QUOTE(liepuke777 @ 2010 08 01, 10:18)
sveikos galiu paskayti apie vytauto baznycia taip kad seniai domiuosi tuo kunigu, 2008 jis eme 300, 2009 500 litu, 2010 700 litu uz santuokos sakramenta...
nemanau kad verta...as stipriai galvoju apie gertrudos banycia ir uzdara cerenomija kad niekas ieiti negaletu, ten kiemas uzdaras, po ceremonijos valanda laiko gali buti kiemelyje..na fainai...vytauto kad ir kaip ten noretusi net sumaterialinta ta baznycia ir vsio...nekyla man rankos..ir kursu milijono reikia..ir lt labai nori...
nemanau kad verta...as stipriai galvoju apie gertrudos banycia ir uzdara cerenomija kad niekas ieiti negaletu, ten kiemas uzdaras, po ceremonijos valanda laiko gali buti kiemelyje..na fainai...vytauto kad ir kaip ten noretusi net sumaterialinta ta baznycia ir vsio...nekyla man rankos..ir kursu milijono reikia..ir lt labai nori...
QUOTE(Jurgel @ 2010 08 05, 19:49)
nu tik nereikia. mes pavasario gale tuokemes vytauto baznycioj, nemokejom nei 700, nei 500 lt
ceremonija buvo fantastiska, visi sveciai buvo suzaveti 

na aš galvoju apie Vytauto bažnyčią, bet nepatinka tai, kad daug atsiliepimų, kad kunigas mėgstantis pasipinigaut. ir esmė ne tame, kad atrodo neteisinga bažnyčiai daug aukot, bet nemėgstu reikalavimų ir tuo labiau iš žmogaus atstovaujančio tokiai institucijai, kaip Bažyčia