Įkraunama...
Įkraunama...

ParyžiusV

Prancuzijoje, labai panasus i ETAP, F1 yra ir "Akena" tinklo v/b. Mes gyvenome "1-2-3" v/b (identiskas ETAP, su WC ir dusu kambaryje), ir visai netoli iki Disneylendo. Kainos kaip ir F1.
http://www.hotels-akena.com/

Kiek pamenu viesbutukas buvo Meux rajone, paieskoje ivesti: Paris Est - Claye-Souly, kaina 38 - 40 dvivietis. Salia sio viesbutuko per kelis namus yra ir F1.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almaklp: 23 sausio 2010 - 00:29
QUOTE(irutav @ 2010 01 22, 23:57)
Pradejau ziurinetis butus pagal auksciau pasiulyta nuoroda. Galva apsisuko smile.gif Ten daug pigiau nei viesbuciai. Zymiai pigiau. As jau net nebezinau pagal kokius kriterijus rinktis ta buta. Man beveik visi tinka:) Ka patartumet?
Tik aisku kaip pirma syki vykstant i tokia savarankiskai organizuojama kelione vel iskyla baimes: jei jau butai taip pigiau, kodel zmones visdelto renkasi viesbucius? Del patogumo? Del garantijos?Ar islieka kazkokia rizika issinuomot toki apartamenta ir likt gatvej? blush2.gif

Musu kelione bus birzelio pirma savaite. Tad dar nieko uztikrinto negaliu pasakyti. Viesbuciai buna kiek zinau apskritai brangiau nei nuomotis buta is zmogaus. Nelabai suprantu, kodel buto seimininkas noretu pavesti jus, jei jis siulo nuomoti buta... Jo tikslas uzsidirbti pinigeliu... Be to, tik pervedziau avansa, buto seimininkas uzdejo www.homelidays.com mums rezervacija smile.gif Viena madam, kuri siule lotynu kvartale issinuomoti buta is karto net el. sutarti atsiunte. Man itarimu nesukele. Be to, prie kiekvieno buto gali pasiskaityti atsiliepimus 4u.gif
Man aktualiausia buvo vieta, tad rinkausi pagrinde is 1,4,5,6 kvartalu. Monmarto rajone viena seimininke siule 5 dienom apsistoti net uz 190eur smile.gif Nu bet pasirinkau brangesni varianta centre... Nes pirma kelione Paryziuje, pamaniau kad taip bus patogiau.Tik netingek uzklausas siusti, pabendrausi su seimininkais ir paliks ramiau smile.gif
Atsakyti
Reiks pabandyt siandien nusiust kelis uzklausimus seimininkams. Dar taip pat reiks pasinagrinet lodgi, nes dauguma mamyciu labai gyre. Mes vaziuojam kur kas anksciau, kovo pabaigoj, balandzio pradzioj.
Homelidays perskaiciau kad jie visiskai neatsako uz tuos skelbimus kurie ten yra sudeti. Todel mane truptui ir gasdina, kad pervesiu avansa ir tuo uzsibaigs. MAza kokiu sukciu gali buti. O va lodgi kaip suprantu garantuoja. Tik aisku as ten dar neziurejau kainu.
Atsakyti
QUOTE(irutav @ 2010 01 23, 14:21)
Reiks pabandyt siandien nusiust kelis uzklausimus seimininkams. Dar taip pat reiks pasinagrinet lodgi, nes dauguma mamyciu labai gyre. Mes vaziuojam kur kas anksciau, kovo pabaigoj, balandzio pradzioj.
Homelidays perskaiciau kad jie visiskai neatsako uz tuos skelbimus kurie ten yra sudeti. Todel mane truptui ir gasdina, kad pervesiu avansa ir tuo uzsibaigs. MAza kokiu sukciu gali buti. O va lodgi kaip suprantu garantuoja. Tik aisku as ten dar neziurejau kainu.

parasyk, kai apsispresi, ka pasirinkai ir kodel 4u.gif Nepamirsk, per lodgis man atrodo reikia avansui daryti tarptautini pervedima, kuris kainuoja pas mus internetu 70lt, banke - 90lt. Sekmes!
Atsakyti
O kokius klausimus uzdavinejote seimininkams? ka tureciau svarbiausia paklaust. Kad ko neuzmirscciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irutav @ 2010 01 23, 15:06)
O kokius klausimus uzdavinejote seimininkams? ka tureciau svarbiausia paklaust. Kad ko neuzmirscciau  blush2.gif

klausk, kas tau aktualu 4u.gif Gal gali suteikti kokias garantijas, del kuriu tu labiausiai nerimauji 4u.gif As klausiau ar tom dienom nera uzimtas kambaris ir kokia kaina butu 5 parom, nes dazniausiai visuose skelbimuose rasoma savaites kaina. Jei apsisprendusi del kambario, gali kaina pasidereti. As numeciau pvz. 30eur nuo bendros sumos. Speju, kad krize visur g.gif Atkreipk demesi, kai rasai uzklausa keliems buto seimininkams per homelidays, gali pasirinkti pries tai rasyta laiska. Labai patogu, nereikia ta pati teksta kurti n kartu. Jei bus kas neaisku parasyk i a.z., mielai pagelbesiu 4u.gif
Atsakyti
Perziurejau lodgi pasiulymus. Kainos ten panasios kaip viesbuciu. Kainos tikrai ne tokios kaip homelidays. Dar kaip supratau reikia prie matomos kainos prideti draudima bei pavedima. Dar nesu apsisprendusi ka daryt. Greiciausiai pasiliksiu prie viesbucio kuri jau esu rezervavusi.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2010 01 23, 00:39)
Metro berods vaziuoja tik iki 22-23val. g.gif

Metro ilgiau važinėja, maždaug iki 1 val. smile.gif
Atsakyti
Per Homelidays butus užsakinėjau jau kelis kartus (Paryžiuje taip pat) - jokių problemų nebuvo. Tik vieną kartą draugė parašė kažkokio buto savininkams, ir gavo iš homelidays laišką, kad nepervestų pinigų, nes tai aferistų pinklės, ir kad tas butas jau išimtas iš jų reklamos. Apgavysčių gali pasitaikyti tik nuomojantis butą kurortiniuose miestuose.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2010 01 22, 23:39)
Tikrai galima rasti ir su tualetu ,ir dusu paciam centre.Dar paieskokit mirksiukas.gif
Pusryciais as nesizaveciau,nes kiek teko skaityt atsiliepimus,tai viesbucio pusryciai yra kruasantai,dzemas,kava,arbata.O pvz.Lotynu kvartale geriau tuos pacius pusrycius nusipirkt kavinukej ar parduotuvelej,jei taupot.Ir pigiau,ir skaniau bus.

O F1,kaip ir ETAP,tiesiog plastmasines kabinos,maziukai kambariukai ir dar praktiskai uzmiestyje.Sugaisit laika metro,o galetumete pasivaiksciot po miesta,vakare iseiti pasivaiksciot.Metro berods vaziuoja tik iki 22-23val. g.gif

Na ką, kaip sako rusai: "Budim iskat" biggrin.gif
Atsakyti
Turiu klausimiuka:
rezervavau 2 viesbucius Paryziuje per booking.com. Rezervavau du, nes dar nezinau kuri imsiu (reikejo pasitart su namiskiais). Vienas is ju is mano kreditines jau rezervavo pinigus, kitas ne (jam gal neuzteko, nes per mazas likutis liko kreditinej). Jei as cancelinsiu rezervavima pirmojo viesbucio, jis man atsauks rezervacija pinigu is kreditines? O antrasis nors nesirezervavo pinigu, vistiek skaitosi kad as turiu ju kambari rezervavusi?
Atsakyti
QUOTE(irutav @ 2010 01 25, 12:57)
Turiu klausimiuka:
rezervavau 2 viesbucius Paryziuje per booking.com. Rezervavau du, nes dar nezinau kuri imsiu (reikejo pasitart su namiskiais). Vienas is ju is mano kreditines jau rezervavo pinigus, kitas ne (jam gal neuzteko, nes per mazas likutis liko kreditinej). Jei as cancelinsiu rezervavima pirmojo viesbucio, jis man atsauks rezervacija pinigu is kreditines? O antrasis nors nesirezervavo pinigu, vistiek skaitosi kad as turiu ju kambari rezervavusi?

uzsakant viesbucius yra info apie atsaukima, pries kiek dienu nemokamai atsaukia, pries kiek kazkike nuskaito, pasiskaitykit.
Atsakyti