Pacific, viskas gerai, tik man tas juostelės kraštas neapdirbtas akis bado
QUOTE(Irunia @ 2009 06 06, 20:52)
supratau. bus pataisyta
Sveikos, labai norėčiau jūsų pagalbos. Esu šioje srityje totali naujokė ir norėčiau pradėti. Turiu daugybe klausimų ir tikiuosi, kad atsakysit jai bus nesunku
Tarkim nusipirkus modeliną kaip gauti tokia formą?

arba stačiakampio?
Ir kas toliau tada reik iškept orkaitėje? O jai norėčiau foto perkelt tai reik su akriliniais dažais nuspalvint jį ar ne? Ir kaip reiktų tą foto perkelt? Kokie ten visi nuansai? Ir aplamai ko reiktų įsigyti ?
Labai norėčiau, kad man padėtumėt.
Tarkim nusipirkus modeliną kaip gauti tokia formą?

arba stačiakampio?
Ir kas toliau tada reik iškept orkaitėje? O jai norėčiau foto perkelt tai reik su akriliniais dažais nuspalvint jį ar ne? Ir kaip reiktų tą foto perkelt? Kokie ten visi nuansai? Ir aplamai ko reiktų įsigyti ?
Labai norėčiau, kad man padėtumėt.
tokius auskariukus galima padaryt 2 būdais.
1.Dekupažo būdu. Išsikočioji modeliną, išsipjauni norimą formą. Galima pirkt specialias formeles arba skirtas sausainiam
pastarųjų radau labai įdomių ir net pigesnių ir geresnės kokybės
galima šiaip ant popieriaus išsikirpus norimą formą, ir tada su peiliuku išsipjaut. Tada kepi 30 min 130 laipsnių karštyje. Leidi atvėst. Tada kas netinka pataisai su švitriniu popieriuku ir darai dekupažą. Jei naudoji baltą modeliną tai dažyt prieš paveiksliuko klijavimą nėra būtina baltai. Apie dekupažą jau neaiškinsiu, jei ką tai dekupažo temoj rasi ko reikia
2. Paveiksliuko perkėlimas. Atsispausdini norimą paveiksliuką su LAZERINIU PRINTERIU. išsikočioji modeliną ir prie jo priglaudi norimą paveikliuką, priglostai ir dar visa kaip. Nespalvotas persikelia per kokias 2 valandžikes ir be jokių priemonių. Spalvotas sunkiau ir gal jau reiktų specialių ptriemonių (Acetono,vandens ar dar kokio velnio
šiuo atveju tavo nepalvotas, tai pradžiai pabandyk savaminį persikėlimą, tiesiog palieki viską ramybėj porai valandžikių. Tada nuimi paveiksliuko popierėlį. Pamatysi kad ant modelino viskas bus persikėlę, tada išsipjausi norimą formą(paveiksliukas tada būna labai jautrus ir teplus) ir kepi 30 min 130 laipsnių karštyje. Iškepus kampučius gali patvarkyt su švitriniu, lakuoji.
Papildyta:
pradžiai kočiojimui aš naudojau stiklainį
dabar jau turiu mašinėlę, bet pabandymui jos tikrai nereikia. O gal tau visai tas darbas nepatiks. O įsigyti užteks pradžiai tik balto Fimo modelino. Ir švitrinio popieriuko gal stambesnio ir labai smulkaus. auskarui skylutę gali padaryt su dantų krapštuku
1.Dekupažo būdu. Išsikočioji modeliną, išsipjauni norimą formą. Galima pirkt specialias formeles arba skirtas sausainiam
2. Paveiksliuko perkėlimas. Atsispausdini norimą paveiksliuką su LAZERINIU PRINTERIU. išsikočioji modeliną ir prie jo priglaudi norimą paveikliuką, priglostai ir dar visa kaip. Nespalvotas persikelia per kokias 2 valandžikes ir be jokių priemonių. Spalvotas sunkiau ir gal jau reiktų specialių ptriemonių (Acetono,vandens ar dar kokio velnio
Papildyta:
pradžiai kočiojimui aš naudojau stiklainį
QUOTE(Pacific @ 2009 06 11, 13:37)
kokiu šepetėliu lakuoji ,gal jo šereliai per kieti ir daugiau lako ant šepetėlio turi būt
QUOTE(miegutis @ 2009 06 11, 13:13)
kokiu šepetėliu lakuoji ,gal jo šereliai per kieti ir daugiau lako ant šepetėlio turi būt 
sepetelis yra prie lako, ir tikrai jis minkstas ir lygus
Pacific,man taip pat iškilo tokia problemėlė, aš maniau, kad man čia dėl lako, nes tie dryžiai atsirasdavo būtent tada,kai vandeninį laką naudojau
O šiaip jūs naturalių šerelių teptukus naudojat? Mano yra su voverės plaukeliai švelnus toks, bet galvoju, kad reiktų gal kitokį įsigyti
QUOTE(Celtic*Sun @ 2009 06 11, 21:43)
Pacific,man taip pat iškilo tokia problemėlė, aš maniau, kad man čia dėl lako, nes tie dryžiai atsirasdavo būtent tada,kai vandeninį laką naudojau
O šiaip jūs naturalių šerelių teptukus naudojat? Mano yra su voverės plaukeliai švelnus toks, bet galvoju, kad reiktų gal kitokį įsigyti 
O į temą, tai man rodos voverės vieni švelniausių ir minkščiausių būna, ar ne?
geriausiai sintetinio pluošto teptukas
sintetiniai dabar irgi nepigūs būna, bet labai geros kokybės. Man tai jie viskam tinkami turbūt. Kam gi tas voveres skriaust