Įkraunama...
Įkraunama...

Siaubingi interjerai, baldai, detalės

QUOTE(Leksa @ 2015 08 22, 19:42)
tikrai pagal jokia schema nera ir negali buti spintos. Nera net vietos jai. Geriausiu atveju galima vietoj stalo pastatyt.

Brėžinyje yra spinta - už fotografo nugaros. Ir aplamai tai pilotinis projektas - kiek suprantu - tikslas išspręsti apšvietimo problemas. Čia tas pats kai aukštoji mada - didžiajai daugumai lietuvių nesuprantamas dalykas smile.gif Čia tas pats kaip su baldais - nusipirkome raudoną sofą , tai pardavėja sako - lietuviui priimtini tik rudi baldai ir daugiau nieko smile.gif Va tep va smile.gif

Beje lietuvių dizainerių darbas -

http://bustas.lrytas...u-ploto.htm?p=1

Irgi baisu baisu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 23 rugpjūčio 2015 - 07:26
QUOTE(Udrius @ 2015 08 23, 08:18)
Brėžinyje yra spinta - už fotografo nugaros. Ir aplamai tai pilotinis projektas - kiek suprantu - tikslas išspręsti apšvietimo problemas. Čia tas pats kai aukštoji mada - didžiajai daugumai lietuvių nesuprantamas dalykas smile.gif Čia tas pats kaip su baldais - nusipirkome raudoną sofą , tai pardavėja sako - lietuviui priimtini tik rudi baldai ir daugiau nieko smile.gif Va tep va smile.gif

Beje lietuvių dizainerių darbas -

http://bustas.lrytas...u-ploto.htm?p=1

Irgi baisu baisu?

čia tai tikrai kaip kalėjimas. Vienos dėžutės. Ir taip išakcentuota ir taip erdvę spaudžianti siena unsure.gif . Geriau jau akcentą į langą, kokio vitražo
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 08 23, 09:35)
čia tai tikrai kaip kalėjimas. Vienos dėžutės. Ir taip išakcentuota ir taip erdvę spaudžianti siena  unsure.gif . Geriau jau akcentą į langą, kokio vitražo

Man visai žaismingai ir simpatiškai atrodo tas "kalėjimas" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 23 rugpjūčio 2015 - 09:19
tai vėl gi - pilotinis projektas - idėjų mūšis. PErskaitykite tekstą. Ten nėra viskas super duper (tarkime norėčiau tvorelės ant lovos), bet? Beje o turite gal savų dizaino projektų ? norėčiau pamatyti...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2015 08 23, 11:05)
Beje o turite gal savų dizaino projektų ? norėčiau pamatyti...

nieko panašaus mano gyvenime nėra, esu eilinė buitinė vartotoja.
Atsakyti
Man labai patiko tas mazylis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 08 07, 16:53)
Cia gal is sodo atnese  lotuliukas.gif Mano mamai kartais tenka derint paveikslus prie kliento interjero, noru, tai tokiu namu, butu ne taip jau mazai. Ir dazniausiai jie nori taip karaliskai, cariskai, daug aukso. Ir ka tu jiems?

Staliukas ir kedes- puiki vieta manikiurui darytis, dazytis.
O pavekslas tikrai ne vietoj.
Atsakyti

QUOTE(Udrius @ 2015 08 23, 07:18)
Brėžinyje yra spinta - už fotografo nugaros.

as zinokit ir gi niekur spintos neizvelgiau. Ypac issziurejus iki galo visus brezinukus. Jei pastatyti spinta kaip sakot uz fotografo nugaros, kad ir 2 duru, tai neatsidarytu arba paskutine virtuvine spintele arba ieit nebutu imanoma schmoll.gif Ir net minimaliai vietos jokiam foteliukui. Tikrai nenoreciau net trumpam ten gyvent.

Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 08 22, 19:42)
tikrai pagal jokia schema nera ir negali buti spintos. Nera net vietos jai. Geriausiu atveju galima vietoj stalo pastatyt.

kaip nėra spintos , yra, ir durys atsidarytų - tiesiog reikia tinkamai suprojektuoti baldus ir parinkti tinkamus vyrius. taip pat spintą galima įrenti prie dušo - ten vietos dar yra.

Ir foteliukui vieta yra. Tiesa, prie dušo, gal ir nelabai kas.

Beje, o kaip Jūs suprojektuotumete šitą erdvę ? Kiek suprantu - jos išmatavimai 2 m x 10 m
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 23 rugpjūčio 2015 - 17:27
QUOTE(Udrius @ 2015 08 23, 17:23)
taip pat spintą galima įrenti prie dušo - ten vietos dar yra.

Aš tą patį pagalvojau - tikrai yra vietos spintai prie dušo.
Kaip tokioje mažoje erdvėje, sakyčiau, dizaineriai sublizgėjo - atrado vietos ir virtuvei, ir wc su dušu, ir miegamojo lovai. Viršuje tvorelės reikėtų, ir būtų liuks. Tai būstas vienam, juk savaime surpantama, kad tokiame mažame plote dviems bet kuriuo atveju būtų ankšta.
Papildyta:
QUOTE(Alexandra.R. @ 2015 08 23, 14:43)
Tikrai nenoreciau net trumpam ten gyvent.

Tikrai tikrai geriau jokio, negu toks, bet savas? Na pvz., paveldėtumėt va štai tokį plotą ir nė vienu m2 daugiau. Būtumėt jauna, gyventumėt viena. Ar ne variantas?
Papildyta:
QUOTE(Sėlija @ 2015 08 23, 14:28)
Staliukas ir kedes- puiki vieta manikiurui darytis, dazytis.

drinks_cheers.gif
Tik, aš turbūt statyčiau didesnį ir stačiakampio formos (daugiau tilptų susidėti kosmetikos ir pan), t.p. palikčiau vieną kėdę, ne dvi.
Atsakyti
user posted image

kokia dar krizė. Prabangi miesto autobuso konduktoriaus sėdynė. Pamatyti galima Omske ( RF)

Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2015 08 23, 17:23)

Beje, o kaip Jūs suprojektuotumete šitą erdvę ? Kiek suprantu - jos išmatavimai 2 m x 10 m

niekaip. Nenoreciau tokioj "erdvej" gyventi schmoll.gif 2 metrai plocio blink.gif kosmaras, gi jei prie vienos sienos spinteles, tai foteliuko jau nelabai ir pastatysi, nes praeit bus ziauriai sunku.

QUOTE(FLight @ 2015 08 23, 17:46)
Tikrai tikrai geriau jokio, negu toks, bet savas? Na pvz., paveldėtumėt va štai tokį plotą ir nė vienu  m2 daugiau. Būtumėt jauna, gyventumėt viena. Ar ne variantas?

nebent jei studente buciau. Kitaip tai ne. Jei studentauciau (studijuociau), tai dalis daiktu (knygu, rubu ir t.t.) butu ir tame buste, ir pas tevus. Bet jei kaip suaugusiam zmogui tureti tik toki busta, tai nea, aciu. Geriau nuomociausi. Man kaip minimum reiketu 3 duru spintos, bent kokio fotelio prisesti, o ne vien ant ledes ar spinteles. Ir saldytuvo normalesnio su saldikliu, nei virtuvines spinteles dydzio.
Nors neneigiu, studentui bustas tinkamas. Bet tik studentui. Na, gal dar kokiam vyrui, kuris nei gamina namuose, nei praktiskai juose buna, tik grizta permiegot.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 08 24, 15:49)
Nors neneigiu, studentui bustas tinkamas. Bet tik studentui. Na, gal dar kokiam vyrui, kuris nei gamina namuose, nei praktiskai juose buna, tik grizta permiegot.

Tai aš manau, ten ir skirtas variantas jaunam žmogui, kuris daug laiko praleidžia ne namie smile.gif Niekas gi neteigia, kad šeimai biggrin.gif
Atsakyti