Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(Dusele @ 2009 04 27, 22:10)

Ore džiūvantis modelinas kietėja savaime- džiūdamas.
Todėl pradarytą pakuotę ir nesunaudotą modeliną reikia laikyti sandariai uždarius, kad likutis nesudžiūtų.
O lipdinius reikia tiesiog palikti džiūti savaime (laikas priklauso nuo oro temp., lipdinio storio ir panašiai... Aš palieku kelioms dienoms)
Pilnai išdžiūvus, galima šlifuoti, gręžioti, jei reikia. Tada galima dažyti, paišyti , jei norisi:) , jei reikia- galima lakuoti.
(tinka dekupaže naudojamos priemonės ir medžiagos)

Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2009 04 27, 21:35)
Ore džiūvantis modelinas kietėja savaime- džiūdamas.
Todėl pradarytą pakuotę ir nesunaudotą modeliną reikia laikyti sandariai uždarius, kad likutis nesudžiūtų.
O lipdinius reikia tiesiog palikti džiūti savaime (laikas priklauso nuo oro temp., lipdinio storio ir panašiai... Aš palieku kelioms dienoms)
Pilnai išdžiūvus, galima šlifuoti, gręžioti, jei reikia. Tada galima dažyti, paišyti , jei norisi:) , jei reikia- galima lakuoti.
(tinka dekupaže naudojamos priemonės ir medžiagos)

aciu. O jis visada toks nelipnus? Ta prasme atskiros detales nesusilipdo tarpusavyje, reikia klijuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 04 27, 23:08)
aciu. O jis visada toks nelipnus? Ta prasme atskiros detales nesusilipdo tarpusavyje, reikia klijuoti g.gif

Na ore džiūvantieji labiau panašūs į molį, tai ir lipdymas panašiai vyksta- aš naudojuosi įvairiomis modeliavimo mentelėmis atskiroms detalėms prilygint/priglaistyt, taip pat lipdydama po ranka turiu porolono gabaliuką, įmerktą į dubenėlį su vandeniu- nuolat vilgau rankas, šlapiais pirštais lengviau išlygint paviršių. Ir tuos savo lipdinius nuolat glostau formuodama.
Atsakyti
nu va žiūrinėju ką pasaulyje galima gero aptikt smile.gif net neįsivaizduoju. Kažin vertas šitas daiktas tiek pinigėlių? iš vis pas mus galima kažko rast tokio? 4u.gif

http://www.firemount...sp?PN=H203385TL
Atsakyti
Aviacija paziurek stai cia http://www.dekovita..../sort/4a/page/3

ir dar cia
http://www.creativa....linas/teksturos

o dar puikiai galima pritaikyt visokius stampukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos saunuoles bigsmile.gif gal galeciau gauti informacijos kur perkate tokius grazius uzsegimus auskaram ax.gif ir ziedo pagrindus g.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
As tai internetinese parduotuvese perku ax.gif
Atsakyti
o kur galima nupirkti laka kaune?ir koks jis turi buti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pacific: 03 gegužės 2009 - 21:22
QUOTE(Pacific @ 2009 05 03, 22:22)
o kur galima nupirkti laka kaune?ir koks jis turi buti? ax.gif

Tai manau perėjus senamiestį per pardes rastum. Gal Creativoj g.gif
Bet aš per internetą pirkau. 4u.gif
Atsakyti
Koki pirkai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2009 05 03, 22:38)
Tai manau perėjus senamiestį per pardes rastum. Gal Creativoj g.gif
Bet aš per internetą pirkau. 4u.gif

kad cretivoj buvau preita savaite, tai neturejo. ir jie nuo geguzes 1 kaip supratau uzsidare, todel ispardavinejo su nuolaidom viska. g.gif
Atsakyti
kokie gražūs darbeliai wub.gif
Atsakyti