Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(Avijacija @ 2009 05 29, 15:53)
kur pirkai poliruoklį ir ar brangiai mokėjai? vis neprisiruošiu jo įsigyti.....

nu gi pasirodo draugės vyras turėjo. Tereikėjo pasiteirauti.
Sako nu jo, turiu lotuliukas.gif
Geras daiktas, bet triukšmingas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2009 05 28, 16:45)
Ačiū. Net pati dabar buvau užsidėjus. Visai patiko. Gal nedovanot lotuliukas.gif

Labai gazi sage,noreciau tokios dovanu blush2.gif
Ir noreciau pabandyti kokia sage padaryti ax.gif ,tik viska dekupazinu o prie sagiu neprisiruosiu biggrin.gif
Atsakyti
Labu,

gal galėtumėt pasidalint, kaip prilipinat smulkias detalytes iš fimo prie sagės pagrindo iš fimo? Ar kepat viską atskirai, o po to klijuojat, ar tiesiog bandot iš karto prilipint? Priraičiau visokių a la gėlyčių, bet prispaudžiant prie fimo pagrindo, deformuojasi, o neprispaudžiant, bijau, kad gerai neprikeps?.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Buckiukas @ 2009 06 01, 10:07)
Labu,

gal galėtumėt pasidalint, kaip prilipinat smulkias detalytes iš fimo prie sagės pagrindo iš fimo? Ar kepat viską atskirai, o po to klijuojat, ar tiesiog bandot iš karto prilipint? Priraičiau visokių a la gėlyčių, bet prispaudžiant prie fimo pagrindo, deformuojasi, o neprispaudžiant, bijau, kad gerai neprikeps?..  4u.gif

nugi kepu iš karto biggrin.gif gal tu labai spaudi, kad deformuojasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2009 06 01, 09:43)
nugi kepu iš karto biggrin.gif gal tu labai spaudi, kad deformuojasi? g.gif

aš jau iškepiau atskirai doh.gif biggrin.gif Nespaudžiu bet tada atrodo, kad neprilipo gerai - eisiu po to ir pamesiu kokį susuktuką lotuliukas.gif
teks bandyt iš karto lipdyt, ačiū oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Buckiukas @ 2009 06 01, 11:07)
aš jau iškepiau atskirai  doh.gif  biggrin.gif  Nespaudžiu bet tada atrodo, kad neprilipo gerai - eisiu po to ir pamesiu kokį susuktuką  lotuliukas.gif
teks bandyt iš karto lipdyt, ačiū  oro_buckis.gif

turėsi pasirodyti, kai susimatysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2009 05 28, 13:01)
Nu va, pagaliau kažką (bent kažką iš ruošinių doh.gif  ) pabaigiau.
Bus duoklė draugėms lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

super sage. wub.gif wub.gif
o kaip paskui tvirtinama juostele ir koks pagrindas sages? ax.gif
Atsakyti
Sveikutės. Vau kokie jūsų darbai. Aš ir visai susidomėjau ir norėčiau pilnos jūsų pagalbos. Ko reik įsigyt pradedančiajai ir aplamai kaip viska daryt, norėčiau visokiausius niuansus sužinot. Būsių dėkinga už informaciją.
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2009 06 01, 21:08)
Sveikutės. Vau kokie jūsų darbai. Aš ir visai susidomėjau ir norėčiau pilnos jūsų pagalbos. Ko reik įsigyt pradedančiajai ir aplamai kaip viska daryt, norėčiau visokiausius niuansus sužinot. Būsių dėkinga už informaciją.

na, visokius niuansus sužinosi bedirbdama biggrin.gif kiekvienas atranda kažką bandydamas biggrin.gif O pradžiai reikės fimo biggrin.gif be jo jau niekaip biggrin.gif

pora šviežienų iš mano kiemo ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 02 birželio 2009 - 10:46
paaiskinkit kaip prie sages kitos buses pritvirtint juostele ir uzsegima?kaip gi atrodo ta antra puse?
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2009 06 02, 13:03)
paaiskinkit kaip prie sages kitos buses pritvirtint juostele ir uzsegima?kaip gi atrodo ta antra puse?

Iškerpu apskritimuką iš veltinio lakšto. Prie jo prisiuvu juostelę. Ten pat prisiuvu ir užsegimą. Tada visą šitą darinį klijuoju prie modelino blynuko. Gaila nenufotografavau eigos. Labai skubėjau. Gal su kita sage mirksiukas.gif
Nueik į sagių temą. Ten ta tema daugiau visko 4u.gif

JUTAREEEEEEE, pranokai pati save thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 02 birželio 2009 - 14:33
QUOTE(Irunia @ 2009 06 02, 15:31)

JUTAREEEEEEE, pranokai pati save thumbup.gif

nu jau blush2.gif ačiū biggrin.gif
Atsakyti