Įkraunama...
Įkraunama...

Siaubingi interjerai, baldai, detalės

Vita Jakutienė parduoda savo prabangų būstą Pašilaičiuose
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ilgai dar ištvėrė doh.gif itin nejaukus ir nemielas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 08 rugsėjo 2015 - 17:15
Na tas balkonas man tai fainas wub.gif Vonios plytelės įdomios, tik jų per daug. O kitkas tai nebent pažiūrėt, bet negyvent... Vaiko kambarys tragiškas... blink.gif
Atsakyti
Balkonas vienintelis padorus. baisiausios tai man miegamojo lubos doh.gif nuo tos kruvinos raudonos net lova atrodo paraudonavusi...

ir šiaip, visas interjeras panašus į pernelyg susiderinusią ponią - jei kostiumėlis rožinis, tai rožinis ir lūpdažis, skėtis, bateliai, rankinė, nagai...

žiauriausia, kad į remontus turbūt tikrai nemažai pinigų sukišta - vien spalvotos įtempiamos lubos kiek kainuoja... teoriškai, jei sienos lygios, tai užtektų tik perdažyti. Bet teorija nuo praktikos būna, kad ir skiriasi, pvz., pradėjus dažyti, seni dažai ima luptis... Vonios plytelės vėlgi - nebent beveik viską lupti, paliekant kokią vieną akcentinę sieną... kitavertus, kai buto kaina pusė milijono senųjų mūsų pinigų, tai nelabai norėtųsi viską lupti ir perdarinėti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumzirge: 09 rugsėjo 2015 - 08:30
QUOTE(zemaiteki @ 2015 09 09, 08:32)
Na tas balkonas man tai fainas wub.gif Vonios plytelės įdomios, tik jų per daug. O kitkas tai nebent pažiūrėt, bet negyvent... Vaiko kambarys tragiškas... blink.gif

Balkonas pernelyg "kietas", vien stiklas, akmuo, negyvas toks, kas, kad medžiagos brangiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 09 08, 18:09)
Vita Jakutienė parduoda savo prabangų būstą Pašilaičiuose
doh.gif  itin nejaukus ir nemielas

Nuo tiek ir tokiu spalvu isproteciau blink.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jo kaimynai gali turėti kad ir įspūdingiausiai įrengtą interjerą, bet su toookia kaimynyste...
Atsakyti
Balkonas man fainas ax.gif o nuo viso kito net pykina,ypac nuo to rozinio vaikisko siaubo. Kazin ar bus perkanciu, nors gal kitiem ir nieko
Atsakyti
300 kv. m ploto vilniečių namas kiekvieną nustebintų prabanga

user posted image

user posted image

va čia tai stiliaus nuoseklumas, net šiukšlių šiūpelis "klasikinis".

Bet siaubingiausia man tai čia to virtuvės komplekto perkrovimas klasikinėmis detalėmis. Vienos ant kitų virsta, kiekviena ryški. Stilius vienas, o vis tiek kažkoks disneilendas. nekalbu jau, kiek nefunkcionaliai padaryta: orkaitė toli nuo stalo, viryklė -palei lentynėlę, "kolonų" kojos palei kojas. Viskas ne sau, o giminaičių nustebinimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 17 spalio 2015 - 08:59
QUOTE(mjforever @ 2015 10 17, 08:50)
viryklė -palei lentynėlę, "

o kuo tai blogai? g.gif visi prieskoniai po ranka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 10 17, 14:22)
o kuo tai blogai? g.gif visi prieskoniai po ranka thumbup.gif

po ranka gerai, tik koks praktiškumas, viskas riebalais nutaškyta, nuo lentynėlės su prieskoniais, tai ne nuo sienos nubraukti.

čia dar tų veikėjų darbai, liežuvis nesiverčia dizaineriais vadinti. Siaubo filmams tuos negyvus, bespalvius interjerus gal ir prileisti juos kurti

user posted image

user posted image

user posted image

visi čia http://avinterjerai....rjeru-dizainas/
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2015 10 17, 15:02)
po ranka gerai, tik koks praktiškumas, viskas riebalais nutaškyta, nuo lentynėlės su prieskoniais, tai ne nuo sienos nubraukti.

Ateina kartą per savaitę namų tvarkytoja ir nubraukia, jei jau taip nusitaško.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 10 17, 16:11)
Ateina kartą per savaitę namų tvarkytoja ir nubraukia, jei jau taip nusitaško.

as tai itariu, kad buto savininke visai neiko negamina toj virtuvej. Jei gamintu, kitaip butu virtuve suprojektuota, praktiskiau. Nes dabar tai virtuve padaryta ant pakazuchos.
Atsakyti