QUOTE(Sheilla @ 2010 03 18, 09:07)
Pradėjau žiūrinėti butus, prašau patarti, kurioj zonoj geriau rinktis - 4 ar 6?
Labai sunku patarti. Tik apsilankius, galima išsirinkti mėgiamus rajonus ir vietas. Aš labai mėgstu Marais (4), nes ten nors ir pats centras, bet mažiau turistų. Šiame rajone gyvena daug žydų ir gėjų, bet tikrai nėra tų klaikių gėjų kavinių ar pan. Saint Germaine (6) taip pat labai smagus rajonus. Daug yra paryžiečių dievinančių šį rajoną. Mano nuomone, šie rajonai lygiaverčiai. Buto nuomos kaina Saint Germaine yra šiek tiek didesnė.
Papildyta:
QUOTE(karibiete @ 2010 03 18, 08:34)
Sveikos keliauninkės, aš ir norėčiau su savo šeima važiuoti į Paryžių.

Perskaičiau beveik visas žinutes. Tai būtų pirma kelionė ne per agentūras ir noėjau pasiteirauti apie butų rezervavimą per homelidays.com.

Būtų pigiau ir patogiau ko gero taip. Ar reikia prisiregistruoti tame puslapyje norint rezervuoti butą ir ar nebūna taip, kadlyg užsisakai butą viskas tvarkoje, o vietoj nuvažiavus, atsakoma rezervacija ar dar kas nors panašaus? Dabar tereikia paieškoti pigesnių skrydžių per ryanair.com Ir dar norėjau paklausti, tų kurios jau turi patirties, kaip dėl transporto ir muziejų kainų, 4 m. vaikui pusė kainos būna ar nemokamai? Ačiū už atsakymus. Ir gerų kelionių įspudžių važiuojančioms
Viskas, ko jūs klausiate visiškai neseniai buvo aprašyta šiame forume. Trumpai atsakysiu. Norint rezervuoti butą per homelidays.com, būtina prisiregistruoti, nes kitaip neįmanoma. Apgaulių visur ir visada pasitaiko. Aš pati dar niekada nesusidūriau su kokia nors apgaule, rezervuojant per šią sistemą. Iki 4 m. vaikui transportas nemokamas, muziejai, manau, taip pat.