Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo bei gyrimosi tema!

Sveikos smile.gif
aš šiandien nebuvau išimtis... blush2.gif parsitempiau štai tokią:
user posted image

Ant vieno žiedstiebio trys žiedai, kitas nulaužtas, bet šalia nulaužimo vietos daug pumpuriukų mažyčių matosi, tikiuosi jie pavirs žiedais.
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 04 04, 21:09)
o maniškis apie pusę metų vis dar parduotuviniuose kiminuose - žydi, krauna naujus pumpurus- nėra kaip persodint, nors pirkau visai nusibaigusį, oi nepatinka man tokia padėtis- vis bijau perlaistyt.
Mikuotuke, labai gražios gėlytės- sėkmės auginant. thumbup.gif

Pabirže, šiandien sužinojau tikrai naudingą info:
auginimas kiminuose nėra blogai, jei tai yra vien kiminai. Tada gali matyti, nustatyti drėgmę, rečiau laistyti, gėlė jausis gerai. Blogiausia, kai būna kiminai viduje, o aplink žievės substratas. Tada perlaistoma, nes šaknys vazono kraštuose jau sausokos, o kiminai dar gerokai drėgni. Tad auginti galima visokiam substrate, bet vienarūšiame - arba žieviniame, arba kimininiame mirksiukas.gif
ačiū už pagyrimą gėlytėms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(simre @ 2009 04 04, 21:12)
Sveikos smile.gif
aš šiandien nebuvau išimtis...  blush2.gif parsitempiau štai tokią:
user posted image

Ant vieno žiedstiebio trys žiedai, kitas nulaužtas, bet šalia nulaužimo vietos daug pumpuriukų mažyčių matosi, tikiuosi jie pavirs žiedais.

dar tokios mačiusi nebuvau thumbup.gif gražutė! bigsmile.gif o ten jau žiedpumpuriai ant nulaužto stiebo, ar suaktyvėjusi akutė? mirksiukas.gif matai, klausiu, nes pas mane visi visutėliai falenopsiai pajudėjo iš miego ir pradėjo leisti šakas (kai kur matosi tik labai atidžiai pažiūrėjus). Oi, simre, pavasaris, tavoji taip pat sužydės dar gausiai! bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu MIKUOTUKE sveikinu nerealios gelytes sekmes auginant smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
Mikuotuke, zavingos naujokes wub.gif o jau ta mazyle tai isvis nuginklavo bigsmile.gif
simre, nematyta ir man tavo naujoke bigsmile.gif grazuole

Oftopinu truputi blush2.gif
dar truputi noriu pasibaiseti biggrin.gif vienas is miniuku buvo itupdytas i keramikini vazoneli be skylute, jo kiminai ir durpinga (!) zeme i agroplevele tiesiog isukta ir viskas ikista i ta keramikini. Kai istraukiau uz agropleveles, tai ten puse vazono vandens liko blink.gif tai cia kaip suprasti ta profe, kuri labai jau nekukliai apie save deste doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 04 balandžio 2009 - 20:25
Simre, tikrai toks vienas iš įdomesnių phalenopsių. Gražuolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 04 04, 21:23)
Mikuotuke, zavingos naujokes  wub.gif o jau ta mazyle tai isvis nuginklavo  bigsmile.gif

Oftopinu truputi  blush2.gif
dar truputi noriu pasibaiseti  biggrin.gif vienas is miniuku buvo itupdytas i keramikini vazoneli be skylute, jo kiminai ir durpinga (!) zeme i agroplevele tiesiog isukta ir viskas ikista i ta keramikini. Kai istraukiau uz agropleveles, tai ten puse vazono vandens liko  blink.gif tai cia kaip suprasti ta profe, kuri labai jau nekukliai apie save deste  doh.gif

!!! blink.gif klausyk, gal netyčia tu mus apšviesk, kur tą "profę" radai? g.gif aš labai nekorektiškai klausiu, žinoma, ir gali drąsiai ir nesakyti, na, žinai, bet man įdomu, kur tokių būna?????
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 04, 20:28)
!!!  blink.gif  klausyk, gal netyčia tu mus apšviesk, kur tą "profę" radai?  g.gif  aš labai nekorektiškai klausiu, žinoma, ir gali drąsiai ir nesakyti, na, žinai, bet man įdomu, kur tokių būna?????

Karoliniskiu Maximoj priesais kasas yra geliu parduotuve... stai ten
Atsakyti
mikuotuke supavydejau lykastes wub.gif zinoma baltai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytine rasa: 04 balandžio 2009 - 20:34
QUOTE(Uogienė @ 2009 04 04, 21:30)
Karoliniskiu Maximoj priesais kasas yra geliu parduotuve... stai ten

Tiksliai, gi ne Kaune doh.gif oi, būčiau nutaikius proga, oi būčiau schmoll.gif mad.gif
va, vilnietės profės ir naujokės, žinokit, kurioj parduotuvėj neklausyti pardavėjos schmoll.gif
Atsakyti
Kol skaitinejau SM, visgi sukeliau foto blush2.gif
http://public.fotki....s/dsc02265.html
http://public.fotki....s/dsc02263.html

ar cia miniukas? bigsmile.gif

o cia mano numyletines:
http://public.fotki....s/dsc02256.html

dabar ir miniukas prie ju wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 04 balandžio 2009 - 20:37
Uogienė labai grazus miniukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytine rasa: 04 balandžio 2009 - 20:39
QUOTE(rytine rasa @ 2009 04 04, 21:33)
mikuotuke supavydejau lykastes wub.gif  zinoma baltai  blush2.gif

žinok, ji dar negraži mirksiukas.gif trys bulvės plikos ir naujas uginukas su lapais ax.gif (bet man ji gražiausia pasauly wub.gif wub.gif wub.gif )
Atsakyti