Įkraunama...
Įkraunama...

Siaubingi interjerai, baldai, detalės

QUOTE(Rokoko Mūza @ 2015 11 03, 16:05)
Dizainerės ir būsimos architektės darbas

Man nepatinka, kažkoks ,,kičinis". Tokiai dizainerei nepatikėčiau savo namų.
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2015 11 03, 16:05)

jei nebūtų pasivadinusi interjero dizainere, dar sakyčiau-eilinis, o taip tai klaiku. bele kokiais daiktais nukrautas, pavargčiau jų saugotis iš karto. Lentyną net ant stalo už fotelio atlošo doh.gif Rašo-jaunatviškas, o man kaip tik primena bobučių butą, kuri viską po ranka, kad nepamirštų kur, laiko. Kitur vėl, stiliaus atributika surinkta, o nejaukiai, niūriai ir beprasmiškai net atrodo. Ypač tos žvakidės virš lovos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 04 lapkričio 2015 - 07:41
QUOTE(mjforever @ 2015 11 04, 07:40)
Kitur vėl, stiliaus atributika surinkta, o nejaukiai, niūriai ir beprasmiškai net atrodo.

drinks_cheers.gif

Perkrautas, slegiantis, varginantis, pigus - toks įspūdis susidaro.
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2015 10 17, 16:11)
Ateina kartą per savaitę namų tvarkytoja ir nubraukia, jei jau taip nusitaško.

Sprendžiant pagal interjerą, namų tvarkytoją šeimininkai gali sau leisti samdyti kasdien, taigi, turbūt dėl praktišumo virtuvėje galvos nesuka.. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2015 11 03, 15:05)

pagrindinis kambarys su virtuve - kaip ir visai nieko, išmetus visas fintikliuškas interjero sprendimas neblogas. Deja, miegamieji išties labai slogūs. Kodėl interjeras pavadintas "Jaunatviškas butas, kuriame karaliauja kontrastai" - mistika. Nieko jaunatviško nematau.
Atsakyti
Tikriausiai dėl apšvietimo svetainėje. smile.gif
Atsakyti
Interjeras gal ir nėra siaubingas, bet ar tikrai nuo tobulumo pakerta kojas? biggrin.gif

Butas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksine zuvis: 19 gruodžio 2015 - 11:57
Nesuprantu kam taip aukštai kabinti TV svetainėje.
Pakirto kojas kaip miegamajame suderinti naktiniai staliukai ir stumdoma spinta.
Atsakyti
man normalus, bet cia jau kiekvieno skonis skirtingas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine zuvis @ 2015 12 19, 12:54)
Interjeras gal ir nėra siaubingas, bet ar tikrai nuo tobulumo pakerta kojas? biggrin.gif

Butas

interjeras tikrai nėra siaubingas ir šiai temai netinkamas.
Kiekvienos skoniai skiriasi, todėl mano skoniui netinka įtempiamos blizgios lubos nuo kurių viskas atsispindi.
Atsakyti
QUOTE(auksine zuvis @ 2015 12 19, 11:54)

Butas

Durų rankenos ir virtuvės rankenėlės su svarovskiais doh.gif įtempiamos blizgios lubos man iš viso klaiku doh.gif kiti lubų "sprendimai" primena eroremonto idėjas doh.gif "žvaigžių tako" virtuvės stalviršis doh.gif užrašas virš lovos ir tas drugelis bei visi kiti užrašai - atsibodę iki negalėjimo doh.gif TV ne vietoje doh.gif
Atsakyti
vieniems svarovskiai grazu, kitiems kaimo stilius, kiek zmoniu, tiek skoniu, nera tokio interjero, kuris visiems patiktu, visada atsiras kritiku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine zuvis @ 2015 12 19, 11:54)

Butas

toks...kičinis
Atsakyti