Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios Kaune ir Kauno apylinkėse

Kas naudojates floristes paslaugomis prisikelime, ar su ja asmeniskai galima susitarti kokiu geliu norim?
Radau kelias foto kaip papuosta, tai lb nustebino pacioj baznycioj du dideli baltu geliu vainikai jauniesiems is sonu doh.gif
Atsakyti
sveikos mergaitės, gal kuri nors tuokėtės šv. Antano bažnyčioje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inspiron @ 2010 05 25, 16:01)
sveikutes mirksiukas.gif ,

Butu labai idomu isgirsti jusu atsiliepimus apie Raudondvario baznycia ax.gif , gal kuri is jusu ten tuoketes ar dalyvavote draugu vestuvese, kokie ispudziai rolleyes.gif , dekoju uz jusu atsakymus 4u.gif  4u.gif

Brolio vestuves vyko Raudondvario baznycioje. Kunigas fainas labai, siaip kiek zinau problemu jiems nebuvo, man tik nepatiko kad kunigui reikia sneket i mikrofona ir baznycioj aidas belekoks ir nieko neina suprast ka kalba. bet cia tik mano asmenine nuomone kodel man patinka mazos baznyteles, todel mano vestuves buvo mazuteje kacergines koplyteleje smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal zinote kurioje baznycioje Kaune atliktu tik ziedu palaiminimo ceremonija? Sakramento mes negalim imti, antra santuoka. Buciau labai dekinga.
Atsakyti
Sveikos temos dalyvės 4u.gif
mano vestuvės kitais metais, bet jau ieškau bažnytėlės ax.gif labiausiai traukia Vytauto bažnyčia, nei viena kita taip "nelimpa". tiesa, kažkiek atbaido didelis žmonių anplūdis, nes vestuvės šeštadienį, bet širdis vis tiek linksta prie jos smile.gif Perskaičiau visą temą, bet neradau daug atsiliepimų, gal yra ten susituokusių ar jau užsisakiusių datą?
Labai norėčiau gauti atsiliepimų apie kunigą, piniginius reikalus... Visai neįsivaizduoju kiek aukojama blush2.gif
Atsakyti

Kas liepos 17 d? biggrin.gif
[/quote]

as liepos 17, 13.30 4u.gif o jus?
Atsakyti
[quote=as-erika,2010 06 13, 11:29]
Kas liepos 17 d? biggrin.gif
[/quote]
as liepos 17, 13.30 4u.gif o jus?
[/quote]

gal dar kuri liepos 17d. prisikelimo baznycioj? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, noriu paklausti tai kaip ten iš tikrųjų dabar Prisikėlimo bažnyčioje su dokumentais? Ar būtina turėti visus? Aš neturiu pirmos komunijos, ar reikalauja jos ta bažnyčia? Ir kažin ar priimtų dar jei iki vestuvių liko tik 2mėn.? g.gif taip išėjo, kad labai nusivėlinom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prada666 @ 2010 06 17, 14:36)
Sveikos merginos, noriu paklausti tai kaip ten iš tikrųjų dabar Prisikėlimo bažnyčioje su dokumentais? Ar būtina turėti visus? Aš neturiu pirmos komunijos, ar reikalauja jos ta bažnyčia? Ir kažin ar priimtų dar jei iki vestuvių liko tik 2mėn.?  g.gif  taip išėjo, kad labai nusivėlinom  doh.gif

visu pirma tai prisikelimo baznycios kinigas V.Grigaravicius, kaip zmogus labai puikus ir viska supranta.Mums labai sauniai pavyko susisneketi su juo ir susitarti del dokumentu pristatymo.Kursu pazyma nunesim likus 1 dienai iki vestuviu ax.gif niekas ten nieko grieztai neliepia, tiesiog ziuri is labai zmogiskos puses mirksiukas.gif
Pirmos komunijos dokumento mums nereikejo, tiesiog net neklause apie tai, tik kriksto, leidimo is parapijos(jei ne jusu parapijos baznycia) ir kursu isklausymo pazymos.O kad bus per velu tai nemanau, tiesiog susitikit su kunigu, pasisnekesit ir viskas bus aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(as-erika @ 2010 06 17, 14:49)
visu pirma tai prisikelimo baznycios kinigas V.Grigaravicius, kaip zmogus labai puikus ir viska supranta.Mums labai sauniai pavyko susisneketi su juo ir susitarti del dokumentu pristatymo.Kursu pazyma nunesim likus 1 dienai iki vestuviu ax.gif niekas ten nieko grieztai neliepia, tiesiog ziuri is labai zmogiskos puses mirksiukas.gif
Pirmos komunijos dokumento mums nereikejo, tiesiog net neklause apie tai, tik kriksto, leidimo is parapijos(jei ne jusu parapijos baznycia) ir kursu isklausymo pazymos.O kad bus per velu tai nemanau, tiesiog susitikit su kunigu, pasisnekesit ir viskas bus aisku mirksiukas.gif

o kaip del kursu? reikia visus isklausyti: ir baznycioje, ir seimos centre? ar uztenka tik seimos centre?
Atsakyti
QUOTE(Windi @ 2010 05 24, 14:28)
o Jus manot kad viskas ten taip ant greituju vyksta? pora po poros?  g.gif Kai kunigelis skaite sarasus ir verte lapus man susidare ispudis kad po kokias 4 poras per diena..

Mano sesė tuokėsi toj bažnyčioj ir prieš juos buvo pora ir po jų išeinant jau laukė išrikiuotos poros, papuošimų niekas nenurinkinėjo, bet jie buvo tokie, kad nematau prasmės mokėt tų 250 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2010 06 17, 20:54)
o kaip del kursu? reikia visus isklausyti: ir baznycioje, ir seimos centre? ar uztenka tik seimos centre?

mums uzteko tik seimos centre
Papildyta:
QUOTE(Martyna @ 2010 06 17, 21:04)
Mano sesė tuokėsi toj bažnyčioj ir prieš juos buvo pora ir po jų išeinant jau laukė išrikiuotos poros, papuošimų niekas nenurinkinėjo, bet jie buvo tokie, kad nematau prasmės mokėt tų 250  blush2.gif

o gal kartais turit foto tu papuosimu?labai dekinga buciau, nes dar nemokejom uz nieka 4u.gif
Atsakyti