Įkraunama...
Įkraunama...

ParyžiusV

QUOTE(String @ 2010 03 23, 08:47)
Dėkoju, bandysiu žiūrinėtis  4u.gif  ax.gif

Jei Eifelis yra 7 arr., tai patarkite, realiai iš kurio rajono būtų įmanoma atvykus jau pirmąjį vakarą laisvai pėstute nueiti pasigrožėti vakariniu jo spindesiu? Gyvenant tik 7 arr., ar ir 6 bei 8 arr.?  g.gif  Šiaip žiūrint žemėlapyje, atrodo šie rajonai arčiausiai tikslo? Ar aš klystu?  blush2.gif

Logiška, kad kuo arčiau gyveni norimo objekto, tuo jis arčiau. Paryžiaus centras nėra labai didelis, todėl iš įvairių vietų galima apeiti daug ką pėsčiomis. Tačiau visiškai neverta varginti savo kojyčių, galima iki norimo objekto nuvažiuoti metro, o nuo jo pareiti pėsčiomis ir pan. Iki Eifelio galima plaukti laivu.
Atsakyti
QUOTE(smagumėlis @ 2010 03 23, 12:25)
Paryžiaus centras nėra labai didelis, todėl iš įvairių vietų galima apeiti daug ką pėsčiomis.

Tai per kiek laiko galima apeiti visus "strateginius" objektus, jei centras ne taip jau didelis? Ta prasme, tik apeiti, niekur neužeinant (nei į Luvrą, pvz.). Šiaip norėčiau susidaryti bendrą įvaizdį apie miesto centro plotą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2010 03 23, 11:37)
Tai per kiek laiko galima apeiti visus "strateginius" objektus, jei centras ne taip jau didelis? Ta prasme, tik apeiti, niekur neužeinant (nei į Luvrą, pvz.). Šiaip norėčiau susidaryti bendrą įvaizdį apie miesto centro plotą  ax.gif

Jūsų klausimas labai sudėtingas. "Strateginių" objektų Paryžiuje labai daug, o ir kokie jie? Tai, kas man "strategiška", Jums - gal ne. Be to reikia nustatyti kažkokį "tašką", nuo kurio eini. Todėl tikrai nesugebėsiu paaiškinti. Paryžius nėra milžiniškas, bet per dieną ar dvi tikrai visko neapeisite. Kai ieškote buto, pasiskaitykite, ką rašo šeimininkai: jie aprašo, koks atstumas nuo buto iki populiariausių arba artimiausių objektų.
Papildyta:
QUOTE(smagumėlis @ 2010 03 23, 12:03)
Jūsų klausimas labai sudėtingas. "Strateginių" objektų Paryžiuje labai daug, o ir kokie jie? Tai, kas man "strategiška", Jums - gal ne. Be to reikia nustatyti kažkokį "tašką", nuo kurio eini. Todėl tikrai nesugebėsiu paaiškinti. Paryžius nėra milžiniškas, bet per dieną ar dvi tikrai visko neapeisite. Kai ieškote buto, pasiskaitykite, ką rašo šeimininkai: jie aprašo, koks atstumas nuo buto iki populiariausių arba artimiausių objektų.

Įdedu vieną maršrutą, kurį sudarė viena mamytė. Man jis patiko. Per 48 min. praeinama 3,8 km. Maršrutas pažymėtas mėlynai, tai galite matyti, kokį centro gabaliuką ir per kiek laiko galite praeiti.
http://maps.google.c...=...e=UTF8&z=15
Papildyta:
QUOTE(smagumėlis @ 2010 03 23, 12:08)
Papildyta:
Įdedu vieną maršrutą, kurį sudarė viena mamytė. Man jis patiko. Per 48 min. praeinama 3,8 km. Maršrutas pažymėtas mėlynai, tai galite matyti, kokį centro gabaliuką ir per kiek laiko galite praeiti.
http://maps.google.c...=...e=UTF8&z=15

susimažinkite žemėlapį, tada geriau matosi.
Atsakyti
Gal kas ka galite pakomentuoti apie sio viesbucio vieta ax.gif
Buvau Paryziuj gal pries kokius 12-13 metu, pamenu tik Eifelio boksta ir Eliziejaus laukus wub.gif

http://www.accorhote...tin/index.shtml

Papildyta:
Patikslinkit jei kas susiduret kas cia yra g.gif

"Treat yourself to a 2 night stay (minimum), with breakfast included, and receive a gift, (based on hotel availability) a city pass per person or the "City Bag Mercure" to discover the city at your leisure. Package discounted up to 40% off."
Atsakyti
QUOTE(Smilčius @ 2010 03 23, 12:20)
Gal kas ka galite pakomentuoti apie sio viesbucio vieta ax.gif
Buvau Paryziuj gal pries kokius 12-13 metu, pamenu tik Eifelio boksta ir Eliziejaus laukus wub.gif

http://www.accorhote...tin/index.shtml

Viešbutis toli nuo lankytinų objektų ir šiaip gana prastame rajone. Už tokią kainą galima rasti daug geresnėje vietoje.
Atsakyti
Čia vėl aš su savo klausimas blush2.gif
Pirmadienį susiplanavusi skirti Monmartui. Ar tikrai aš ten pamatysiu visą grožį? Aš kažkodėl įsivaizduoju, jog nueitum į mūsų pilies gatvę Vilniuje, tai pirmadienį ten nebus paveikslų, tų kioskelių, bus parduotuvės uždarytos (tiesą pasakius niekada nebuvau pirmadienį Vilniaus centre, gal aš ir klystu). Bet man kažkodėl atrodo, kad būtent pirmadienis yra ta diena kai gali nepamatyti pusę grožio. Ar taip neatsitiks Monmarte? O pirmadienį dirba Eliziejaus laukuose parduotuvės? Aišku ten bus per didelė prabanga eiti, bet vistiek būtų smagu kažkur truputį nosį ikišt:)
Atsakyti
Sveikutės,

gal kas galit pasiūlyt kokį viešbutuką, kad būtų 3-vietis. Kažkaip labai jų nedaug radau. schmoll.gif Domintų kur nors Lotynų kvartale...tą kur nusižiūrėjus buvau, neliko laisvų triviečių reikalingai datai...
Atsakyti
Beje, brangiosios, kaip ten su arbatpinigiais kavinese? Kas mandagu, kas nemandagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linciaika @ 2010 03 23, 16:44)
Sveikutės,

gal kas galit pasiūlyt kokį viešbutuką, kad būtų 3-vietis. Kažkaip labai jų nedaug radau. schmoll.gif Domintų kur nors Lotynų kvartale...tą kur nusižiūrėjus buvau, neliko laisvų triviečių reikalingai datai...

Čia 74 viešbučiai Saint Germain ir Lotynų kvartale. Tik nusistatykite savo datą.
http://www.booking.c...us=0;district=6

Arbatpinigių palikti galima, tik nereikia palikti per daug, nes prancūzai (nors kavinėse padavėjais retai dirba patys prancūzai) į tai žiūri kaip į arogantišką demonstravimą savo pranašumo. Apie penkis procentus - kavinėse, o prabangiuose restoranuose - daugiau. Kavinėse sąskaitas atneša kartu su užsakymu, tai, kai pamato, kad palieki arbatpinigių padavėjai tampa labai draugiški:)).
Nepastebėjau, kad parduotuvės nedirbtų pirmadienį, dažniausiai nedirba sekmadienį. O šiaip gyvenimas Paryžiuje verda kasdien.
Atsakyti
QUOTE(smagumėlis @ 2010 03 23, 19:42)

Nepastebėjau, kad parduotuvės nedirbtų pirmadienį, dažniausiai nedirba sekmadienį. O šiaip gyvenimas Paryžiuje verda kasdien.

Dirba ir sekmadienį, mes išskridinėjom sekmadienį vakare- tai ryte dar bastėmės ir apsipirkinėjom.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 03 23, 19:44)
Dirba ir sekmadienį, mes išskridinėjom sekmadienį vakare- tai ryte dar bastėmės ir apsipirkinėjom.

Taip, iš tiesų netiksliai parašiau: nedirba tik kai kurios mažesnės parduotuvėlės.
Atsakyti
QUOTE(KAPPA @ 2010 02 19, 15:24)
Nius normali kaina, tikrai grazhi panorama atsiveria, mes tokio vaizdo neturejom, ir gyvenom MOnmartro raj., tai 60 euru mokejom, bet siaip negrisciau ten, labai jau sienos popierines buvo doh.gif  biggrin.gif

Na, nezinau... Mes gyvenom Paryziuj Formula viesbutyje pries 2 metus, kaina buvo 33 EUR uz kambari, t.y. dvigubai pigiau, nei Jus mokejot. aisku, per langa tokiu vaizdu nebuvo, bet vien uz juos permoket, tai nezinau... essen.gif
Atsakyti