Įkraunama...
Įkraunama...

Siaubingi interjerai, baldai, detalės

QUOTE(Interdiz @ 2010 09 12, 22:40)
Sveikos, radau čia tokį interjerą, kuriam galėčiau duoti tokią interpretciją:
ateina žmogus valgyt ir jam ant galvos nukrenta besisukanti girnapusė, kuri suknežina jo makaulę (bet būtų malonu išgirsti nuomonę ir tų, kuriems toks interjeras patinka ir kaip nors jį "apgintų")

user posted image
Spalviniu atžvilgiu, mano nuomone, jis atrodo nykus ir silpnas.

O as negaliu sakyti, kad labai blogai, tikrai buna blogiau. Ta lubu detale visai nebloga, tik kiek per ryskiai isreiksta: truputi per masyvi ir spalviskai per tamsi, todel ir labai ryski. Po ja atsikartoja panasios formos elementas. Po ja galetu kabeti tik vienas, bet dekoratyvesnis sviestuvas, kuris atkreiptu demesi. O ivedus tekstiles (ant langu uzuolaidas, kilima) ir daugiau spalviniu elementu (pvz. paveikslas) interjeras spalviskai "atsigautu". O raudonos derinamas su neutralia spalva man visada geriau, nei dvi ryskios kontrastines spalvos.
Toli ieskoti nereikia, idedu pora musu atchitektu darbu is interjeras.lt:
1) Virtuve galima sumaisyti su dezuciu kruvele sandelio kampe. O spalvine gama va cia tai jau tikrai liudna.user posted image
2) Nezinau kodel pabaige mokslus dizaineriai visgi daro tokias, mano nuomone, klaidas - ant geletu romantisku tapetu atsiranda "modernios juodos dezes", ir apskritai viename buste tiek skirtingu elementu: ir gelytes, ir plytu siena, ir "eglute" primenantis zidinys ir i karine deze panasus stalas. Apie jaukuma cia net minties negali buti schmoll.gif
user posted image
Lyginanat su siais dviem, virsuje pateiktas interjero pavyzdys dar labai geras mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 13 rugsėjo 2010 - 10:31
baisu yra rozines arba zydros kambariu sienos ..
Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2010 03 03, 12:32)

tragedija kazkokia biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 09 29, 19:08)

OMG doh.gif Na nejau žmonės visai nejaučia kas yra gražu ir kas negražu... na tie mano žodžiai čia nelabai tinka, aš tiesiog apakus, net sunku komentuot... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2010 05 04, 16:31)
keletas keistoku interjeru ir dizaino sprendimu blink.gif

Kazachstane:

user posted image

user posted image

user posted image

nu atsiprašau, bet mums tik pasvajot apie tokiu namučius. grožis čia mano supratimu wub.gif
Atsakyti
na kadangi tai Kazachstane, tada nestebina.
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2010 09 30, 13:48)

kad ir Lietuvoj, jeigu kišenė leistų tai kodėl gi nepasistačius tokių namų rolleyes.gif tik jau ir reiktu gyventi tokį gyvenimą, o ne iš paskolos pasistatyti tokius namus ir gyventi iš poros tūkstančių per mėnesį biggrin.gif Lietuvių bruožas toks, kad kuo didesni namai, kuo prabangesni, tik gyventi po to nebeturi iš ko, nes viską bankui atiduoda lotuliukas.gif
Atsakyti
http://englishrussia...apartment_hall/
gal netiek baisu kiek orginalu...ir netingek tu man
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2010 09 30, 12:48)

cia kai pinigu ner kur det, o gero skonio nei su ziburiu, tai prasideda tokie "mne tabletok ot zadnosti, no pa bolse pa bolse":))))
Atsakyti
user posted image

man asmeniskai negrazu
Atsakyti
Gal būtų visai nieko, jei tos pakabinamos spintelės būtų kitokios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 02 04, 17:17)

Fu, fu, fu... Nepatinka man tokie šviestuvai, o ypač virtuvej. visiškai nesiderina. schmoll.gif
Atsakyti