Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo bei gyrimosi tema!

Sveikos, as ka tik is kauno grizau su dviem pirkinukais ir savanoriu maximos, paskutines mano albume smile.gif taskuole dar ri antra stieba turi ir labai sveikos saknys smile.gif o dryzuota gal kiek geltonesne galejo buti, bet ziurejau i saknu bukle smile.gif ir dar siandien uzmaciau kad dvi senbuves sakeles pradejo leisti thumbup.gif zodziu pavasaris atejo tikrai mirksiukas.gif
http://public.fotki....0522/orchidjos/
Atsakyti
QUOTE(*Indraja @ 2009 04 13, 17:06)
Gaila, galvojau, gal patartum, ar ir juos tremti į balkoną  schmoll.gif Na gal kas kitas žinos  4u.gif

Tiksliai nežinau, bet į balkoną ką tik ištempiau visas, mano manymu, galinčias ir norinčias ten būti orchidėjas. Taigi, balkone, manau, puikiai jausis:
cimbidžiai
dendrobiai (nenešiau nobile)
cambrijos
oncidiumai (jų nenešiau)
visokie kiti bulviniai orchidukai.

falenopsių nenešiau dėl viso pikto, be to, jiems vietos ir neatsirastų lotuliukas.gif
raibuolėms tikrai manau, kad nepatiktų balkonas, ypač pietų pusėje. Pas mane jos rytinėje pusėje auga, kartu su liudisija, labai džiaugiasi švelnia paunksme wub.gif

QUOTE(Krissti_ @ 2009 04 13, 18:03)
Sveikos, as ka tik is kauno grizau su dviem pirkinukais ir savanoriu maximos, paskutines mano albume smile.gif taskuole dar ri antra stieba turi ir labai sveikos saknys smile.gif o dryzuota gal kiek geltonesne galejo buti, bet ziurejau i saknu bukle smile.gif ir dar siandien uzmaciau kad dvi senbuves sakeles pradejo leisti  thumbup.gif  zodziu pavasaris atejo tikrai  mirksiukas.gif
http://public.fotki....0522/orchidjos/

o ne, o ne, o ne! ojoj, negalima į savanorius man važiuoti, ne! doh.gif doh.gif
gal karvyčių yra????? bigsmile.gif
Krissti, kokios gražios, man ypač taškutė patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 13, 17:12)
Tiksliai nežinau, bet į balkoną ką tik ištempiau visas, mano manymu, galinčias ir norinčias ten būti orchidėjas. Taigi, balkone, manau, puikiai jausis:
cimbidžiai
dendrobiai (nenešiau nobile)
cambrijos
oncidiumai (jų nenešiau)
visokie kiti bulviniai orchidukai.

falenopsių nenešiau dėl viso pikto, be to, jiems vietos ir neatsirastų  lotuliukas.gif
raibuolėms tikrai manau, kad nepatiktų balkonas, ypač pietų pusėje. Pas mane jos rytinėje pusėje auga, kartu su liudisija, labai džiaugiasi švelnia paunksme  wub.gif

Labai ačiū už informaciją 4u.gif
O štai ką radau orchidejos.lt apie falenopsius:
Phalaenopsis orchidėjos nerekomenduojama laikyti lauke! Tik tais atvejais kai norite paskatinti žydėjimą ir kai nakties temperatūra lauke nenukrenta žemiau +16 laipsnių, galite kurį laiką palaikyti lauke. Tačiau vieta turi būti apsaugota nuo tiesioginių saulės spindulių, vėjo bei lietaus. Tuo laikotarpiu reikia apriboti laistymą. Jei pradeda formuotis žiedynas įneškite orchidėją į patalpą.
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 13, 18:12)

o ne, o ne, o ne! ojoj, negalima į savanorius man važiuoti, ne!  doh.gif  doh.gif
gal karvyčių yra?????  bigsmile.gif
Krissti, kokios gražios, man ypač taškutė patiko  wub.gif

na karvyciu nebuvo smile.gif jo ta taskuota buvo viena is karto griebiau, o ta dryzuota seniai nuziurejus buvau geliu pardei bet vis pinigu gailejau tik ten kiek ryskesne ir rudesne buvo, bet ir sita man graz tokios dar neturejau smile.gif
Atsakyti
Varniu gatves Iki parduotuvej maciau keleta ryskiai violetiniu miniuku (o jau mazumas bigsmile.gif ) po 16 Lt.
Atsakyti
Sveikutes. As maciau maximose tokiu dendrobiumu:

http://www.floridana...s/orchid26.html
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 04 13, 22:03)
Sveikutes. As maciau maximose tokiu dendrobiumu:

http://www.floridana...s/orchid26.html

va tokį vieną vaikiuką( ar bent labai panašų) dar kuriai padovanosiu - jei sutiks palaukt savaitėlę 4u.gif (aišku, jei kurią tai domina)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 13 balandžio 2009 - 21:30
QUOTE(pabirze @ 2009 04 13, 22:24)
va tokį vieną vaikiuką( ar bent labai panašų) dar kuriai padovanosiu - jei sutiks palaukt savaitėlę 4u.gif (aišku, jei kurią tai domina)

O čia bet kuri gali pretenduoti į dovaną? ax.gif
Papildyta:
Visas su šventėmis 4u.gif

O jau priplepėta kiek bigsmile.gif

Atostogavau švenčių proga tongue.gif

Rytoj parodysiu savo naujokę - gavau dovanų biggrin.gif
Atsakyti
[quote=s!ma,2009 04 13, 22:37]
O čia bet kuri gali pretenduoti į dovaną? ax.gif
Papildyta:
Visas su šventėmis 4u.gif

aišku, kad visoms, tik teks savaitę palaukt, nebent žiauriai tektų prie manęs prisiderint ( sunki savaitė laukia lotuliukas.gif ) 4u.gif
Atsakyti
As tai dar neturiu patirties su dendrobium, tai bijociau numarinti unsure.gif Nors sitas rozinis labai patrauke mano aki wub.gif
Atsakyti
Labas Rytukas 4u.gif
jo Dendobrius laaaabai grazutis 4u.gif

Siandien vaziuosiu per Maxes gal ka ikirsiu gero blush2.gif blush2.gif blush2.gif
MB sakiau kad varau batu ieskot blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 04 14, 09:00)
As tai dar neturiu patirties su dendrobium, tai bijociau numarinti  unsure.gif Nors sitas rozinis labai patrauke mano aki wub.gif

Kad juos nesunku auginti mirksiukas.gif tik nobile aš kažkodėl amžinai "įtarinėju", nors pas mane puikiai auga ir nesiožiuoja g.gif gal reikia tiesiog atsipalaiduoti ir leisti augti laisvai ax.gif
QUOTE(as_rutak @ 2009 04 14, 09:16)
Labas  Rytukas  4u.gif
jo Dendobrius laaaabai grazutis 4u.gif

Siandien vaziuosiu per Maxes gal ka ikirsiu gero blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
MB sakiau kad varau batu ieskot blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tau turėtų būti gėda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi, suprantu tave, gi aš pati negalėdavau prie namų atseit grietinės nusipirkti, reikėdavo būtinai važiuoti į maximą kažin kur, o iš tiesų reikėdavo pamedžiot truputį ph34r.gif
Papildyta:
QUOTE(pabirze @ 2009 04 13, 22:24)

pabirže, o tas dendrobis nobile ar ant stiebo auginantis žiedus? aš va užmiršau kažkaip blush2.gif doh.gif ax.gif

QUOTE(s!ma @ 2009 04 13, 22:37)
Rytoj parodysiu savo naujokę - gavau dovanų  biggrin.gif

s!ma, nieko nebus, mums jau bręsta reikalas susitikti - pas mane ankštoka darosi lotuliukas.gif cimbidis net cypia, kaip nori pas tave lotuliukas.gif
kaip tau pasisekė, dovanų gavai bigsmile.gif rodyk, rodyk bigsmile.gif
Atsakyti