Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Aviacija, gal bandyk norimą indą folija apsukti, o tada fimo dėt? g.gif Kai iškepsi, indą išimsi, o folija nusiplėšti turėtų mastau.gif
Atsakyti
bet vidine indo dalis nuo folijos bus lyg su grioveliais,na tokia lyg odos imitacija smile.gif nors tai gali but kaip privalumas biggrin.gif
Atsakyti
bandysiu , ačiū už idėjas 4u.gif
Atsakyti
Tada vietoj folijos galima po pieriu naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2009 05 21, 16:48)
Tada vietoj folijos galima po pieriu naudoti.

O gal aliejumi patepti? Turėtų lengviau išsiimti.
Atsakyti
Valioo, gavosi iš pirmo karto nupoliruot thumbup.gif
Ir nereikia ten jokių įgudimų su tuo šlifuokliu, reikia tik šlifavimo medžiagas pasirinkt tinkamas thumbup.gif
Gaila vaikas miega, negaliu toliau eit poliruot doh.gif Jau biški prikėliau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 05 19, 15:43)
man kažkaip gražiau žiūrėjos drambliukai keturkampiai, bet pageidavimas buvo toks  ax.gif

labas gražu thumbup.gif tokia švari balta spalva tau gaunasi wub.gif

QUOTE(Vijolė @ 2009 05 20, 12:32)
gal asės man pasakytų kame bėda jei modelinas iškeptas labai pasiduoda trupėjimui  g.gif nedakepta? per maža temparatūra?

nežinau g.gif kokios spalvos, fimo čia taip ? kad labai trupėtų nepastebėjau niekad, man dažniau būna kad lankstosi, minkštas, bet netrupa

QUOTE(Irunia @ 2009 05 21, 23:34)
Valioo, gavosi iš pirmo karto nupoliruot thumbup.gif

super thumbup.gif prašom pasidoryti su rezultatais ax.gif

ir aš rodausi, pamėgau šią tehniką wub.gif
user posted image
user posted image

šiandien noriu pabandyt padaryt apyrankę vientisą, keptą ant butelio g.gif ar bandėt kas nors ? laukiu patarimų bigsmile.gif ir einu eksperimentuot
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2009 05 22, 08:49)
nežinau  g.gif  kokios spalvos, fimo čia taip ? kad labai trupėtų nepastebėjau niekad, man dažniau būna kad lankstosi, minkštas, bet netrupa
super  thumbup.gif  prašom pasidoryti su rezultatais ax.gif

spalvos kodo nepasakysiu na bet tamsi žalia tarkim
user posted image tas blynas ant valo vertas, ir jei tą valą gerokai truktelėjus į viršų už burbuliuko tai visas ištisai per tą blyną ir nutrupėjo doh.gif
dariau ir mėlyną su ryškia geltona tai irgi tokie trapūs. sad.gif spėju gal galėjo mano viryklė pavest su palaikoma temperatūra g.gif užkėlus iki 150 pakepiau dar 10 minučių bet visvien detales rankom lengvai laužiau į daugybę detalių verysad.gif
Atsakyti
gal matėt, bet mane apstulbino - maisto miniatiūros iš fimo
Atsakyti
Vijole, manau perlaikei.
Man sutrupėjęs buvo vienas karoliukas kai iškeptus palakavau ir dar įkišau į orkaitę "padžiovint". Per daug matyt buvo karščio jiems. doh.gif

Mijaka, tai kad nėr ką rodytis. Viskas dar tik žaliavos pavidalu. Nedaeina rankos išgimdyt gaminius. Nors jau ir susipirkau furnitūros. Ale tai viena, tai kita...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 22 gegužės 2009 - 22:32
Sveikos, darbštuolės mirksiukas.gif ,
Jau prigaminusios jūs čia... Super! Nusipirkau ir aš porą gabaliukų fimo.... Ju mintyse matau, ką norėčiau pasigaminti, tik daug klausimų.... Į ne visus radau atsakymus, nors atrodo įdėmiai skaičiau... Taigi, gal galėtumėt atsakyti, ar norint perkelti paveiksliuką ant fimo jis turi būti atspausdintas ant kokio nors specialaus popieriaus, ar paprastas tinka? Ir laikomas jis ant dar nekepto fimo? Ir dar, ar norint puošti fimą akmenukais, galima juos tiesiog įspausti ir kepti, ar reikia klijuoti specialiais klijais? Jei taip, tai kokiais? Na va, atrodo tiek šiam kartui.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ashypsena @ 2009 05 23, 15:41)
Sveikos, darbštuolės mirksiukas.gif ,
Jau prigaminusios jūs čia... Super! Nusipirkau ir aš porą gabaliukų fimo.... Ju mintyse matau, ką norėčiau pasigaminti, tik daug klausimų.... Į ne visus radau atsakymus, nors atrodo įdėmiai skaičiau... Taigi, gal galėtumėt atsakyti, ar norint perkelti paveiksliuką ant fimo jis turi būti atspausdintas ant kokio nors specialaus popieriaus, ar paprastas tinka? Ir laikomas jis ant dar nekepto fimo? Ir dar, ar norint puošti fimą akmenukais, galima juos tiesiog įspausti ir kepti, ar reikia klijuoti specialiais klijais? Jei taip, tai kokiais? Na va, atrodo tiek šiam kartui.... blush2.gif

Popierius paprastas. Spausdintuvas lazerinis. Laikyti ant dar nekepto. Po to ne šlifuoti, o tik lakuoti (antraip paveiksliuką nutrinsi).
Akmenukus įspausti norimoje vietoje ir galima kepti kartu, o paskui klijuoti ant jau iškepto. O klijai tai skonio reikalas - galima super glue, galima Momentu. Atsirink kas tau geriau. Aš klijuoju Moment Kristal klijais.

Buvau Kauno dienose. Nieko įspūdingo. Bet buvau tik nuo Soboro iki Skalsos.
Atsakyti