Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(mmergyte @ 2009 04 21, 12:15)
tesiu pazada,uz kokybe foto blush2.gif  4u.gif

Kokia firma šio šlifuoklio? Buvau nusipirkus tokį Skilą, bet pasirodė brokuotas, grąžinau, o parduotuvė tuo metu kito neturėjo. Tai taip ir likau be šlifuoklio, nes niekiap dabar neprisiruošiu nusipirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2009 04 21, 15:24)
Kokia firma šio šlifuoklio? Buvau nusipirkus tokį Skilą, bet pasirodė brokuotas, grąžinau, o parduotuvė tuo metu kito neturėjo. Tai taip ir likau be šlifuoklio, nes niekiap dabar neprisiruošiu nusipirkt doh.gif

kazkokia king craft g.gif ale viskas visur vokiskai surasyta doh.gif
Atsakyti
Sveikos, idomi temele, gvildenama.
kartais nebesuprantu i kuri gala dusiai nusiduoti, nes nuo taip visko daug, taip viskas idomu ir rankos viska gali padaryti...tik laiko reikia
Atsakyti
ilja, o tas skilas iš esmės buvo normalus?
Atsakyti
merginos kaunietės jei norit pigesnio modelino prašom į creativą smile.gif 5.89 gaunas. Jie ten viską išsiparduoda. aišku nėra čia jau taip baisiai pigu bet vsivien jei nemažai naudojat............. aš tai jau apsirūpinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 04 21, 16:42)
merginos kaunietės jei norit pigesnio modelino prašom į creativą smile.gif 5.89 gaunas. Jie ten viską išsiparduoda. aišku nėra čia jau taip baisiai pigu bet vsivien jei nemažai naudojat.............  aš tai jau apsirūpinau  biggrin.gif

Aha aš irgi šio bei to. Peiliukus va pigiau pačiupau.
Tik kad spalvų modelino ne perdaugiausiai idant išparduoda.
Ir mašinką sakė turės tik po poros savaičių lotuliukas.gif
Atsakyti
palikit ir man ką nors lotuliukas.gif penktadienį važiuosiu, kažin rasiu kokio molio užsilikusio dar ? lotuliukas.gif
Papildyta:
dedu naujus darbelius, senokai nesirodžiau blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
mijaka,
super, aukstasisi pilotazas
Atsakyti
mijaka, nu padirbėjai padirbėjai thumbup.gif
Kas ten per menas trečioj fotkėj?
Atsakyti
Mijaka, super apyrankes, ypac pilkosios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2009 04 21, 16:59)
palikit ir man ką nors lotuliukas.gif penktadienį važiuosiu, kažin rasiu kokio molio užsilikusio dar ? lotuliukas.gif
Papildyta:
dedu naujus darbelius, senokai nesirodžiau  blush2.gif
user posted image

Labai dailus darbai! Noreciau paklausti kaip sutvirtini detales tarpusavyje, ta prasme pati darai ziedelius? bandziau irgi daryti, bet matyt per minksta vielute buvo, tad biski istempus, ziedelis "atsidaro" ir nutruksta. O gal sulituoji tuos apskritimo galus? labai idomu pasidare. As zadu pabandyti dar padaryti is kietesnes vielutes, kuria radau tik Jurates akmeneliuose, bet kazin ar ir toji laikysis be sulitavimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 04 21, 17:42)
merginos kaunietės jei norit pigesnio modelino prašom į creativą smile.gif 5.89 gaunas. Jie ten viską išsiparduoda. aišku nėra čia jau taip baisiai pigu bet vsivien jei nemažai naudojat.............  aš tai jau apsirūpinau  biggrin.gif

nematau kur pigiau?
http://www.rankdarbi...x.php?cPath=108
Atsakyti