Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(Avijacija @ 2009 04 27, 10:09)
gražus žiedelis Irunia. O aš tai vargau su violetiniu modeelinu. Nelabai mėgstu šią spalvą gal dėl to taip sunkiai čia man gavos smile.gif

Tu galvok ką sakai. Nevaryk ant violetinės lotuliukas.gif
Labai gražus komplektukas thumbup.gif Auskarus tai tikrai nešiočiau mirksiukas.gif
Atsakyti
man irgi tas filiotavas gražus biggrin.gif
savo atitempiau ... ax.gif
user posted image
biggrin.gif
user posted image
biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Grazus marguciai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2009 04 27, 14:31)
Grazus marguciai  thumbup.gif

4u.gif nuo velykų užsilikę hihihi.gif
Atsakyti
Vau, kiek čia Jūs grožybių prigaminę blink.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai tie komplektukai juoda-balta gražūs
Aš tai turiu fimo prisipirkusi, bet taip niekaip neprisiruošiu prisėsti pabandyti ax.gif Gal po sesijos pavyks rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 27 balandžio 2009 - 14:49
Irunia, nemėgstu to modelino būtent dėl blizgučių, visai ne prie ko jie ten smile.gif o jei nori akmens efektą padaryt - gali į pilką pati primaišyt ko nor - maltų pipirų, kavos ir pan.

Avijacija - gražuuuuuuuu wub.gif

mieguti, tikrai į margučius panašūs thumbup.gif

ir aš pasirodau ax.gif šiandien užsimaniau palipdyt, sunkus tai darbas, net nenumaniau....sprandą nuo įtampos skauda hihihi.gif
user posted image
user posted image

user posted image

Atsakyti
Oi kiek grožių.......... Mijaka nu tavo menas tai neišpasakyto grožio wub.gif bandysiu gal ir aš tokį kažkokį padaryt, nu labai labai gražu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2009 04 27, 15:48)
ir aš pasirodau ax.gif šiandien užsimaniau palipdyt, sunkus tai darbas, net nenumaniau....sprandą nuo įtampos skauda hihihi.gif

blink.gif blink.gif Koks grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2009 04 27, 15:48)
Gal po sesijos pavyks  rolleyes.gif

aš tai prieš sesiją, per sesiją, ir vietoj sesijos lipdau lipdau lipdau lotuliukas.gif
QUOTE(Avijacija @ 2009 04 27, 15:51)
Oi kiek grožių.......... Mijaka nu tavo menas tai neišpasakyto grožio  wub.gif  bandysiu gal ir aš tokį kažkokį padaryt, nu labai labai gražu  ax.gif

bandyk thumbup.gif šiaip nėra sunku, tik va sakau, man sprandą paskaudo, reikia patogesnė vietą rasti tokiam darbui g.gif
QUOTE(juratela @ 2009 04 27, 15:56)
blink.gif  blink.gif Koks grožis  wub.gif  wub.gif  wub.gif

4u.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2009 04 27, 17:01)
aš tai prieš sesiją, per sesiją, ir vietoj sesijos lipdau lipdau lipdau lotuliukas.gif

4u.gif ačiū

Aš tai jau ir taip iki šiol karoliukais susirgusi esu, net referatai su kursiniais nusikėlė paskutinei minutei,
Aišku mielu noru ir fimą išbandyčiau kuo greičiau (kad ir vietoj kursinio lotuliukas.gif ), bet kad reikia pabaigti darbus, kad vasarą galima būtų rankdarbiams (ir ne tik) pašvęsti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 27 balandžio 2009 - 16:06
Mijaka, labai grazus pakabukai, ypac pirmasis thumbup.gif
Atsakyti
merginos, esu visai dar zalia siuose reikaluose, bet labai wub.gif noriu ismokti kurti situos grozius.
Siandien nusipirkau modelino (taip buvo ivardinta), bet jis nespalvotas, kaip baltas molis. Ir apie kepima nieko neminima instrukcijoje g.gif Ar as cia kazka ne ta nusipirkau? nes pas jus matau viskas tik is spalvotu. Jei kas bandet su tuo "baltuoju", gal galit patart kaip nulipdzius norima daikteli (na, is nespalvoto teks lipdyt rastus, o ne maisyt spalvas blush2.gif ) ji paskui "apdorot" - iskept, nuslifuot ar kazkaip kitaip?
Labai dekui uz pagalba 4u.gif
Atsakyti