QUOTE(*Evut @ 2009 04 18, 14:25)
nes vėlgi stereotipai daro savo - BMW tai tie, kuriems posūkiai, padėkos ir kiti dalykai negalioja

As vairuoju BMW, bet rodau posukius ir vairuoju pagal taisykles!

QUOTE(Signa... @ 2009 04 18, 19:53)
1. as irgi mokiausi su nauju golfuku, o po to persedau i bmw kregzdut5e, tai man ji tokia didele atrode
dabar ipratau ir man ji labai gera, nors ir senatve jau kvepia
2. o as noreciau
ir nematau nieko cia keisto, noreciau didelio, galingo dzipo, kad visi bijotu

2. o as noreciau

As irgi savaja noreciau pakeisti arba i naujesne, arba i dzipa!

QUOTE(*Evut @ 2009 04 18, 20:51)
o aš važinėju Klaipėdoj ir tikrai drąsiai sakau - ČIA TRŪKSTA VAIRAVIMO KULTŪROS. niekaip kitaip to neapibūdinsiu. šiandien mieste mus lenkė trys taxi automobiliai. visi važiavo 90 gatvėje, kurioje leistinas 50. visi trys rikiavosi be posūkių. leidau sau padaryti vienintelę išvadą (kuri prajuokino draugą) - matyt filmuoja naują TAXI dalį... taip, važinėju čia, kur su klevukais nelabai skaitosi ir laiko juos (o jei dar panelė. ne moteris, o, pabrėžiu, panelė už vairo) visiškais moliais. bet tai tie moliai teises juk gavo ir į gatvę važiuot gali... tikrai nesakau, kad visi taip elgiasi. net negalėčiau pasakyt, kad didžioji dauguma. bet tikrai pasitaiko kasdien tokie nuotykiai 

Pastoviai vairuoju metus laiko, tik pora kartu teko susidurti su tuo, kad neziuredamos "damos" islenda pries nosi is salutinio kelio, vienoj rankoj laikydamos telefona, kita cigarete ir bandydamos begius perjungti!

O siaip - visi visada praleidzia, vienoda tolerancija buvo ir kai su 70 zenklu vazinejau, ir dabar, kai jokio zenklo nera ant masinos...