Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Jurinuke @ 2009 04 27, 23:44)
Beje, klaipėdietės, kaip patinka patamsėjusiom gatvėm vakarais važinėtis? smile.gif

Nu, ką darysi, važinėjam... Ir šviesoforais taupo juk, beveik visi po 22 val. išjungiami... Bet tamsios gatvės man labiau nepatiktų, jei pėsčiom vaikščiot tektų, o su mašina visai nieko smile.gif
Atsakyti
Kadangi ne Klaipėdoj - nelabai supratau - pas jus gatvių neapšviečia vakarais?.. blink.gif

QUOTE(Atogrąža @ 2009 04 27, 23:59)
Nu, ką darysi, važinėjam... Ir šviesoforais taupo juk, beveik visi po 22 val. išjungiami... Bet tamsios gatvės man labiau nepatiktų, jei pėsčiom vaikščiot tektų, o su mašina visai nieko  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 04 28, 08:28)
Kadangi ne Klaipėdoj - nelabai supratau - pas jus gatvių neapšviečia vakarais?.. blink.gif

kiek supratau, tai taupo elektrą ir gan anksti išjungia gatvių apšvietimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 04 27, 17:54)
o aš apie Kauno žiedus tą patį girdėjau, kad labai įdomūs  biggrin.gif  ax.gif  4u.gif

O kuom jau tie žiedai įdomūs? Standartiniai ir tiek. Įdomūs gal nebent tiem kas nemoka važiuot žiedu kai nėra ženklų. O jei ženklai yra, tai važiuoji pagal juos ir koks čia įdomumas.
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 04 27, 23:27)
Liepų gatvės antra juosta važiavo ir suko į Karosų iš antros? Čia jau naglumas  doh.gif  Juk ten siaura ta Liepų, iš viso tik tik dvi juostos (ne kokia Akropolio sankryža juk), negalim niekur sukt, nepersiriavus į kraštinę.

Aha, esu girdėjus, kad už kaukiančias naktim signalizacijas kiaušiniais kiti keršija, bet gi duobės turi likt po tokio išpuolio  unsure.gif  doh.gif  Nu o besispjaudantį ant mašinos būt įdomu pamatyt, idiotiškas vaizdelis turėtų būt,  kiek žmogus nusigyvent turi, kad jam tai malonumą teiktų doh.gif

Na jo... na seip visai nebloga man ta gatve, visadavengiau ja vaziuoti, bet visai nieko smile.gif Vietu stovejimo dabar kiek tik nori, kai parkomatus sustate....

QUOTE(Atogrąža @ 2009 04 27, 23:59)
Nu, ką darysi, važinėjam... Ir šviesoforais taupo juk, beveik visi po 22 val. išjungiami... Bet tamsios gatvės man labiau nepatiktų, jei pėsčiom vaikščiot tektų, o su mašina visai nieko  smile.gif

Cia ka rimtai? Kazkaip nevazineju niekad tokiu laiku tai nematau bigsmile.gif
BEJE KLAIPEDIETES, AR MOKAT UZ STOVEJIMA MIETSE? NA TEN KUR PARKOMATAI?
Atsakyti
QUOTE(Jurinuke @ 2009 04 27, 23:44)
Beje, klaipėdietės, kaip patinka patamsėjusiom gatvėm vakarais važinėtis? smile.gif

As tai net neatkreipiau demesio! g.gif

QUOTE(Signa... @ 2009 04 28, 09:53)
BEJE KLAIPEDIETES, AR MOKAT UZ STOVEJIMA MIETSE? NA TEN KUR PARKOMATAI?

Kadangi i centra retai tenka vaziuoti, tai nesusiduriau su tuo, o ziema kai pora kartu teko, tai mokejau. unsure.gif Maza kas, baudu nenoriu! biggrin.gif
Atsakyti
Tai Kaune irgi berods šviesas apmažino šiek tiek kiek girdėjau. Geriau jau paimtų ir kas antrą lempą išjungtų visur, o ne ištisas gatves kai kur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 04 28, 07:49)
O kuom jau tie žiedai įdomūs? Standartiniai ir tiek. Įdomūs gal nebent tiem kas nemoka važiuot žiedu kai nėra ženklų. O jei ženklai yra, tai važiuoji pagal juos ir koks čia įdomumas.

tai kad turbut nera Kaune nei vieno nepazenklinto ziedo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 28 balandžio 2009 - 18:15
QUOTE(Giagute @ 2009 04 28, 08:28)

Kiek žinau (senokai kokią 2-3 val. nakties nevažiavau, galiu ir nežinot), tai ne, bet kaikuriose gatvėse tikrai dega tik kasantra lempa, dar šiandien dėmesį atkreipiau smile.gif

Kažkas klausė ar mokam už stovėjimą. Kadangi apmokestinta praktiškai visa Klaipėda (apie gyvenamus kvartalus, aišku, nekalbu), na, į mokamą zoną įeina dvi ligoninės, keturios (tyčia suskaičiavau) poliklinikos, sodra, soc. rūpybos skyrius, du universiteto fakultetai, trys (jei ne daugiau) bibliotekos, savivaldybė, turgus, ne vienas prekybos centras (kad ir ne didelis), maisto parduotuvės, daug įmonių (neskaitant mažesnių firmelių) , autoservisų ir t.t. Tai kol neprivers, mokėti nežadu, nes laikau tai plėšikavimu, peržengusiu visas sveiko proto ribas. Ačiūdie, kad dar savivaldybėj atsiranda protingų dėdžių, bandančių su tuo kovot, o tai nebegalėčiau nei į darbą, nei į univerą, nei į biblioteką su mašina važinėt. Vien į darbą man tai kainuotų apie 20lt kasdienai. Turbūt panašiai mąsto daugelis, nes nemoka beveik niekas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 28 balandžio 2009 - 23:17
QUOTE(Aga @ 2009 04 28, 18:51)
Tai Kaune irgi berods šviesas apmažino šiek tiek kiek girdėjau. Geriau jau paimtų ir kas antrą lempą išjungtų visur, o ne ištisas gatves kai kur doh.gif

apmazino apmazino drinks_cheers.gif
cia kazkuria nakti teko jonavos gatve vaziuoti tai sviesos dege tokiu principu-tarkime 5 lempos dega vienoje puseje, kitoje toj vietoj 5 nedega, toliau atvirksciai 5 nedega toj pusej kur dege, dega jau kitoje....siaures pr ir apmazino sviesas, tik kazkaip keliose vietose buvo pikta kad jas isjunge ties perejomis, tikiuos jau pasitaise unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2009 04 29, 00:17)
Kiek žinau (senokai kokią 2-3 val. nakties nevažiavau, galiu ir nežinot), tai ne, bet kaikuriose gatvėse tikrai dega tik kasantra lempa, dar šiandien dėmesį atkreipiau smile.gif

Kažkas klausė ar mokam už stovėjimą. Kadangi apmokestinta praktiškai visa Klaipėda (apie gyvenamus kvartalus, aišku, nekalbu), na, į mokamą zoną įeina dvi ligoninės,  keturios (tyčia suskaičiavau) poliklinikos, sodra, soc. rūpybos skyrius,  du universiteto fakultetai, trys (jei ne daugiau) bibliotekos, savivaldybė, turgus, ne vienas prekybos centras (kad ir ne didelis), maisto parduotuvės, daug įmonių (neskaitant mažesnių firmelių) , autoservisų ir t.t.  Tai kol neprivers, mokėti nežadu, nes laikau tai plėšikavimu, peržengusiu visas sveiko proto ribas. Ačiūdie, kad dar savivaldybėj atsiranda protingų dėdžių, bandančių su tuo kovot, o tai nebegalėčiau nei į darbą, nei į univerą, nei į biblioteką su mašina važinėt. Vien į darbą man tai kainuotų apie 20lt kasdienai. Turbūt panašiai mąsto daugelis, nes nemoka beveik niekas.

Bet juk kiek girdėjau duoda leidimus prie darboviečių statantiems g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 28, 19:14)
tai kad turbut nera Kaune nei vieno nepazenklinto ziedo g.gif

Yra yra. Vienas iš jų Taikos prospekte prie Bazių. Nėra ženklų.
Atsakyti