Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

mijaka, o už kiek pirkai ir ar senai?
Buvau dabar pasižvalgyt, tai nusivyliau. Tas kur norėjau blin nuogas, prie jo reikia dar akumuliatoriaus ar transformatoriaus, nežinau kaip vadinasi. O jų neturi.
O komplekte su viskuo kainuoja 189 Lt. O gal čia aš per daug noriu, gal čia normali kaina? g.gif
Atsakyti
juoda avis, o kaip greitis persijunginėja pas jus ? g.gif nelabai net įsivaizduoju kaip gali užsigazuot ir nesuletėt mastau.gif mano irgi skautau kad pigus, maniau kad ir pusmečio neatlaikys, bet neužsigagazuoja, kokį greitį nustatai tuo ir varo

Irunia, pirkau prieš 6-7 mėnesius, kainavo 70 lt visas komplektas. Šiaip nesigailėjau dar nei kiek ax.gif nesirinkau, tiesiog prireikė man daikto "čia ir dabar" ir čiupau pirmą pasitaikiusį, nesigilinau nei kiek apsukų nei galingumo. Patenkinta smile.gif vienas momentas tik, kad patogiau būtų jei būtų su "žarnele" ar kaip čia tiksliau išsireikšti....na kad nereikėtų viso agregato rankoje laikyt, o tik žarną su antgaliuku. Nors dabar jau po tiek laiko, aš pripratau prie saviškio, man visai patogu, bet pirmu laiku ranka gerokai pavargdavo nepratus.
Atsakyti
Nu tokio - su žarnele aš net ir nemačius schmoll.gif

Yra pigus už 59 Lt kiniškas, tik pati forma jo nėra tokia patogi kaip to brangaus vokiško. Reiktų gal pavažiuot iki Philipso g.gif
Atsakyti
Mano tai vat toks is Thomas Philips.. uzsigazuojantis
http://www.shop.thom...p...14&sort=552

Juoda avis, matai kaip gerai, kad prakalbom nes abi galvojom kad brokuoti, na ir yra turbut brokuoti, bet garantijos tai nera jau doh.gif
Atsakyti
Aš tai irgi turiu tokį trantalietą , pagamintą Kinijoj. Tekainavo irgi apie 50lt, bet man tinka. TIk aš dar irgi neturiu nusipirkus poliravimui tu dalykėlių.

Mijaka, man tai mistika, kaip tu tokius lygius darbelius padarai? Ant mano lieka pirštų antspaudų ir visokie kreivi šleivi išeina, tai aš tiesiog neturiu kanrtybės ir jėgų švitruoti viską su švintriniu, todėl naudoju tą multi aparatą, kad nors kiek kraštus apdailinčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bébé: 17 balandžio 2009 - 21:42
QUOTE(Irunia @ 2009 04 17, 20:59)
Nu tokio - su žarnele aš net ir nemačius schmoll.gif

tikrai tokių būna bigsmile.gif vat jei keisčiau tai tik į tokį su žarnele, bet kolkas nedega labai. Nors jei savaitę kokią būnu nešlifavus, tai paskausta ranka...o aš gi ant apyrankių pavažiavus, čia ne kokį pakabuką nupoliruot, o kaip min 5-7 detales doh.gif
QUOTE(Kentaure @ 2009 04 17, 22:34)

Juoda avis, matai kaip gerai, kad prakalbom nes abi galvojom kad brokuoti, na ir yra turbut brokuoti, bet garantijos tai nera jau  doh.gif

ar negali būt dėl to, kad jis su akumuliatorium ? g.gif tiesą sakant aš nelabai suprantu kam tokiam šlifuokliui reikalingas akumas mastau.gif nors nesu spece, bet kiek gaudausi, tai man atrodo nepatogumas didelis
QUOTE(Bébé @ 2009 04 17, 22:40)
Mijaka, man tai mistika, kaip tu tokius lygius darbelius padarai?

praktika ir daugiau jokių stebuklų smile.gif
Atsakyti
Nu žinok tą, kur žiūrėjau, tai irgi su akumu. Ant tos dėžės ir greitis reguliuojasi.
Atsakyti
mano supratimu : kam reikalingas akumas ? - kai reikia nusinešt priemonę kažkur kur nėra elektros lizdo, kažką prisukt, atsukt ir pan. Esu dirbus su akumuliatorine Makita ( čia ne su modelinu susiję buvo), tai akumas buvo butinybė, nes negali žinot kada kur reikės eit ir padaryt, netampysi gi paskui save prailgintuvo, tai tik tame ir matau akumo pliusą, bet nusėsdavo greitai, išsikraunant akumui vis letėjo apsukos !!! nors ir sukdavo ir įsukdavo/išsugdavo ką reikia, bet apsukos tikrai nebuvo maximaliai galimos. O poliruojant juk apsukos ir yra svarbiausias dalykas.
Bet to, manau, kad dirbdamos su fimo jau turite ir atskira darbo vietą, ir tikrai nėra jokių nepatogumų rasti elektros rozetę prie kurios visada galima būtų jungtis, tai kam tas akumas reikalingas ? jis tik apsunkina darbą...
čia mano argumentai, bet galbūt kas nors turi tikrai svarių "UŽ" ax.gif aš kolkas nesugalvojau tokių
Atsakyti
Ten kur žiūrėjau ne akumas tiesiogine prasme, o tipo transformatorius. Aparačiukas jungiasi prie to transformatoriaus, o tada jau jis į elektrą.
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2009 04 17, 22:34)

Juoda avis, matai kaip gerai, kad prakalbom nes abi galvojom kad brokuoti, na ir yra turbut brokuoti, bet garantijos tai nera jau  doh.gif

Turiu toki pati, bet skustis negaliu, veikia puikiai, greitis reguliuojasi labai lengvai. Gal tikrai bruokuotas? g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif kur vaizdai nėra blink.gif ...tai aš tempiu... ax.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
smile.gif
user posted image
smile.gif
user posted image
Atsakyti
Grazumelis thumbup.gif Ypac man grazi sage ir paskutinis kompkeltukas wub.gif
Atsakyti