Įkraunama...
Įkraunama...

ParyžiusV

Ash dar su tokiu klausimeliu...kas yra buve Paryziuje, gal galit rekomenduoti kazkokiu vynu, surio, shokolado...gal kazkam kazkas labai patiko bigsmile.gif pasidalinkit patirtimi bigsmile.gif skaiciau ankstesnese temose, kad pirko kazkokiu gerus saldainius, bet va koks pavadinimas ir neaisku. Taigi manau daug kam butu tokia informacija naudinga ir idomi rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal žinote, į kurią Paryžiaus vietą atvažiuoja Thalys traukiniai iš Briuselio? ax.gif
Atsakyti
Į Gare du Nord smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrum: 15 sausio 2010 - 15:59
QUOTE(Ferrum @ 2010 01 15, 15:57)
Į Gare du Nord smile.gif

Ačiū, einu ieškoti rolleyes.gif
O gal ir žinot, ar reikia iš anksto tuos bilietus pirkti, ar galima tą pačią dieną nusipirkti? Ar kaina jau gali būti didesnė ar tiesiog vietų gali nebūti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek aš domėjausi apie traukinių bilietus (bet pačioj Prancūzijoj), tai anksčiau perkant žymiai pigiau. Ir, aišku, gali būti tikras, kad tilpsi į traukinį smile.gif
Atsakyti
Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Nėra už ką, malonu pagelbėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos dar kartą 4u.gif ,
Pradėjau konkrečiau žiūrėti viešbučius Paryžiuje ir išsigandau dėl kainų - kažkaip gaila mokėti 300 Lt už dvivietį kambarį be pusryčių ir dar ne itin superinėje vietoje. Nes kažkaip kai nėra kambaryje net dušo ir tualeto, mane gąsdina, vis tik į mini atostogas ruošiamės g.gif . Pasakykit ką nors gero ar blogo apie F1 viešbučius, kad jų nelabai gera vieta, žinau rolleyes.gif
Atsakyti
Pradzioj, kai as ieskojau viesbucio, taip pat buvau pakraupusi kainomis, kol supermamoj neperskaiciau pasiulymo pasinaudoti www.homelidays.com nuomojamais butais. Issinuomavau apartamentus, kurio kaina parai - 64eur(dabar galvoju, kad galejau nusidereti dar mazesne kaina), yra dusas, tualetas ir buitine iranga. Vieta - prie Pompidou muziejaus. Buto savininkas naudojasi paypal(nereikejo moketi papildomai uz tarptautini pervedima), pervedziau 10% nuo visos sutartos sumos avansa ir gavau rezervacija thumbup.gif . Po kol kas esu patenkinta savo sprendimu, ziuresim kaip bus realu, kai ten apsistosiu 4u.gif .
Tiesa, kazkurios mamytes skundesi, kad buto savininkai is homelidays neatsakineja i el. laiskus. Savo patirtimi galiu pasakyti is 10 siustu uzklausu netsake tik 3 zmones ir tai suprantu kodel. Kadangi ju salyga yra nuomoti nuo 1 savaites, o man reikejo 5 parom, tai tiesiog nesivargino man atrasyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai sudomino butu nuoma. Nuo viesbuciu kainu ir as pakraupusi buvau, todel vis atideliojau rezervacija. Kada jus vaziuojate? kada galesite pasidalinti ispudziais? Ar yra kokios garantijos del situ butu, t.y. ar atvykus nebus kad pasakys sorry.. Pirma karta taip organizuojuosi kelione ( o dar mama pirma karta vezu i uzsieni), todel norisi isvengt nesklandumu, ir norisi kad viskas butu perfect smile.gif
Papildyta:
Beje ar yra atskira tema apie sita saita butu nuomai? ar jus visa informacija susirinkote skaitinedama tema apie paryziu?
Atsakyti
Pradejau ziurinetis butus pagal auksciau pasiulyta nuoroda. Galva apsisuko smile.gif Ten daug pigiau nei viesbuciai. Zymiai pigiau. As jau net nebezinau pagal kokius kriterijus rinktis ta buta. Man beveik visi tinka:) Ka patartumet?
Tik aisku kaip pirma syki vykstant i tokia savarankiskai organizuojama kelione vel iskyla baimes: jei jau butai taip pigiau, kodel zmones visdelto renkasi viesbucius? Del patogumo? Del garantijos?Ar islieka kazkokia rizika issinuomot toki apartamenta ir likt gatvej? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytė @ 2010 01 22, 12:08)
Sveikos dar kartą  4u.gif ,
Pradėjau konkrečiau žiūrėti viešbučius Paryžiuje ir išsigandau dėl kainų - kažkaip gaila mokėti 300 Lt už dvivietį kambarį be pusryčių ir dar ne itin superinėje vietoje. Nes kažkaip kai nėra kambaryje net dušo ir tualeto, mane gąsdina, vis tik į mini atostogas ruošiamės  g.gif . Pasakykit ką nors gero ar blogo apie F1 viešbučius, kad jų nelabai gera vieta, žinau  rolleyes.gif

Tikrai galima rasti ir su tualetu ,ir dusu paciam centre.Dar paieskokit mirksiukas.gif
Pusryciais as nesizaveciau,nes kiek teko skaityt atsiliepimus,tai viesbucio pusryciai yra kruasantai,dzemas,kava,arbata.O pvz.Lotynu kvartale geriau tuos pacius pusrycius nusipirkt kavinukej ar parduotuvelej,jei taupot.Ir pigiau,ir skaniau bus.

O F1,kaip ir ETAP,tiesiog plastmasines kabinos,maziukai kambariukai ir dar praktiskai uzmiestyje.Sugaisit laika metro,o galetumete pasivaiksciot po miesta,vakare iseiti pasivaiksciot.Metro berods vaziuoja tik iki 22-23val. g.gif
Atsakyti