Naujute, labai grazios tavo gelytes
O del ko pumpureliai dziusta, man dar didele paslaptis
Vat kartais buna taip ir viskas
QUOTE(Lorute @ 2009 04 14, 10:53)
Naujute, labai grazios tavo gelytes
O del ko pumpureliai dziusta, man dar didele paslaptis
Vat kartais buna taip ir viskas 
Ar negali buti,kad saknys puva?
QUOTE(naujute @ 2009 04 14, 10:11)
naujute, ar ant akvariumo stovi gelytes? Gal ten eina siltas oras? gal ziedukams nepatiko?
QUOTE(axara @ 2009 04 14, 11:56)
man taip buvo, isleido du ziedkocius, ir pradejo mesti pumpurus visus, po kiek laiko paaiskejo,kad saknys visisikai nupuvusios, na o dabar jau atsigauna reanimatoriuje 
QUOTE(Uogienė @ 2009 04 14, 11:58)
naujute, ar ant akvariumo stovi gelytes? Gal ten eina siltas oras? gal ziedukams nepatiko?
QUOTE(axara @ 2009 04 14, 11:56)
man taip buvo, isleido du ziedkocius, ir pradejo mesti pumpurus visus, po kiek laiko paaiskejo,kad saknys visisikai nupuvusios, na o dabar jau atsigauna reanimatoriuje 
saknys tai sveikos, ir per vazona matosi kad sveikos ir buvau nukapscius virsu, tai sveikut sveikuteles
QUOTE(Uogienė @ 2009 04 14, 11:58)
taip stovi ant akvos, cia dangtis susyla nuo lempu, bet stovi visos jos kiek matosi foto, ir va baltai patiko, iskar issiskleide pumpurai, o ruzavai gal netinka??? bet jeigu blogai butu tai abiem butu blogai, ar ne taip??? ar gali buti taip kad vienai gelei patinka o kitai ne???
QUOTE(naujute @ 2009 04 14, 11:08)
saknys tai sveikos, ir per vazona matosi kad sveikos ir buvau nukapscius virsu, tai sveikut sveikuteles
taip stovi ant akvos, cia dangtis susyla nuo lempu, bet stovi visos jos kiek matosi foto, ir va baltai patiko, iskar issiskleide pumpurai, o ruzavai gal netinka??? bet jeigu blogai butu tai abiem butu blogai, ar ne taip??? ar gali buti taip kad vienai gelei patinka o kitai ne???
gal ir gali, kad tik vienai nepatinka, nes juk jos yra hibridai...nezinai ka su kuo kryzmino
QUOTE(Uogienė @ 2009 04 14, 12:11)
gal ir gali, kad tik vienai nepatinka, nes juk jos yra hibridai...nezinai ka su kuo kryzmino
cia as tik speju 
na bandysiu tada deti kitur, gal nors like 2 pumpurai issiskleis
QUOTE(naujute @ 2009 04 14, 11:14)
na bandysiu tada deti kitur, gal nors like 2 pumpurai issiskleis
nors siandien paziurejau tai vienas ligtais ir skleidziasi, siek tiek lapeliai prasiskyre, bet manes tai nedziugina
nes ankstesni pumpurai irgi taip pasielge, prasisskete lapeliai truputi ir sudziuvo 
na tikekimes bent tie like pumpureliai prasiskleis, nes zinau kaip gaila,kai tiek augini,lauki, o po to ne ziedo grozio netenka pamatyti
QUOTE(axara @ 2009 04 14, 12:49)
na tikekimes bent tie like pumpureliai prasiskleis, nes zinau kaip gaila,kai tiek augini,lauki, o po to ne ziedo grozio netenka pamatyti
sekmes, naujute 
labai aciu, kad tavo zodziai geleytei i ausi
QUOTE(naujute @ 2009 04 14, 12:02)
o maximoje dar tesiasi ta akcija?ar cia buvo tik iki velyku?
naujute, dėl gelytės - manasis gavo dovanų baltą gražuolį falenopsį
tai sugalvojo visiškai sveiki pumpurai imti ir pagelsti - kas antras nukrito, o kiti pradeda skleistis
šaknys geros...
pavasaris kaip reikiant, mano falenopsiai leidžia kas 2, kas 3, kas 4 šakas
aišku, džiugu, bet dabar galvoju - varge, jei taip išsišakos, ant palangių netilps
tai nežinau, ką daryti, lakstau kaip višta apie viščiukus ir žiūriu, ar labai išaugo
ir taip kasdien
o kas vasarą dėsis...

Papildyta:
O ten kokia firminė parduotuvė yra?
Oj, akcijinių vazonų jau ir man reiktų - visus pirktuosius jau sunaudojau
o gėlių kažkaip padaugėjo 
Papildyta:
naujute, jei gali, ant švelnios, nekarštos saulės išnešk tą falenopsį kokiai valandėlei kelias dienas iš eilės - tada jis apsispręs, ar mesti pumpurus, ar žydėti 
Papildyta:
mergaitės, jei nebūčiau prisijungusi, perduokit viena kitai -
NAUJA TEMA
http://www.supermama...howtopic=435021
pavasaris kaip reikiant, mano falenopsiai leidžia kas 2, kas 3, kas 4 šakas
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 04 14, 10:50)
As savaitgali pravaziuodama aplankiau Ukmerges Baughof'a, tai nuciupau du vazonus ir dar akcija jiems buvo
tik dar nematavau ar tilps tie istatomi, bet turetu 
O ten kokia firminė parduotuvė yra?
Papildyta:
Papildyta:
mergaitės, jei nebūčiau prisijungusi, perduokit viena kitai -
NAUJA TEMA
http://www.supermama...howtopic=435021
[quote=mikuotuke,2009 04 14, 09:39]
pabirže, o tas dendrobis nobile ar ant stiebo auginantis žiedus? aš va užmiršau kažkaip
Auga ant stiebo, taip kad dar teks palūkėt žiedelių- nors auga žiauriai greit vaikai
pabirže, o tas dendrobis nobile ar ant stiebo auginantis žiedus? aš va užmiršau kažkaip
Auga ant stiebo, taip kad dar teks palūkėt žiedelių- nors auga žiauriai greit vaikai