Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

sveikos gyvos
kad ir bijojau tos keliones i kauna bet gryzau sveika ir gyva ax.gif ketvirtadieni vel teks vaziuot doh.gif doh.gif
Atsakyti
nors ir salta pre juros, bet vien nuo to vaizdo - horizonto veza, o kur dar bangu osimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 04 24, 14:28)
Man pasirodė, kad tavo vectra turėtų būt jaunesnė nei mano roveris.
ir kad atotrūkis labiau man skiriasi tarp naujos ir senos mašinos.

Ko čia dar nesuprast?  4u.gif

Na taip, vectra jaunesnė, bet aš tai nežinau kas tau pasirodė ar atrodė lotuliukas.gif
Ir kiek mačiau pikkolo iš dalies atsakė ir už mane. Ne vien dėl metų skiriasi. Mano mašiniukas nuo vyro skiriasi dar ir tuo, kad maniškė lengvoji, o jo visureigis. Tai jau vairavimas oi kaip skiriasi. Kartais man labiau patinka manoji, kartais jo.
Atsakyti
nesuprantu, kam mano veidrodėliai amžinai kliūva doh.gif tikrai nesumeluojus kokį dešimtą kartą randu dešinįjį nusuktą unsure.gif kai palieku savam kieme. jau ir taip pastebėjau, kad jis kliba važiuojant, tai, kad nepamesčiau tik ax.gif
Atsakyti
man sianakt pradure priekines abi padangas verysad.gif blink.gif nu tikri prazitai, db bijosiu kur ir vaziuot blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 04 26, 17:23)
man sianakt pradure priekines abi padangas  verysad.gif  blink.gif  nu tikri prazitai, db bijosiu kur ir vaziuot  blink.gif  unsure.gif

vaje, kaip gaila verysad.gif kas čia taip tau galėjo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2009 04 26, 18:26)
vaje, kaip gaila  verysad.gif kas čia taip tau galėjo?  blink.gif

neznau g.gif bet autoservise sake kad siandien jau trecia masina atvaryta tokia, o tai buvo ne toli tik pietu blink.gif
Atsakyti
na neturi gi kažkas ką veikt blink.gif pikta ant tokių gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2009 04 26, 17:57)
nesuprantu, kam mano veidrodėliai amžinai kliūva  doh.gif tikrai nesumeluojus kokį dešimtą kartą randu dešinįjį nusuktą  unsure.gif kai palieku savam kieme. jau ir taip pastebėjau, kad jis kliba važiuojant, tai, kad nepamesčiau tik  ax.gif

Matyt pravažiuodami užkabina, man irgi taip buvo, radau mėlynus dažus ant veidrodėlio doh.gif

QUOTE(ingauk @ 2009 04 26, 18:23)
man sianakt pradure priekines abi padangas  verysad.gif  blink.gif  nu tikri prazitai, db bijosiu kur ir vaziuot  blink.gif  unsure.gif

Blyn, man irgi viena leidžia, gal kas pradūrė g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 04 26, 17:23)

verysad.gif vargsele... nu jus man pasakykit koks tikslas pradurineti kitiems padangas doh.gif blink.gif kurie vagia tai is to nors naudos turi, kelis centus juodais darbeliais uzsidirba, bet toks piknaudziavimas ka duoda doh.gif doh.gif doh.gif ir dar kiek rizikos, kad kas nepamatytu... gal zmonems adrenalino permazai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 27, 15:41)
verysad.gif vargsele... nu jus man pasakykit koks tikslas pradurineti kitiems padangas doh.gif  blink.gif kurie vagia tai is to nors naudos turi, kelis centus juodais darbeliais uzsidirba, bet toks piknaudziavimas ka duoda doh.gif  doh.gif  doh.gif ir dar kiek rizikos, kad kas nepamatytu... gal zmonems adrenalino permazai unsure.gif
neznau del ko, gal pavydas lietuviskas kad va gali ji su masina vazinet ar dar kas nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 27, 14:41)
verysad.gif vargsele... nu jus man pasakykit koks tikslas pradurineti kitiems padangas doh.gif  blink.gif kurie vagia tai is to nors naudos turi, kelis centus juodais darbeliais uzsidirba, bet toks piknaudziavimas ka duoda doh.gif  doh.gif  doh.gif ir dar kiek rizikos, kad kas nepamatytu... gal zmonems adrenalino permazai unsure.gif

Pas mus padangų pradūrimu paaiškindavo, kad ne vietoje mašiną pasistatėme. mad.gif Mūsų kiemas maždaug 12kai mašinų, o namas 36 butų, kurių viename gyvena vyras turintis tris mašinas. Tai kitos automatiškai statomos kitose aikštelėse. Ir randi paskui ryte nusėdusią doh.gif
Atsakyti