Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Atogrąža @ 2009 04 06, 01:29)
Sakyčiau, kalti blogai sureguliuoti veidrodžiai. Pas mane nėra aklos zonos schmoll.gif . Jos nėra ir MB mašinoje. Nė vienoje nebuvo. Tiesa, jos visos Opeliai, bet nemanau, kad tai turi reikšmę, veidrodžiai visų skirtigi, visi paprasti.

Aš irgi susireguliavau, kad nebūtų tos zonos. Kai jau nematau mašinos veidrodėlyje, tai matau ją jau akimis. Bet kad aš nemoku įvertinti atstumo unsure.gif tai rikiuotis į dešinę pusę man sunku, o vat į kairę lengviau, nes dar galiu atsisukti ir pasižiūrėti ar toli mašina.
O ratus aš keisiu, tiksliau vyras keis, nes aš tai rato nepakeliu hihihi.gif, ateinantį savautgalį, nes vis dar praneša šalnas naktim, o man anksti reik išvažiuot, tad bijausi su vasarinėm.
Atsakyti
Sveikos,

aciu uz namus 4u.gif

QUOTE(Nestta @ 2009 04 03, 19:41)
raliuojančių plepsių būrelis  biggrin.gif
[size=1][i]Nerytė 53 first.gif
comep 50 second.gif
l'eau 49 third.gif

blink.gif atrodo visai nedaug cia pliurpiau, o pasirodo pirma esu biggrin.gif

QUOTE(Aga @ 2009 04 03, 20:26)
Nauji namai, nauji ratai, suplojau vos ne pusę algos, sakiau pati basa vaikščiosiu

hihihi.gif

QUOTE(Aga @ 2009 04 03, 20:30)
Tai vakar kaip tik motulėj Maxėj už 2,99 nusipirkau tokias 

lotuliukas.gif

QUOTE(jolancukas @ 2009 04 04, 09:22)
ar galima prie jusu prisijugti

kaip jums sekesi pirmieji vaziavimai, be niekieno pagalbos 

sveika prisijungus

pirmieji vaziavimai buvo siek tiek nedrasus, bet po keletos viskas buvo thumbup.gif o dabar tuoj bus puse metu kaip vairuoju ir visai nesijauciu zalia vairuotoja blush2.gif

QUOTE(Aga @ 2009 04 05, 14:49)
.....Dabar pati sau ponia bis.gif

hihihi.gif acha, geras jausmas kai nereikia lauti, prasyti kol tave nuves cool.gif

QUOTE(comep @ 2009 04 05, 17:41)
as siandien vos neikaliau i kita auto...po teisybei tik mb isgelbejo uz vairo griebdamas...
vistu vista... perisirikiuojant nepamaciau masinos salia 

unsure.gif gerai, kad viskas gerai baigesi

QUOTE(*Evut @ 2009 04 05, 18:27)
tokį gerai būtų turėt  ax.gif

įspėjamasis

thumbup.gif nebuvau apie toki girdejus

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 04 05, 20:54)
O as jau kazkaip ipratau rikiuojantis visada pasukti galva ir tik tada vaziuoti, nepasitikiu veidrodeliais... ax.gif

as irgi, nes viena karta irgi nepamaciau per veidrodeli masinos, nuo to laiko visad dar galva pasuku, kad isitikinti kiek iki tos masinos liko
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 06, 09:28)
as irgi, nes viena karta irgi nepamaciau per veidrodeli masinos, nuo to laiko visad dar galva pasuku, kad isitikinti kiek iki tos masinos liko

drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos gyvos, vairuotojos,

man kaip baisu vaziuoti vakarais kai jau tamsu blink.gif doh.gif
o uzvakar buvau kaune, tiksliau plentu tai as vaziavau tolia daviau vyrui nes Panevezy dar bijau o ten tai eismas intensyvesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 04 06, 09:20)
sveikos gyvos, vairuotojos,

man kaip baisu vaziuoti vakarais kai jau tamsu  blink.gif  doh.gif
o uzvakar buvau kaune, tiksliau plentu tai as vaziavau tolia daviau vyrui nes Panevezy dar bijau o ten tai eismas intensyvesnis  mirksiukas.gif

Priprasi irnesakyk.gif viskam savas laikas, tik nebijot reikia.
O aš kaip išmokau naktim važinėt, kai dar nemokėjau, nes naktį tuščios gatvės, varai kur nori, jokių kamščių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2009 04 07, 13:41)
Priprasi  irnesakyk.gif viskam savas laikas, tik nebijot reikia.
O aš kaip išmokau naktim važinėt, kai dar nemokėjau, nes naktį tuščios gatvės, varai kur nori, jokių kamščių  thumbup.gif

drinks_cheers.gif tik vienas minusas, kad akina priespriesais vaziuojantys automobiliai, o jei dar kur uzmiesti vaziuoju siauresniu keliu (vienos juostos) ir keliai neapsviesti doh.gif
Atsakyti
Kokią staigmeną šiandien gavau! Negaliu nepasigirt bigsmile.gif Buvom šiandien su MB mašinom susikeitę, nes man jis turėjo permaut padangas garaže.
Grįžtu,o kieme savo mašinos neatpažįstu ax.gif Žiemą važinėjau su kalpokais, bet vasarinių lietų irgi neturėjau, tai galvojau permaus ir tiek. O čia va, kad pasistengė maniškis bigsmile.gif [sakė 3jų metų jubilejaus proga] Rodausi naujus batukus thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
nu nieko sau blink.gif blink.gif

wub.gif
Atsakyti
Aš persirikiuodama ir į veidrodėlį pažiūriu, ir dar galvą pasuku, nes kažkaip vien veidrodėliu nelabai pasitikiu.
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2009 04 07, 18:59)
Kokią staigmeną šiandien gavau! Negaliu nepasigirt bigsmile.gif Buvom šiandien su MB mašinom susikeitę, nes man jis turėjo permaut padangas garaže.
Grįžtu,o kieme savo mašinos neatpažįstu  ax.gif Žiemą važinėjau su kalpokais, bet vasarinių lietų irgi neturėjau, tai galvojau permaus ir tiek. O čia va, kad pasistengė maniškis  bigsmile.gif [sakė 3jų metų jubilejaus proga] Rodausi naujus batukus  thumbup.gif

bigsmile.gif grazus batukai wub.gif
Atsakyti
Aš irgi jau su naujais batukais mandra, ką tik brolis pakeitė, bet blyn kol parsivilkau ką tik senus į balkoną ohmy.gif nu nesitikėjau niekaip, kad tokio sunkumo, vos pakėliau ohmy.gif dar kolonkes papildomas sudėjo dvi, dabar kaip koncerte garsas bis.gif
Atsakyti
O as tai su pompa degalineje ismokau prisipusti ratus blush2.gif blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti