Įkraunama...
Įkraunama...

Siaubingi interjerai, baldai, detalės

Lentyna - teigiamas sprendimas. Ką keisčiau? Tos suapvalintos kojų linijos netinka; nedera su kitomis kampuotomis detalėmis. Plokštę keisčiau mediena. Toje ertmėje reikėtų pastatyti kokį nors daiktą.
Išvada - baldas, kuris abejingu nepalieka ir visada bus pastebėtas.
Atsakyti
man ta lentyna irgi super thumbup.gif rasčiau pas save kur pastatyt wub.gif
Atsakyti
Lentyna man tai įdomi, nestandartinė. Man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2010 06 05, 00:38)
Lentyna tai net labai daili ir įdomi.. Mielai pritaikyčiau pas save.

Sutinku del lentynos visai idomi . tokia lyg ateities biggrin.gif
Atsakyti

Pigiai saldi širdis virš lovos, neaiškios formos įkalta rožinė niša... korpusiniai baldai, į kuriuos naktį eidamas į wc kojas gali nusilaužyti, veidrodines spintelės.
Nerandu logikos šiame interjere ir jokių meninių sąsajų.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2010 09 10, 10:38)
Pigiai saldi širdis virš lovos, neaiškios formos įkalta rožinė niša...  korpusiniai baldai, į kuriuos naktį eidamas į wc kojas gali nusilaužyti, veidrodines spintelės.
Nerandu logikos šiame interjere ir jokių meninių sąsajų.

Bet juk čia vizualizacija. Nereiškia, kad toks interjeras ir egzistuoja biggrin.gif
O kad baisu, tai sutinku biggrin.gif
Atsakyti
Puikus pavyzdziai, ko nereiketu daryti su uzuolaidomis blink.gif
Stai kas gaunasi, kai is uzuolaidu bandoma "padaryti mena" ir pamirstama ju tiesiogine/pagrindine paskirtis:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 09 10, 11:44)
Puikus pavyzdziai, ko nereiketu daryti su uzuolaidomis blink.gif
Stai kas gaunasi, kai is uzuolaidu bandoma "padaryti mena" ir pamirstama ju tiesiogine/pagrindine paskirtis:

It's a tragedy doh.gif drinks_cheers.gif

Šita firma, "Dekorosa" darė mano viename namo interjere užuolaidas. Kiek teko su jais susidurti, tai be jokių atsikalbinėjimų siuva viską ką užsakovas pageidauja, negadindami sau nervų ginčams. Bijau, kad čia greičiau yra užsakovo aklas norų įgyvendinimas, nei jų kūryba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Interdiz: 10 rugsėjo 2010 - 11:02
o man priešpaskutinėje foto romanetės labai gražios...
Atsakyti
QUOTE(paryziete @ 2010 09 10, 14:33)
o man priešpaskutinėje foto romanetės labai gražios...

Pati romanete normali (spalviskai netinka, bet tiek to), o tie "pakabiakai" su gelytemis primena lipnias juosteles, kurios kabinamos musems gaudyti.
Jei kalbama apie juosteles ir dirbtines geles, tai jos tinka ten, kur tinka ir gyvos geles: pvz. galima gyva gele isisegti i atlapa, galima tada ir dirbtine, galima i plaukus isisegti gyva - tada tinka ir dirbtine, o ar kada puosete uzuolaidas gyvomis gelemis ar dziaustete ant ju juosteles? Ar kur nors matete?
Stai ir atsakymas mirksiukas.gif
Uzuolaida pati is saves, savo audiniu, spalva, klostemis yra kambario/patalpos akcentas ir visai nera reikalo is jos dar ka nors isspausti.
O i posaki "skonio reikalas" sioje vietoje drasiai atsakyciau - jis prastas, tikrai tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, radau čia tokį interjerą, kuriam galėčiau duoti tokią interpretciją:
ateina žmogus valgyt ir jam ant galvos nukrenta besisukanti girnapusė, kuri suknežina jo makaulę (bet būtų malonu išgirsti nuomonę ir tų, kuriems toks interjeras patinka ir kaip nors jį "apgintų")

user posted image
Spalviniu atžvilgiu, mano nuomone, jis atrodo nykus ir silpnas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Interdiz: 12 rugsėjo 2010 - 21:43
QUOTE(Interdiz @ 2010 09 12, 22:40)
Sveikos, radau čia tokį interjerą, kuriam galėčiau duoti tokią interpretciją:
ateina žmogus valgyt ir jam ant galvos nukrenta besisukanti girnapusė, kuri suknežina jo makaulę (bet būtų malonu išgirsti nuomonę ir tų, kuriems toks interjeras patinka ir kaip nors jį "apgintų")

lotuliukas.gif girnapuse tai "apsaugok ir apsviesk", bet spalvos tai grazios, tik sudeliotos nevykusiai, ir siaip chaoselis, ne interjeras biggrin.gif
Atsakyti