidare nuo mano pasakojimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Absolutely_Fabulous @ 2009 06 02, 21:34)
ir teisybe kad man jinai biski per didele, bet per krutine ir liemeni, o per klubus siek tiek ciut ciut reiks net gal paplatint  blink.gif  ka padarysi kad dievas dave gitaros kuna biggrin.gif

Na jei jusu figura kriauses-gitaros formos, tai manau labiau tiktu nuo klubu platejanti suknute, nes zuvytes formos dar labiau isryskina tokia figura.
Dar idedu jau seniau kazkieno ideta primityvia programa. Nors ir primytivi, bet tikrai gerai matosi, kokio stiliaus suknele, kokiam figuros tipui tinka smile.gif

Radau internete toki straipsni apie sukneles, kuriame rasoma: "Undinė. Suknelė apgula visą moters kūną nuo krūtinės iki kelių ir tada stipriai platėja. Tokios suknelės ypatingai išryškina figūrą, ypač liemenį ir klubus. Undinės silueto suknelės tinka toms nuotakoms, kurios didžiuojasi savo kūnu ir nebijo paryškinti kiekvienos linijos, pradedant krūtine, baigiant klubais."

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte969: 03 birželio 2009 - 11:51
QUOTE(Absolutely_Fabulous @ 2009 06 02, 18:48)

tavo figurai sita suknele thumbup.gif nors emociju nesukelia man, nes man kitokio tipo sukneles patinka. Bet svarbiausia, kad tau paciai ji yra pati graziausia ir tikrai ant taves ji atrodo labai graziai, labai graziai "issiformuoja" figura wub.gif
Atsakyti
Galiu pasakyti, kad pati matavausi tokio tipo sukneliu pora, nu neguli jos graziai, nors tu ka. Ir pastebejau, kad ne vienai taip, tikrai tokiai sukniai reikia kazkokios ypatingos figuros, nes ta dalis nuo krutines apacios iki keliu ne taip atrodo, ir viskas.
Man ir sitoj nuotraukoj suknele nelabai graziai gula..
Atsakyti
O man grazu.... 4u.gif
Atsakyti
[quote=Absolutely_Fabulous,2009 06 02, 20:48]
Man vis kyla problema del sukneles... noriu jusu patarimo kaip salutiniu zmoniu rolleyes.gif jau rodos issirinkau suknele viskas ok, tik va jei kam parodau foto kur as su ja (nu ne visiems is eiles, bet mazdaug draugem, broliui, ir pan.) tai visi paziuri be jokiu emociju, kad grazu ar pan, ir tiek.. o man paciai ji svajoniu suknele! tai issigalvojau (ir kas didziausia nerima kelia) kad gal sitas zuvytes ar undineles sukneles stilius nelabai mano figurai tinka.. unsure.gif nes turiu laiko dar suknele pasikeisti.. tad noreciau jusu supermamos busimos ir buvusos nuotakos objektyvios nuomones...

nuosirdziai sakau, netinka tau ta suknele, pas mane irgi klubai platesni, kiek matavausi graziausiai atrode sukneles, kurios pradeda plateti nuo auksciau, tadalabai graziai atrodo liemuo...toks kudas:) o kokiam cia salone tu matavaisi?
Atsakyti