Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Oi, ačiū, efauto! 4u.gif O kaip čia Jums pavyko, o man ne? g.gif
Apyrankę tai iš tikrųjų ne ant butelio kepiau, o tiesiog taip paprastai formą padariau...
Pas mane vienas klausimas iškilo... Skaičiau,jog modelino dirbinius galima lakuoti dekupažui skirtu laku, bet man tada jie tokie lipnūs būna, nors atrodo gerai išdžiūna... Pas mane akrilinis lakas, gal sintetinis labiau tinka? Kokį jūs naudojate? blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(ashypsena @ 2009 07 01, 00:00)
Pas mane akrilinis lakas, gal sintetinis labiau tinka? Kokį jūs naudojate?  blush2.gif

Apie lakus prieš porą puslapių šioj temoj Elika įdėjo puikiausią nuorodą :
QUOTE(Elika @ 2009 06 27, 22:48)
radau kai ką, jau net nepamenu, kur radau tą nuorodėlę, kad išsisaugojau, bet gal kam pravers apie lakus  ax.gif

(jei rusiškai sunku suprast, galima pasinaudot, kad ir google vertėju...)

Atsakyti

! 
Mamukas Indriukas, necituokite nuotraukų !!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 10 liepos 2009 - 23:21
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 07 01, 16:04)
fantastine drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

user posted image blush2.gif
Atsakyti
Super!!! Labai kruopštu ir panašu į originalą thumbup.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 07 01, 16:04)
fantastine drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nerealiai, net žodžių trūksta thumbup.gif
Atsakyti
Mijaka, super darbelis thumbup.gif . Net sunku patiketi, kad cia ranku darbas.

Pasirodau ir as. Cia dovana mazai nesenei gimusiai mergaitei smile.gif

! 
Nuotrauka pašalinta dėl perdidelio formato !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 10 liepos 2009 - 23:22
Turiu klausimą: ar galima kažką nulipdžius palikti per naktį neiškeptą? Ar nieko nenutiks iki ryto?
Atsakyti
QUOTE(gitaja @ 2009 07 07, 23:37)
Turiu klausimą: ar galima kažką nulipdžius palikti per naktį neiškeptą? Ar nieko nenutiks iki ryto?

gali palikt nieko nenutiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai persiprasau, nelabai turiu laiko visa temele skaityti. Permeciau akim, lyg neuzmaciau. Internete nerandu niekur. Gal kuri gali pasakyt su kuo galima ant FIMO rasyti. Ir lakuoti pries ar po rasymo. Noriu vardus uzrasyti ant tokiu kaip medaliu. Labai busiu dekinga.
Atsakyti
Ony, rašyk su dantų krapštuku (įspausk) o paskui iškeptą medalį tonuok dažais arba akių šešėliais ir išryškės užrašas. Na arba ant iškepto galima rašyt jau bet kuo, manau - dažais pvz g.gif aš reikalui esant rašau su markeriu plonu, kur ant CD skirtas rašyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 09 liepos 2009 - 14:51
http://www.mintis.or...dinamu-projektu

user posted image

sveikos , damos, žiūrėkite, kokia knygelė smile.gif meistrėms mažu nieko naujo ir nebus, bet naujokėms tikrai padės, net aš užsimaniau išmėginti modeliną wub.gif wub.gif ir kaina labai gera.
Atsakyti