Na siandien popierius galutinai suforminom, bet pinigu nieks neprase, klausem apie auka, tai sake dar spesim. Bus konferencija, ten viska aptarsim.
QUOTE(Tina* @ 2010 05 13, 22:59)
Na siandien popierius galutinai suforminom, bet pinigu nieks neprase, klausem apie auka, tai sake dar spesim. Bus konferencija, ten viska aptarsim.
Bus matyt

Aš ir ne iš pačio kunigo girdėjau, tai . . .
Jūs man rodos vistiek anksčiau tuoksitės, tai paskui gal papasakosit kaip ir kiek, jei galėsit žinoma

Butinai ataskaita objektyvia pateiksiu, nes labai nemegstu ivairiu VBS tipo paistalu.
Na va, sekmadieni varysim i konferencija Prisikelimo baznycioj. Parasysiu kas ir kaip tada.
QUOTE(Tina* @ 2010 05 17, 09:13)
Na va, sekmadieni varysim i konferencija Prisikelimo baznycioj. Parasysiu kas ir kaip tada.
Oi mes kaip laukiam

Stai po dideliu paiesku galiausiai ir mes issirinkom baznycia tuoksimes Panemunes baznycioje, jau buvom su kunigu pasisneket

QUOTE(Laimuske @ 2010 05 17, 12:38)
Tai gi noriu isklaidyti visus gandus po susitikimo Prisikelimo baznycioje.
Mokesciai:
1) auka nuo 150 (mes palikom 200)
2) vargonai (jei norite) 60,-, su giesmininke- 100,-
3) baznycia puosia ju sava floriste, kitiems neleidzia (ir aciu Dievui, nes tokiu fifu pamaciau nelaimingu, kurios tikrai padarytu is baznycios pokyliu sale, kaip kad buvo pamineta), tai kainuoja 250,- berods. Mes atsisakem. Nereikia tu puosybu.
2) musu palikta uzstata 100 Lt isnaudojom vargonams su giesmininke. Pasirodo jis nenuplaukia niekur !
Taigi viso mums atsiejo 300,-. O norintys pataupyti gali apsisukti ir su 150,-. Tikiuos baigsis varymas ant sios baznycios ir tipo esanciu ten "stavkiu".
Tiesa jei tuokiates baznycioj ir paskui norit pasifotkint terasoj, reikia issiimti leidima. Jis nieko nekainuoja.
Tikiuos viska atropartavau.
Papildyta:
Beje atsiskaitoma uz viska dar iki sventes. Ta pacia diena jokiu "pakistuviu" neima. Kaip kad buna pirsliai pedina susimoket. Grieztai tai pabreze.
Papildyta:
Ai dar paaiskino visos ceremonijos eiga: kaip ieit, kaip sustot, kaip susest, kas kada bus ir kaip viskas uzsibaigs. Pripasakojo visokiu kuriozu, kaip buna, aki zmogui nepasakoma kaip elgtis. Fainas klebonelis. Daugiau tokiu.
QUOTE(Tina* @ 2010 05 23, 20:27)
Tai gi noriu isklaidyti visus gandus po susitikimo Prisikelimo baznycioje.
Mokesciai:
3) baznycia puosia ju sava floriste, kitiems neleidzia (ir aciu Dievui, nes tokiu fifu pamaciau nelaimingu, kurios tikrai padarytu is baznycios pokyliu sale, kaip kad buvo pamineta), tai kainuoja 250,- berods. Mes atsisakem. Nereikia tu puosybu.
2) musu palikta uzstata 100 Lt isnaudojom vargonams su giesmininke. Pasirodo jis nenuplaukia niekur !
Taigi viso mums atsiejo 300,-. O norintys pataupyti gali apsisukti ir su 150,-. Tikiuos baigsis varymas ant sios baznycios ir tipo esanciu ten "stavkiu".
Tiesa jei tuokiates baznycioj ir paskui norit pasifotkint terasoj, reikia issiimti leidima. Jis nieko nekainuoja.
Papildyta:
Beje atsiskaitoma uz viska dar iki sventes. Ta pacia diena jokiu "pakistuviu" neima. Kaip kad buna pirsliai pedina susimoket. Grieztai tai pabreze.
Papildyta:
Ai dar paaiskino visos ceremonijos eiga: kaip ieit, kaip sustot, kaip susest, kas kada bus ir kaip viskas uzsibaigs. Pripasakojo visokiu kuriozu, kaip buna, aki zmogui nepasakoma kaip elgtis. Fainas klebonelis. Daugiau tokiu.
Mokesciai:
Papildyta:
Papildyta:
va va, kunigelis ir mum labai patiko. O apie skaiciukus tai panasiai ir isivaizdavau, saunu kad nera daug daugiau nei tikejomes. O vat vieno dalyko nesuprantu. O jei kas pries mus uzsisakys baznycios puosima? tai ka, is karto po ju ceremonijos viska nurinks, jei mes puosybos neuzsisakem?
Ir neklauset del galimybes tuoktis ant stogo?
QUOTE(Laimuske @ 2010 05 23, 22:52)
va va, kunigelis ir mum labai patiko. O apie skaiciukus tai panasiai ir isivaizdavau, saunu kad nera daug daugiau nei tikejomes. O vat vieno dalyko nesuprantu. O jei kas pries mus uzsisakys baznycios puosima? tai ka, is karto po ju ceremonijos viska nurinks, jei mes puosybos neuzsisakem?
dave suprasti, kad nurinks, nes kodel vieni mokejo, o kiti nemokeje ateis i papuosta baznycia

as buvau irgi siandien toje konferencijoje, ir vis dar nesu tikra del tu pinigeliu, nu jei uztenka 200 tai is kur tie gandai apie 600, 800 ?
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2010 05 23, 20:27)
ir aciu Dievui, nes tokiu fifu pamaciau nelaimingu, kurios tikrai padarytu is baznycios pokyliu sale, kaip kad buvo pamineta)

man labai is pat pirmo karto Prisikelimo baznycioje patiko viskas, ir klebonelis viska aiskiai pasako, ir del dokumentu yra nesklandumu tai nieko tokio sake, sutvarkys viska.. liuks tikrai

mums kunigelis irgi patiko
toks savas....

[quote=Windi,2010 05 23, 23:01]
dave suprasti, kad nurinks, nes kodel vieni mokejo, o kiti nemokeje ateis i papuosta baznycia
kiek tame tiesos, neaisku..
as buvau irgi siandien toje konferencijoje, ir vis dar nesu tikra del tu pinigeliu, nu jei uztenka 200 tai is kur tie gandai apie 600, 800 ?
Nu nežinau iš kur tie gandai, gal pats kas nori tai ir duoda daugiau. Mes kažkaip tikimės iki 500Lt (čia jau lubos) ir ne daugiau...
O dėl tų puošimų tai tikrai juokinga
Nu aš pažiūrėsiu kaip ten per pora minučių jie nusirinkinės tas puošmenas
Man asmeniškai tai jų nereikia... Graži ir taip bažnytėlė...
Gal kam to ir reikia, bet man tai... Čia juk bažnyčia, o ne parkas ar pobūvių salė, kad ją pripuošt kažkuo

Nu nežinau iš kur tie gandai, gal pats kas nori tai ir duoda daugiau. Mes kažkaip tikimės iki 500Lt (čia jau lubos) ir ne daugiau...
O dėl tų puošimų tai tikrai juokinga

Nu aš pažiūrėsiu kaip ten per pora minučių jie nusirinkinės tas puošmenas

Man asmeniškai tai jų nereikia... Graži ir taip bažnytėlė...
Gal kam to ir reikia, bet man tai... Čia juk bažnyčia, o ne parkas ar pobūvių salė, kad ją pripuošt kažkuo

QUOTE(Laimuske @ 2010 05 23, 22:52)
O jei kas pries mus uzsisakys baznycios puosima? tai ka, is karto po ju ceremonijos viska nurinks, jei mes puosybos neuzsisakem?
Taip, sake nurinks. Kaip suprantu tas puosimas buna minimalus tada.
Neklausem, bet ant stogo tuoktis galima, tik ivertinkit ora. Paskui ta pacia diena reiks nervintis ir skambinet i baznycia, kad tuoksites viduj. Mes tuoksimes baznycioj, o paskui pasiemem leidima fotografuotis ant stogo.
O kiek cia daug buvo is supermamu