Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo bei gyrimosi tema!

Ermitaze labai graziu oncidiumu yra smile.gif bet kaina neatsilieka nuo ju grozio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krissti_: 04 balandžio 2009 - 18:31
Man šiandien skm atvežė pagaliau japoninę sedirėją - mažytę mažytę bigsmile.gif ir padarė siuprizą - nieko nesakius kvapniąją lykastę atvežė bigsmile.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
buvau jos prašiusi, kad paieškotų bigsmile.gif
laimės pilnos kelnės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 04, 20:28)
Man šiandien skm atvežė pagaliau japoninę sedirėją - mažytę mažytę  bigsmile.gif  ir padarė siuprizą - nieko nesakius kvapniąją lykastę atvežė  bigsmile.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
buvau jos prašiusi, kad paieškotų  bigsmile.gif
laimės pilnos kelnės  wub.gif

thumbup.gif o kur fotooo?
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 04, 20:28)
Man šiandien skm atvežė pagaliau japoninę sedirėją - mažytę mažytę  bigsmile.gif  ir padarė siuprizą - nieko nesakius kvapniąją lykastę atvežė  bigsmile.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
buvau jos prašiusi, kad paieškotų  bigsmile.gif
laimės pilnos kelnės  wub.gif

pilnos kelnes ir turbut tuscia pinigine g.gif man kazkodel visada atrodo kad tos vardines gelytes laaaabai daug kainuoja, nors gal ir klystu unsure.gif
Atsakyti
sedirėja tai dvigubai mažesnė už miniuką, įdedu skolintą foto, tik negalvokit, kad aš tokią turiu rolleyes.gif
http://www.newworldo...sedireacult.htm

o čia lykastė bigsmile.gif
http://www.orchidspe...tearomatica.htm
tiesa, manoji turi tris belapius gumbus ir vieną naujai augantį, bet juk nereikia norėti visko iškart, dar smagiau bus auginti pačiai bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
vaje vaje, nežinau, kur besidėti iš džiaugsmo yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif assa.gif assa.gif assa.gif karsta.gif karsta.gif karsta.gif
Papildyta:
QUOTE(naujute @ 2009 04 04, 20:31)
pilnos kelnes ir turbut tuscia pinigine  g.gif  man kazkodel visada atrodo kad tos vardines gelytes laaaabai daug kainuoja, nors gal ir klystu  unsure.gif

tuščia piniginė, bet kas iš to irnesakyk.gif hihihi.gif manau, tos dvi ne vardinės, natūraliai randamos gamtoje, ne hibridai (reiks pasidomėti), be to, palyginus su užsienio puslapių kainomis, manau, pas mus kai kurių augalų tokios pat, kai kurių gerokai pigesnės blink.gif
be to, tokia maniakė kaip aš sutiktų porą mėn. gyventi suveržtu diržu, bet išsvajotą gėlytę nusipirks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 04, 20:38)
sedirėja tai dvigubai mažesnė už miniuką, įdedu skolintą foto, tik negalvokit, kad aš tokią turiu  rolleyes.gif
o čia lykastė  bigsmile.gif
tiesa, manoji turi tris belapius gumbus ir vieną naujai augantį, bet juk nereikia norėti visko iškart, dar smagiau bus auginti pačiai  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
vaje vaje, nežinau, kur besidėti iš džiaugsmo  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  assa.gif  assa.gif  assa.gif  karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif
Papildyta:

tuščia piniginė, bet kas iš to  irnesakyk.gif  hihihi.gif manau, tos dvi ne vardinės, natūraliai randamos gamtoje, ne hibridai (reiks pasidomėti), be to, palyginus su užsienio puslapių kainomis, manau, pas mus kai kurių augalų tokios pat, kai kurių gerokai pigesnės  blink.gif 
be to, tokia maniakė kaip aš sutiktų porą mėn. gyventi suveržtu diržu, bet išsvajotą gėlytę nusipirks  blush2.gif

labai grazios, man ypac toji pirmoji wub.gif augink mylek ir pamatysi bus atlyginta uz vargeli su kaupu
Papildyta:

tuščia piniginė, bet kas iš to  irnesakyk.gif  hihihi.gif manau, tos dvi ne vardinės, natūraliai randamos gamtoje, ne hibridai (reiks pasidomėti), be to, palyginus su užsienio puslapių kainomis, manau, pas mus kai kurių augalų tokios pat, kai kurių gerokai pigesnės  blink.gif 
be to, tokia maniakė kaip aš sutiktų porą mėn. gyventi suveržtu diržu, bet išsvajotą gėlytę nusipirks  blush2.gif

kiek mokejai jei nepaslaptis??? g.gif
Atsakyti
sedirėja tai dvigubai mažesnė už miniuką, įdedu skolintą foto, tik negalvokit, kad aš tokią turiu  rolleyes.gif
http://www.newworldo...sedireacult.htm

o čia lykastė  bigsmile.gif
http://www.orchidspe...tearomatica.htm

abi dievisko grozio smile.gif tikiuosi imesi ir savas kada nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 04 04, 20:40)
labai grazios, man ypac toji pirmoji  wub.gif  augink mylek ir pamatysi bus atlyginta uz vargeli su kaupu
Papildyta:

kiek mokejai jei nepaslaptis??? g.gif

Už abi po 49 lt, bet sedirėją jau senokai buvau užsakiusi ir užmokėjusi už ją, tai dabar tik už lykastę sumokėjau mirksiukas.gif
va čia yra vėl parvežta sedirėja mirksiukas.gif
http://www.orchidejo...php?id=36&cid=5
kainos atrodo didokos, bet, sakau, manau, kad tikrai mažesnės už užsienio puslapių rolleyes.gif
gal kitos forumietės, daugiau su tuo susidūrusios, pritartų man, na, arba ne ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Krissti_ @ 2009 04 04, 20:41)
abi dievisko grozio smile.gif tikiuosi imesi ir savas kada nors smile.gif

Aha, kai bus galimybė, parodysiu savąsias bigsmile.gif mirksiukas.gif o sedirėja į delniuką telpa, tokia kleckytė bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Siandien foto jau neidesiu doh.gif
Kad buciau zinojus, kas manes laukia persodinant miniukus blink.gif krapsciausi gal gera valanda blink.gif vargsiukai jie po tooooooki kupsta kiminu turejo slapiu, papuvusiu, brrrrr wacko.gif
O kiek vargo tuos kiminus isrankioti buvo is tokio guzo. Paskui kai pamaciau tokia galinga kruva, niekaip negalejau suprasti, kaip jie ten tilpo doh.gif
Ir patyliukais keiksnojau pardaveja, nes ji i mane kaip i neismanele ziurejo, kai as suabejojau del ju saknu, sako, kad ji profe orchideju reikaluose protest.gif taip ir norejosi jai po nosim pakisti tai, ka pamaciau devil.gif
Bet tikiuosi - gyvens. Foto rytoj idesiu 4u.gif
Aciu kad isklauset biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 04 04, 20:54)
Siandien foto jau neidesiu  doh.gif
Kad buciau zinojus, kas manes laukia persodinant miniukus  blink.gif krapsciausi gal gera valanda  blink.gif vargsiukai jie po tooooooki kupsta kiminu turejo slapiu, papuvusiu, brrrrr  wacko.gif
O kiek vargo tuos kiminus isrankioti buvo is tokio guzo. Paskui kai pamaciau tokia galinga kruva, niekaip negalejau suprasti, kaip jie ten tilpo  doh.gif
Ir patyliukais keiksnojau pardaveja, nes ji i mane kaip i neismanele ziurejo, kai as suabejojau del ju saknu, sako, kad ji profe orchideju reikaluose  protest.gif taip ir norejosi jai po nosim pakisti tai, ka pamaciau  devil.gif
Bet tikiuosi - gyvens. Foto rytoj idesiu  4u.gif
Aciu kad isklauset  biggrin.gif

oi kaip as tave suprantu, nes ati ryte kai knaibiau kiminus irgi nesuvokiau kaip jie sutelpa i vazona...
lauksim foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 04 04, 20:54)
Siandien foto jau neidesiu  doh.gif
Kad buciau zinojus, kas manes laukia persodinant miniukus  blink.gif krapsciausi gal gera valanda  blink.gif vargsiukai jie po tooooooki kupsta kiminu turejo slapiu, papuvusiu, brrrrr  wacko.gif
O kiek vargo tuos kiminus isrankioti buvo is tokio guzo. Paskui kai pamaciau tokia galinga kruva, niekaip negalejau suprasti, kaip jie ten tilpo  doh.gif
Ir patyliukais keiksnojau pardaveja, nes ji i mane kaip i neismanele ziurejo, kai as suabejojau del ju saknu, sako, kad ji profe orchideju reikaluose  protest.gif taip ir norejosi jai po nosim pakisti tai, ka pamaciau  devil.gif
Bet tikiuosi - gyvens. Foto rytoj idesiu  4u.gif
Aciu kad isklauset  biggrin.gif

Mes tave tikrai suprantam, nes ta parduotuvinė priežiūra ir supūdyti kiminai, kuriuos vėliau knebinėjam su vargu, mums kelia šiurpą doh.gif gyvens, aš taip du miniukus išgelbėjau, o tavasis tikrai bus dėkingas dabar wub.gif
Atsakyti
o maniškis apie pusę metų vis dar parduotuviniuose kiminuose - žydi, krauna naujus pumpurus- nėra kaip persodint, nors pirkau visai nusibaigusį, oi nepatinka man tokia padėtis- vis bijau perlaistyt.
Mikuotuke, labai gražios gėlytės- sėkmės auginant. thumbup.gif
Atsakyti