Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

meskatik gyzom kaimyne vezesi i gamta ax.gif vyrasi darba tai ramybe biggrin.gif
galesiu veikt ka noresiu lotuliukas.gif tik va masiniuko ner niekur neisvyksiu doh.gif
viom vaziuojamciom gero kelio ir graziu oru wub.gif wub.gif
Atsakyti
O man siandien ryte neuzsivede masina! doh.gif Tiek reikalu buvo prisikaupe... unsure.gif Akumas naujas, generatorius geras, reiks kita savaite varyti taisyti, lai iesko gedimo... Jau ne pirma karta taip, nors jau senokai bebuvo... ax.gif Gerai, kad ne viduri miesto, kaip viena karta buvo ant pat sankryzos! doh.gif Ir nors vienas, kad butu sustojes padet... ax.gif
Atsakyti
orai tai tikrai važiavimui thumbup.gif thumbup.gif pajūris nusėtas mašinom, baisu net važiuot tuo 60 ar 70 km/h, kur leidžiama, nes baisu nubraukt arba prasilenkiant šoną, arba pakelėse stovinčiom ax.gif blush2.gif
bet tai jau šiandien kaip išsigandau... kankinau draugo mašinytę, tai žvyrkely tokiam kažkodėl, kai pamačiau akmenį vidury kelio, sumąsčiau jį per vidurį praleist, tai pasirodo jis buvo didesnis, nei atrodė man, ir prabraukė visą apačią. tai gerai, kad nieko rimto, tik garsas doh.gif po to išsigandau ir važiavau 40 pusę kelio, kol pačiai neatsibodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Evut: 04 balandžio 2009 - 19:05
Labas rytas sunglasses2.gif Nuostabaus pavasario keliu ir as atriedu i naujus namucius. Oi, ne i namus, o i garaza ax.gif user posted image
Atsakyti
Man šiandien irgi baisu pasidarė nuo tų skriejančių, manevruojančių motociklininkų. Ir dar laaksto jie būreliais po 3, po 5 ar dar daugiau.. .Jaučiasi ,,kelių ereliais", užlenda , paršvilpia prie pat mašinos... Jiems jokios taisyklės negalioja....
Atsakyti
Ech smagiai po Kauną palakiojau, kaip sako pro Muravą į Garliavą, aplaksčiau visur, kaifas vairuoti bis.gif Variau į kačių parodą, tai ir įparkavau jėgovai, ir išvariau atbula belekiek kelio, tad niekaip nesuvokiu, kodėl 9 metus teises saugojau stalčiuj ir nekilo noras jomis pasinaudoti g.gif Dabar pati sau ponia bis.gif
Atsakyti
as siandien vos neikaliau i kita auto...po teisybei tik mb isgelbejo uz vairo griebdamas...
vistu vista... perisirikiuojant nepamaciau masinos salia verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 04 05, 19:41)
as siandien vos neikaliau i kita auto...po teisybei tik mb isgelbejo uz vairo griebdamas...
vistu vista... perisirikiuojant nepamaciau masinos salia  verysad.gif  verysad.gif

console.gif svarbu kad viskas gerai baigesi....nepergyvenk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2009 04 05, 18:48)
console.gif svarbu kad viskas gerai baigesi....nepergyvenk  4u.gif

bet tu isivaizduok-as net apsiblioviau doh.gif aisku gerai kad viskas gerai baigesi bet baigesi nes mb sureagvo o ne as.. mane tas labai liudina verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
***** aš daug kartų vos neįkaliau persirikiuodama. Tas vadinas juodasis taškas labai klaidina, kaip per veidrodėli persirikiuojant nematai, jog beveik lygiagrečiai mašina važiuoja. Ir kaip blyn neišmąsto sukurt tokių veidrodėlių, jog to juodo taško nebūtų, manau gerokai sumažintų avaringumą g.gif Kaskart vis prisižadu, kad atidžiai ir ilgokai žiūrėsiu prieš persirikiuodama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 04 05, 18:41)
vistu vista... perisirikiuojant nepamaciau masinos salia  verysad.gif  verysad.gif

console.gif laikykis 4u.gif

o as snd parvaziavau is Traku i Vilniu karsta.gif vaziavau pagal taisykles, tai visi mane aplenkdavo, pasijauciau, lyg stoveciau vietoje biggrin.gif viena karta, man, pypteliojo, nes sumazinau greiti pries posuki, ponaitis lb jau skubejo unsure.gif ir teko viena karta uzgesti pries sviesoforo doh.gif iskart ijungiau avarine ir is naujo uzsivedziau masina...siaip palyginus neblogai buvo vaziuoti, bet zinoma buvau lb isitempusi, tad baigus vairuoti skaudejo ranku raumenys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2009 04 05, 19:00)
***** aš daug kartų vos neįkaliau persirikiuodama. Tas vadinas juodasis taškas labai klaidina, kaip per veidrodėli persirikiuojant nematai, jog beveik lygiagrečiai mašina važiuoja. Ir kaip blyn neišmąsto sukurt tokių veidrodėlių, jog to juodo taško nebūtų, manau gerokai sumažintų avaringumą g.gif Kaskart vis prisižadu, kad atidžiai ir ilgokai žiūrėsiu prieš persirikiuodama doh.gif

tokie veidrodeliai yra ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti