Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(mijaka @ 2009 06 26, 20:29)
truputėlį užmečiau papuošaliukus ax.gif perėjau ant skilptūrėlių hihihi.gif bet kadangi tai vistiek iš polimerinio molio tai manau tinka rodytis šioje temoje biggrin.gif šiandien baigtas darbelis - Harley-Davidson kopija, dovana baikerių klubui  smile.gif
...

blink.gif Nu nieko sau blink.gif Va cia tai jega thumbup.gif
Atsakyti
eikit sau panos Avijacija liuks darbelis thumbup.gif , o mijakos
oba blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegutis: 26 birželio 2009 - 21:26
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 26, 21:38)
mijaka-nu nerealu  thumbup.gif net vyrui parodžiau  bigsmile.gif

ačiū biggrin.gif vyrams labiausiai patinka, maniškis turbūt pirmą kartą mane pagyrė už darbą, iki šiol vis durnystėm vadindavo lipdymus hihihi.gif
dabar reikia MTZ traktorių nulipdyt mastau.gif greit busiu technikos meistrė lotuliukas.gif
QUOTE(vovere74 @ 2009 06 26, 22:03)
blink.gif  Nu nieko sau blink.gif  Va cia tai jega thumbup.gif

ačiū ax.gif
QUOTE(miegutis @ 2009 06 26, 22:21)
mijakosvoba blink.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ačiū ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Mijaka, super tavo baikeris thumbup.gif as ir du baikerius pazistu, kuriems tokia dovana patiktu, tik gaila kad pati nemoku tokiu groziu lipdyt verysad.gif
Atsakyti
jo-vita7, o tu pabandyk smile.gif kol nepabandysi - nežinosi biggrin.gif nieko nėra sudėtingo, po kiek praktikos rankos pačios lipdo viską ką reikia hihihi.gif o jei ka - kreipkis mirksiukas.gif
Atsakyti
kad matai, as nemoku aplamai net is plastilino jokios figureles nulipdyt. man ir piest nelabai gaunasi. dar studentavimo laikais prasydavau kad kas uz mane nulipdytu blush2.gif
Atsakyti
mijaka, oho blink.gif thumbup.gif

nepatinka man visokios skulptureles bet tavo darbas liuksiskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 27 birželio 2009 - 09:08
nu va po tokios tylos kaip atgijo tema thumbup.gif aš kažkodėl nesuprantu kodėl modelinas dar toks nepopuliarus, o juk jo galimybės tokios didelės g.gif
Atsakyti
o-pa-pa ačiū biggrin.gif

Avijacija, sakai nepopuliarus g.gif manau viskas po truputi vyksta...aš kai pradėjau lipdyt tai tik vienoj vietoj žinojau pirkt, o dabar jau kaip plinta, reiškias yra paklausa smile.gif

tuo pačiu paklausiu - kur Lietuveje yra Sculpey modelino pirkt ? g.gif dekovitoje mažas pasirinkimas kai žiūrėjau paskutinį kartą, o man patiko su juo dirbt thumbup.gif
Atsakyti
Vis stebiu šią temą ir kaupiu ryžtą antram bandymui vis skaitydama domėdamasi viskuo, kas susiję su modelinu hihihi.gif radau kai ką, jau net nepamenu, kur radau tą nuorodėlę, kad išsisaugojau, bet gal kam pravers apie lakus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elika @ 2009 06 27, 21:48)
Vis stebiu šią temą ir kaupiu ryžtą antram bandymui vis skaitydama domėdamasi viskuo, kas susiję su modelinu  hihihi.gif radau kai ką, jau net nepamenu, kur radau tą nuorodėlę, kad išsisaugojau, bet gal kam pravers apie lakus  ax.gif

o gal toks yra ir angliskas puslapis apie lakus g.gif 4u.gif
Atsakyti
mijaka, lenkiu galvą prieš tokį darbą thumbup.gif

Avijacija, lipdom lipdom, tik nesirodom. Nėr kada - per daug pašalinių darbų. Tai modelinas dūšios atgaivinimui ir tik prabėgom mirksiukas.gif
Atsakyti