QUOTE(*Evut @ 2009 04 19, 22:24)
Ir aš klevukus lenkiu

Todėl, kad mieste neilgai už kokio važiavusi negaliu žinot kiek jis gerai ar blogai vairuoja ir ko iš jo galima tikėtis. Ir jei važiuoju už tokio spūstyje, stengiuosi persirikiuot, jei jis važiuoja ne daugiau 50 iryra galimybė, visada aplenkiu. Man taip ramiau. Nes jie mėgsta be priežasties spusčioti stabdį (na, dar visko bijo, apsidraudžia), o tai nervina iš paskos važiuojantį, nes bereikalingai nukreipia dėmesį gal visai ne ten kur svarbiausia; arba stabdo, kai jau vėloka, todėl per staigiai (nes dar nėra įgūdžių arba nesureaguoja laiku, nepamato) ir tada reik ir iš paskos važiuojančiam stabdyt staigiau nei norėtųsi, o būti tuo, kuris taip stabdo, to kuris man iš paskos važiuoja atžvilgiu aš nenoriu. Dar jie prisibijo rikiuotis, sulėtina iki 40 ir net 30, laukia patogesnio, saugesnio momento (kai labiau patyrusio akimis jų jau buvo kokie trys), tai vėl gi gaišina. Na ir panašiai

Jokiu būdu nesakau, kad lapuočiukai neturi teisės ar negali viso to daryt (juk jie važiuoja ir saugosi, kaip moka, nes mokosi), bet jei galiu išvengt riedėt už tokio vairuotojo, aš to ir vengiu. Manau, kiti irgi dėl tų pačių priežasčių. Ir tikrai neverta to laikyti nesiskaitymu su žalialapiais

Čia ne iš kokios paniekos juk ar pasityčiojimo, tiesiog dėl savo patogumo, didesnio komforto ir žinoma, saugumo užsitikrinimo, jei kartais kas...