Įkraunama...
Įkraunama...

ParyžiusV

QUOTE(pliusinis zuikis:) @ 2010 03 17, 13:07)
gal galetumete nuoroda butuko imesti?  ax.gif

as tai labai gundausi del sito:
http://www.homeliday...t-285468en1.htm

ax.gif

Labai grazus butukas drinks_cheers.gif Tik nesupratau kurioj vietoj tiksliai, nes neduoda zemelapio kazkodel paziuret ax.gif

Ziuriu mergaites renkates butukus vietoj viesbucio, ar geriau bute? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheilla @ 2010 03 17, 15:51)
Labai grazus butukas  drinks_cheers.gif  Tik nesupratau kurioj vietoj tiksliai, nes neduoda zemelapio kazkodel paziuret  ax.gif

Ziuriu mergaites renkates butukus vietoj viesbucio, ar geriau bute?  unsure.gif

na mes vaziuojame su vaiku, tai zymiai patogiau bute gyventi, nei viesbutyje. ir maista paciam galima pasidaryti. o dar ivertinom tai, kad trivietis kambarys viesbutyje kainuoja brangiau nei butas, todel net abejoniu nekilo smile.gif
o butukas visai centre - netoli Pompidu centras, katedra. tikrai metro naudotis nereikes mirksiukas.gif
niu ka - rezervavausi ta nuziureta butuka. laukiu nesulaukiu birzelio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pliusinis zuikis:) @ 2010 03 17, 15:15)
na mes vaziuojame su vaiku, tai zymiai patogiau bute gyventi, nei viesbutyje. ir maista paciam galima pasidaryti. o dar ivertinom tai, kad trivietis kambarys viesbutyje kainuoja brangiau nei butas, todel net abejoniu nekilo smile.gif
o butukas visai centre - netoli Pompidu centras, katedra. tikrai metro naudotis nereikes  mirksiukas.gif
niu ka - rezervavausi ta nuziureta butuka. laukiu nesulaukiu birzelio  thumbup.gif

kadangi gyvenau visiškai greta, galiu pakomentuoti: butas Marais rajone, prie pat (arba netgi pačioje) Rivoli gatvės. Iki Luvro pėsčiomis neskubant - 15 min., iki Notre Dame - 10 min., Vosgue aikštė - 10 min. ir t.t. Labai geras susisiekimas metro bet kuria kryptimi.
Atsakyti
QUOTE(pliusinis zuikis:) @ 2010 03 17, 17:15)
o butukas visai centre - netoli Pompidu centras, katedra. tikrai metro naudotis nereikes  mirksiukas.gif
niu ka - rezervavausi ta nuziureta butuka. laukiu nesulaukiu birzelio  thumbup.gif

Mes irgi su vaiku vaziuojam, tik dar toli kelione - rugpjucio men. ax.gif Rezervavausi viesbucio kambary, tik nereikejo pinigeliu moket, tai dar ziuriu ir kokiu kitu variantu yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2010 03 17, 08:32)
ir mes bigsmile.gif
gavosi 280eurų 4 naktim.butukas prie Notre damo smile.gif

smagu, o jus irgi is kauno su ryanair?

man tai baimiu daug visokiu, viena is ju kaip nusigauti nuo oro uosto (kiek supratau su autobusu ) iki paryziaus.. ir veliau (nors dar neradau kur gyvensim) iki tos vietos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 03 17, 18:36)
smagu, o jus irgi is kauno  su ryanair?

man tai baimiu daug visokiu,  viena is ju kaip nusigauti  nuo oro uosto  (kiek supratau su autobusu ) iki paryziaus.. ir veliau  (nors dar neradau kur gyvensim) iki tos vietos  doh.gif

Man pasiseke cia 05.14-17 moketi tik uz dvi naktis is triju. Matau, kad dar yra savaigaliams tokiu akciju, kas skrendat su Ryanairu savaitgaliams, puiki vieta, 2 km nuo centro, prie pat Moulin Rouge. Priklauso Accorhotels
http://www.accorhote...eme/index.shtml
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2010 03 17, 19:36)
smagu, o jus irgi is kauno  su ryanair?

man tai baimiu daug visokiu,  viena is ju kaip nusigauti  nuo oro uosto  (kiek supratau su autobusu ) iki paryziaus.. ir veliau  (nors dar neradau kur gyvensim) iki tos vietos  doh.gif

aga smile.gif

tai kad nera ko bijot. biggrin.gif iš oro uosto į autobusą, Porte Mailot stotelėj paleis, o nuo ten kur jau gyvensit. mums savininkas detaliai nupasakojo į kokį metro iš tos stotelės sėst ir kaip nuvažiuot iki buto.
Atsakyti
Na va, ruošiamės ir mes į antrąją kelionę į Paryžių bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Daug kas jau žinoma, tai planas yra tiesiog parelaksuot Paryžiaus skersgatviuose, kavinėse ir parkuose wub.gif

Turiu klausimuką toms, kurios nuomavotės butą per LODGIS.
1. Ar depozitą grąžino į rankas išvažiuojant, ar pervedė į sąskaitą jau po kelių dienų, kaip kad rašo sutartyje?
2. Taip pat ir dėl patalynės. Žinau, kad ne visi šeimininkai to reikalauja. Bet tiksliai nesužinosiu, kol nepasirašysim sutarties. Tai norėjau pasiklaust jūsų patyrimo, kaip buvo jūsų atveju - ar reikėjo išplaut ir išlygint?

Būsiu labai dėkinga, jei pasidalinsit, nes ryt jau reikia nuspręst, pasirašom sutartį ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pliusinis zuikis:) @ 2010 03 17, 01:22)
Aciu  4u.gif parasiau uzklausa - laukiu atsakymo smile.gif as jau gyvenu Paryziumi  blush2.gif

Aš užsakinaujau per booking.com
Atsakyti
Sveikos keliauninkės, aš ir norėčiau su savo šeima važiuoti į Paryžių. smile.gif Perskaičiau beveik visas žinutes. Tai būtų pirma kelionė ne per agentūras ir noėjau pasiteirauti apie butų rezervavimą per homelidays.com. g.gif Būtų pigiau ir patogiau ko gero taip. Ar reikia prisiregistruoti tame puslapyje norint rezervuoti butą ir ar nebūna taip, kadlyg užsisakai butą viskas tvarkoje, o vietoj nuvažiavus, atsakoma rezervacija ar dar kas nors panašaus? Dabar tereikia paieškoti pigesnių skrydžių per ryanair.com Ir dar norėjau paklausti, tų kurios jau turi patirties, kaip dėl transporto ir muziejų kainų, 4 m. vaikui pusė kainos būna ar nemokamai? Ačiū už atsakymus. Ir gerų kelionių įspudžių važiuojančioms 4u.gif
Atsakyti
Pradėjau žiūrinėti butus, prašau patarti, kurioj zonoj geriau rinktis - 4 ar 6? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheilla @ 2010 03 18, 09:07)
Pradėjau žiūrinėti butus, prašau patarti, kurioj zonoj geriau rinktis - 4 ar 6?  unsure.gif

Labai sunku patarti. Tik apsilankius, galima išsirinkti mėgiamus rajonus ir vietas. Aš labai mėgstu Marais (4), nes ten nors ir pats centras, bet mažiau turistų. Šiame rajone gyvena daug žydų ir gėjų, bet tikrai nėra tų klaikių gėjų kavinių ar pan. Saint Germaine (6) taip pat labai smagus rajonus. Daug yra paryžiečių dievinančių šį rajoną. Mano nuomone, šie rajonai lygiaverčiai. Buto nuomos kaina Saint Germaine yra šiek tiek didesnė.
Papildyta:
QUOTE(karibiete @ 2010 03 18, 08:34)
Sveikos keliauninkės, aš ir norėčiau su savo šeima važiuoti į Paryžių.  smile.gif Perskaičiau beveik visas žinutes. Tai būtų pirma kelionė ne per agentūras ir noėjau pasiteirauti apie butų rezervavimą per homelidays.com. g.gif  Būtų pigiau ir patogiau ko gero taip. Ar reikia prisiregistruoti tame puslapyje norint rezervuoti butą ir ar nebūna taip, kadlyg užsisakai butą viskas tvarkoje, o vietoj nuvažiavus, atsakoma rezervacija ar dar kas nors panašaus? Dabar tereikia paieškoti pigesnių skrydžių per ryanair.com Ir dar norėjau paklausti, tų kurios jau turi patirties, kaip dėl transporto ir muziejų kainų, 4 m. vaikui pusė kainos būna ar nemokamai? Ačiū už atsakymus. Ir gerų kelionių įspudžių važiuojančioms 4u.gif

Viskas, ko jūs klausiate visiškai neseniai buvo aprašyta šiame forume. Trumpai atsakysiu. Norint rezervuoti butą per homelidays.com, būtina prisiregistruoti, nes kitaip neįmanoma. Apgaulių visur ir visada pasitaiko. Aš pati dar niekada nesusidūriau su kokia nors apgaule, rezervuojant per šią sistemą. Iki 4 m. vaikui transportas nemokamas, muziejai, manau, taip pat.
Atsakyti