sakykit o pabegt i Paryziu savaitgaliui, buti ten penktad 19h ir islekti is ten sekmad 19h ar verta, ar pavyks kazka pamatyti, ar nebus kelias veltui?

Mergaites, o per kur perkat bilietus?
Sorry, jei as cia ne i tema

QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 02 22, 22:48)
as per ryanaira nusigriebiau po 50lt

QUOTE(femina @ 2010 02 23, 10:08)
Mirstu is pavydo

QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 02 23, 10:50)
nemirk, o jei nori skrist, eik panaršyk, yra tikrai gerų variantų

QUOTE(vaidicita @ 2010 02 22, 00:40)
sakykit o pabegt i Paryziu savaitgaliui, buti ten penktad 19h ir islekti is ten sekmad 19h ar verta, ar pavyks kazka pamatyti, ar nebus kelias veltui? 

Aišku, kad verta

QUOTE(vaidicita @ 2010 02 22, 00:40)

O mes lygiai tokiam laikui ir skrendam kovo 5d.

Sveikos 
Aš per homeliday.com puslapį radau apartamentus trims Montmartre už 335 eurus penkioms naktims (liepos mėnesį). Kaip galvojate, ar jau rezervuoti? Ar dar kažką pigiau galiu rasti strategiškai neblogoje vietoje? Taip pat ir su ta rezervacija kažkaip nedrąsu, čia juk tiesiai žmogui siųsiu pinigus, o ne per kokią nors agentūrą (O nori 160eurų)

Aš per homeliday.com puslapį radau apartamentus trims Montmartre už 335 eurus penkioms naktims (liepos mėnesį). Kaip galvojate, ar jau rezervuoti? Ar dar kažką pigiau galiu rasti strategiškai neblogoje vietoje? Taip pat ir su ta rezervacija kažkaip nedrąsu, čia juk tiesiai žmogui siųsiu pinigus, o ne per kokią nors agentūrą (O nori 160eurų)

QUOTE(vaidicita @ 2010 02 22, 01:40)

As tai net nesvarstyciau

Sveikos Paryžiaus mylėtojos
Turi prisipažinti - sergu beviltiška Paryžiaus liga, ir gan sunkia stadija
Turbūt dauguma mane supras ką norėjau tuo pasakyti
Tad visi mylintis šį miestą ar trokštantys jį aplankyti, man lyg tampa savais, tad klauskit jei kas domina ar susidūrėt su kokiom problemom, ar reikia patarimų, nes Paryžiuje gyvenau pusę metų, tad šį miestą gerai jau pažįstu
Tik deja nelabai galėčiau su viešbučiais padėti, nes nelabai teko susidurti su jais... O šiaip jei iškils klausimų, būtinai rašykit
O aš pati skrendu į savo mylimąjį Paryžių jau kovo 7 dieną!
Nusprendžiau atšvęsti ten savo gimtadienį, kuris būtent ir bus tą dieną ir dar pasisvečiuoti ten 12 dienelių. Laukiu nesulaukiu
Ir dar pabaigai norėčiau pridurti vienus labai man patinkančius Hemingvėjaus žodžius (atsiprašau, kad angliškai, neradau lietuviško vertinio internete):
"If you are lucky enough to have lived in Paris as a young man, then wherever you go for the rest of your life, it stays with you, for Paris is a moveable feast."

Turi prisipažinti - sergu beviltiška Paryžiaus liga, ir gan sunkia stadija

Tad visi mylintis šį miestą ar trokštantys jį aplankyti, man lyg tampa savais, tad klauskit jei kas domina ar susidūrėt su kokiom problemom, ar reikia patarimų, nes Paryžiuje gyvenau pusę metų, tad šį miestą gerai jau pažįstu

Tik deja nelabai galėčiau su viešbučiais padėti, nes nelabai teko susidurti su jais... O šiaip jei iškils klausimų, būtinai rašykit

O aš pati skrendu į savo mylimąjį Paryžių jau kovo 7 dieną!

Ir dar pabaigai norėčiau pridurti vienus labai man patinkančius Hemingvėjaus žodžius (atsiprašau, kad angliškai, neradau lietuviško vertinio internete):
"If you are lucky enough to have lived in Paris as a young man, then wherever you go for the rest of your life, it stays with you, for Paris is a moveable feast."

QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 02 22, 21:48)
per raynair be jokiu nuolaidu nusipirkau uz 380lt pimryn -atgal dviem zmonem

paskui po dienos pamaciau kad skelbia akcija ir butu buve -50proc... bet bilietus jau turim tai ka jau cia beplanuosi, lekiam mes geguzes 31d

QUOTE(smilty @ 2010 02 23, 13:10)
O mes lygiai tokiam laikui ir skrendam kovo 5d.
Tikimes bent jau zymiausias vietas spesime aplekti
O jei nespesim, bus proga sugryzti 

o kur planuojate apsistoti? ar su raynair? kaip planuojate nuo oro uosto iki jusu viesbutuko nusigauti

visos temos dar neskaciau, palieku geresniam laikui, kai laisvesnes dieno bus .. laiko dar turiu viska rezervuotis
QUOTE(bellty @ 2010 02 28, 03:13)